AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
650Cevap
bende 10 yıldır fotografçıyım havalı mavalı ama cebimiz delik bu devirde havalı iş degil paralı iş lazım insana
Tantunici tabisi
İşte hep bu havalı meslek saçmalıklarından çoğu kişi yanlı§ kendine uygun olmayan meslekleri seçiyor...
benden iyisi yok :D
link
Sahil Güvenlik bence o botların üzerinde güneş gözlükleriyle poz vermeleri yok mu 😄Kısmet olursa 2 seneye bende öyleyim 😁
Bence avukat haklı insanları savunmak ya da haksız olsa da o insanın haklı yönünü savunmak insanların hayatını değiştirebilecek bir meslek abimin meslleği bende olmak istiyorum ama liseyi bitirdim üniversite okumadım ama halen içimde var avukatlık
avukat çok piyasada çok laf yapamıyorsan geri planda kalırsın iş imkanı çok değil ama kişilik özelliklerine göre seçersen sen bilirsin bence çok geç olmadan bul bir iş :)
Avukat çok ama iyi avukat gerçekten az :) haklısın bir iş bulmam gerek ben kişiliğime göre avukatlık düşünüyorum gerçekten iyi yapabilirim yani nasıl söylesem elimden gelir tabi ki yardıma ihtiyacım olacaktır ama bir zaman sonra kendim ayaklarımın üstünde dururum bir bakmışım namı değer bir avukat olmuşum hayal tabi ki ama neden olmasın :))
olur ya neden olmasın yeterki iste ve çalış :) ben avukatlık yapamam yani hakkımı savunamam çok çene yapamam falan o yüzden zor bir işmiş gibi geliyor ama her insan farklıdır
Tabi ki her insan farklıdır kişilik olarak , ya da yaşadıkları nedeni ile de mesleği etkilenir ama bilmiyorum ben yaşadıklarım yüzünden sanırsam avukatlık çok haksız yere laf yedim özellikle çocukken :) okulda ya da ailemde kendimi savunmayı becerdim şimdi ailemde ya da çevremde kimse emin olmadan beni yargılamaz çünkü izah edişim kuvvetlidir bir de yazarlığım var küçüklükten beri yazarım sadece bu 2 şey var elimde başka bir şeyim yok bu dünyada :))
jinekolok :d hayalimin mesleği :D çeşit çeşit renk model tüylü tüysüz :D favorim dar olanlar
pis sapık 🤣
@Medusanınsırrı :D ben jinekolok olsam açmam mı diyeceksin :D hem ben işimi yapacam :D
Havalı mı hmm 🤔bakan ya da vekil olmak baya havalı bence
Kuramsal fizikçi. Zeka, en havalı şeydir bana göre.
Subaylık tabi ki.. Her konuda ve alanda bilgi sahibi olup meşakkat ve ölüme hazır olmak..
Çok havalıyım lanet olsun 😂😂
Maşallah 😊
Sağol 🙏
Yazılımcı 😋 Şöyle takır takır kod yazsam ne güzel olurdu
Hemşire olduğumdan dolayı bana doktorlar çok havalı geliyorlar..
Doktor hemşire degil ama şu hastahanelerde sekreterlerdeki hava kimsede yok
Doğrudur..
Dışarıdan bakıldığında askerlik ama içeriden bakıldığında kesinlikle askerlik değil :D
Cerrahlik <3 ctesi pazar sinava giricem dua edin arkadaşlar:)
Tabi ki benim mesleğim. Teknoloji elimizin altında.
bence en havalı meslek vali olmak bütün şehir ayaklarının altında gibi :D
Bana gore mühendislik bilimleri ile tarım ve hayvancilik
Lastik tamircisi, özellikle kompresörü iyi kullananlar.
Henüz yaptığım bir meslek yok. Bana en havalı gelen meslek öğretmenlik.
havalı meslek mi olur ya :D illa havalı diyorsan dansçılar çok havalı
Konservatuvar okumak ya kesinlikle bu yola girdim yüreği olan varsa girsin bakalım
Askeriye de yemekhaneci olmak
Şu an ki konumum Yani 😂
Nöbet Yok inşaat işi Yok rahatım
Denizciler
Jöh- pöhler
SAT komandoları
Pilotajlar
askeri Pilotlar eskiden f 15 lere canlı tabut deniyordu bundan saha büyük karizma var mı
mafya babası 😂 şaka tabiki özel harekatçılar olabilir
havalıdan ziyade, "minnet" duyduğum: Asker, polis 🙏
Ordunun pek fiyakası kalmadı artık. Sadece asker maaşları fakir aile kızlarının iştahını kabartıyor.
Gömülü sistem mühendisi bir arkadaşım var.
Embedded
System
Engineering
Anlayamazsınız...
