Tasarımcılık aslında hiç havalı değil bilen birine aksine sıkıcı ki sıkıcı bir meslek iç patlatan bir şey, bir ton çizgiyle boyayla bir saatlerce uğrasırsınız ama seveni seviyor diyecek bişi yok, benim içinse uçak ya da büyük makine tamir edenler o sistemi anlayanlar o kablolar, dişli çarklar sistemin birbiriyle ilşkili olan çalışma düzeni..
Tır şoförlüğü. Her ülkeye vize alırsın. Kimsenin gezemediğini gezer, yiyemediğini yersin. Dış görünüş özgürdür. Yalnızsındır. Zavallılar da okuyup, sirk katırı gibi süslenip binalar arasında amir yalakalığı yapar
Hava yapma havalarını alırım diye bir Ankara türküsü ile başlayayım söze. Askerde en yüksek rütbe orgeneral ama hepsi sonuçta emir altındadır. Yani onların üstünde literatürde okunmasa da bir Hürgeneral var o da devletin başı. ama onun da sözünün geçmediği icazet aldığı var. sen ben o... ama bizim de boyun eğdiğimiz var çocuklar.. Allahın yarattığı en havalı canlı çocuklardır. Mesleğin iyisi emekliliği garanti olandır fiyaka ağustos böceğinde de var ama Karıncadan yiyecek dilenir.
Askerler ve doktorlardır cünkü askerlik her babayiğidin harcı değildir eğitimler olsun vs. 2. olarak doktorlukta normal sıradn bir doktor değil amalıyat yapanlar için konusyorm canlı bir varlıgı (insani bir araç olarak düşünün ) çalısır halde iken düzeltiyor amalıyat yapıyor en ufak hatasında can kaybı yaşıyabilr ve bunun için fazlalıkla dikkatlı olması lazım onemli olan işi nasıl önemsediğindir asıl yaptıgın değil 🐼
Dağcılık parası yok özgürlüğü çok karlı dağlarda temiz insana meydan okuyan zorluklarda zirve keyfi. Kar köpekleri ile boğuşma ilk çıkan kardelen çiçekleri kış uykusundan uyanmış hayvanları sessiz doğanın harikalarını bir çok keşfi ohhh ne kadar güzel. Yükseklik korkum olmasaydı keşke yahu ağaca çıksam inemem 😂
Müzisyenlik ya da maaşlı bir iş olarak banka personeli çok havalı geliyor ayağında incecik topukları tırnaklar ojeli makyajlı güzel giyimli kadınlar banka koridorunda yürüduklerinde onların yerinde olmak isterdim ama sayısalım kötüydü istesem de olamazdim..
Kimi kastettiğini anlamak zor olmadı.. Ama maalesef grafikerlik değil :)
Bana göre bireysel meslek olarak mimarlık..
Tabi hemen bir beyin fırtınasıyla aklım Genel Kurmay başkanına gitti.. Düşünsene emrinde bir ordu var.. Herşeyi bir tarafa bırak Hava Kuvvetleri emrinde daha ne havan olsun :)
Tabiki en başta dünya starı bir şarkıcı olmak! Ondan başka olarak da bence müzisyenler baya havalı ve karizmatik olurlar. Dünyaca ünlü yabancı müzisyen arkadaşlarım var! Hele ki gitarist ve bateristler baya havalı! İşinde profesyonel doğru enstrümanı kullanan bir müzisyenin havalı olmaması imkansız bence tabi tipi de uygun olursa ;)
Zengin koca bulup para yiyen😂 şaka bir yana bence bayanlar için en ideal meslek öğretmenlik, part time çalışır gibi çalışıyosun haftasonu tatil yaz tatili bayram tatili tabi öğrencilerle uğraşmasıda zor olabilir ama yinede saat ve tatil bakımından öğretmenlik diyorum
Profeyonel olarak sanat veya sporla ilgilenmek, doğuştan gelen beceriler konusunda üstün kabiliyetlere sahip olmak önemli bir artı. Bir senarist, bir ressam, bir besteci, bir futbolcu ya da iyi bir atlet olabilmek herkesin harcı değil.