Dövme , grafiti yapan insanlara. Tam olarak meslek mı bilmiyorum ama bence gayet havalı
çok delikanlılarsa neden korumayla geziyor korkaklar
elektrik elektronik mühendisi ya da inşaat mühendisi
çok şükür sonunda kandiriyolarmis bizi ya iyi iyi diye kimse adını bile etmedi teşekkür ediyorum 😂😂
Mühendislik adı bile hoş yani kulağa bile çok güzel ve ciddi geliyor. Zaten parası çok iyi önü açık daha ne olsun?
bende öyle başlamıştım yeni mezun oldum çevremdekiler yeni mezunlar için pek iç açıcı konuşmadılar tecrübeli bir mühendis olana kadar çokta tadına varılmıyo anlaşılan mesleğin
ne mühendisisin? ve nereden mezunsun?
inşaat mühendisliği Kırklareliden evet sen demeden kabul ediyorum üniversitem çok tirt ama şu ana kadar konuştuğum kimse üni sormadı tek istedikleri TECRÜBE :))
Aynen onu diyecektim çok iyi değil :D ama mühendislik çevre ister. Yani insanlarla ilişkini iyi tut :) Ve önü açık bir meslek illa ki mesleğini eline alacaksın herkesi takma ama çevre edinmeye bak
aynen dediğin gibi çevre en önemli faktör her şey için :) merak ettim cidden senin mesleğin neydi acaba:)
Elektrik elektronik mühendisliği için tercih yapmış bulunmaktayım, bekliyorum :D
hadi hayırlısı demek onun için ama inşallah daha güzel üniversite de okursun ben çok mutluydum trakyada okumaktan çok seviyorum orasını ama sen daha güzel bir yerde okursun :)
Evet şehir olarak çok özen gösterdim iyi yerleri tercih ettim. Olsun senin de gayet mesleğin hoş inşallah istediğin gibi olur
teşekkür ederim inşallah sende çok mutlu olursun aklında bulunsun eğer büyük güzel yerler üniversiteler tutmazsa Edirne başta olmak üzere Trakya aklında bulunsun emin ol hiç pişman olmazsın :)
oraları yazmadım ya bilgim yoktu açıkçası sıralamam iyi yine bu yıl tutmazsa yazdıklarım tekrar hazırlanırım e daha da yükselteceğime göre tıpa ya da yüksek elektrik elektronik müh felan gidebilirim ama aklımda bulunur teşekkürler tavsiyen için ^-^
rica ederim mutlu olman dileği ile :)
kendi işinin patronuysan ve seviyorsan hangi meslek olursa havalı olur ama illa diyorsan mühendislik derim
ben bilgisayar hackerlığı diyorum. günümüz bilgi çağı. herşey biligisayar üzerinden yapılıyor. hacker oldunmu dünyanın anasını ağlatırsın :)
pilotlar, hostesler, gemi kaptanları, private equity managerlar, arbitraj hukuku avukatları, tahkim avukatları, aşçılık, psikologlar
Meslek olarak bilmemde Arap müşteri bu gün 7 karısıyla birlikte limuzinine bindi bayagı havalıydı :P şaka bir yana hava insana doğuştan bahşedilen doğuştan zenginsen her meslek havalı
Benim mesleğim öğretim görevlisi. Sonum profesör ne de olsa :)
Doktorlar hele bir bagiriyorlar acilde sedye getiririn 😛
Çöpculuk bu yılların en iyisi Suriyeliler çok ilerletti bu mesleği
Kendi işinin patronu olmak ve kimseye bagli yasamak zorunda olmayan insanlardr
Pöh/Ç. K. Polisi kadar havali bir meslek dusunemiyorum bu ülkede
Asker severim ama babamdan yola çıkarak söylüyorum bir akerle evlenmezdim.
Sebep? 😁
Bordo bereliler özel harekatcilar istibaratcilar savcılar
Jöh olanlar benim nişanlımda jöh ve çok cool oluyorlar tim olarak bir fotoğraf attı hepsı ayrı bir havalı çıkmış 😎
Cumh savcısı tutkıyede.
Yurt dısunda nato da albay
Kulüp başkanlığı bir meslek değildir. En havalı meslek pilotluktur bence.
bana gore arge muhendisligi, orn sirkette bir erp raporu yaziyorum, isler sak diye kolaylasiyo, calisanlar sana saygi duymaya basliyo, ama en havalisi doktorluk olmak zorunda cerrahlik mesela hayat kirtariyosun sonucta
psikologlar ve psikiyatristler bence en havalı mesleğe sahipler. düşünsene çoğu kişini hakkında bilgi sahibiler, insanları nasıl manipüle edeceklerini de biliyorlar.
Kesinlikle bende öyle düşünüyorum buarada grafik tasarımcı olduğumu söylemiş miydim 😂😂😂
Tasarimcilar olabilir birde böyle hakim savcı falan polis çok özel bir gurur bence bu meslekler
Tasarım ve analitik yönümden hep zevk aldım benim için havalı olan zevk aldığımdır
Pilotlar bana çok havalı geliyor. Bir de PÖH ve JÖH'ler.
Savaş uçağı pilotluğu
https://youtu.be/n_utca_3kBMVeya astronot
Süper kahramanlık, Organ mafyası, keskin nişancı bide otopark mafyası.
Nah bize öylesi 😥
@yatyanıma o bizden ötürü babalarımız az akıllı olaydı birinden birini yapaydı. Bizde olmuştuk. 😏
Cevabi kisiden kisiye degisen bir soru :) bana gore futbolcu, pilot, astronot falan filan 😄
Dans zumba hocası kesinlikle hem keyifli hem de yapanlar için havalı bir meslek
beşiktaş başkanlığı diye bir meslek yok. cahil bacımıza soralım bu mesleği olmak için üniversitede hangi bölüme gidecez :D
Dediğin gibi cahillik işte
Pilotluk bana göre ve hava harp okulunun Kapısı'ndan döndüm resmen darbe olunca bizim işte yattı napalım inşaat mühendisi okuyoruz
Genetik mühendisliği.
- Mesleğin nedir?
- Genetik mühendisiyim ya
- Vaaooovv
Orduda Siyah bere Yani Tankçı Olmak , muthis bir sey :)