Hiçbir mesleği havalı bulmam. İstediğin kadar oku, hatta en iyi okullardan en iyi bölümlerden mezun ol, hiç okul okumamış bir müteahhit'in günde harcadığı parayı aylık maaş olarak alabilirsin :D Okul bende sembolik bir şey. Bölümümü seviyorum ama önemli olan diploma olsun, önemli olan ticaret.
Hiçkimse dürüst davranmamız herkes aynı şeyleri söylemiş buda herkesin sürü psikolojisine sahip olduğunu ve hipnotize edilebileceğini gösterir ben cevabım ise yazılımcı iyi bir yazılımcı aklına gelenbher fikri her hayali gerçek yapabilir
Biz subay olarak o uniforma ilecok gurur duyardik ancak simdi sokakta subay goremiyoruz. Simdi en havali meslek yalakalik hic bir b*k olmayan bir deyyusa kulluk yapmak.
Elbette her yere oyle giderdik sinemaya tiyatroya lokantaya.. Sonra teror var diye yasakladilar aslinda maksat orduyu giz onunden almakti ABD oyle istedigi icin. Yoksa sokakta bir subayimi vursalar ben teroristi ailesi ile beraber imha ederim Amerikanin yaptigi gibi.
En havalı meslek skydiving eğitmeni. Daha havalısı var mı adam bilfiğin uçuyor =D bir de av malzemesi satan esnaf havalı olabilir. Onlarda havalı tabanca falan da oluyor çünkü. Aaaa en kralı da lastikçiler =D kompresör var adamlarda lastiğe hava basıyorlar. Çok havalı =D
o havayı kime atacan merak ediyorum çok ajanlık sır gibi saklanan bir iştir kimse bilmez senin ajan olduğunu kendi kendine atarsın havanı içinde yaşarsın:D:D
en havali meslek bence security :) neden dersen diskonun önündesin ya sana tip tip bakmaları yok mu üstelik artis artis konuşmaları ama dayak yediklerinde kuzu gibi oluyorlar onu anlamadim gitti işte..
Paran varsa en pis işi de yapsan kadınlar yavşar en asil mesleği de yapsan parası azsa kadınlar seni taşlar. Herşey hipergamiyle biter ve başlar. Mesele budur.
Polis asker olmak.. ama mutevazi olup kendi isinde gucundeysen cok havalidir cok guzeldir yoksa fazla kasiliyorsan sirf uniforma sevrn kizlara tribunlere oynuyorsan fis..
Grafik tasarımcılara hep özenirdim güzel şeyler yapıyorlar diye ben bilişim okuyorum şimdi ama hiç beceremiyorum ama çok seviyorum benim alanımın kod yazma olduğunu keşfettim
Astronot ötesi yok uzayda takılıyorum falan aracım milyon dolarlık diye gezersin. Yer çekimsiz ortamda viski yudumlarsın. Hayata bakış açım değişti valla.
En havalisi bence holding sahibi olanlar ardindan benim icin hakim veya savci geliyor sonra akedemiysen doktorlar pilotlar subaylar spor antronorleri sanatcilar
Meslek konularından anlamam ben, kişi yapmak istediğiyle olmak isteği arasında ayrım yapabiliyorsa bu kadarı yeterli, daha fazlası onun bozulmasına ve sürüden birine dönüşmesine yer açacaktır.
wala bence patronluk holding sahipliği otel sahipliği zenginliğin ve liderliğin oldugu her meslek havalıdır bence.. düşünsene fabrikanın sahibin ya da en üst düzey müdürüsün ne havalı bişey
hava raporu sunucuları hep bır havalardalar nedense ntv de hava raporu sunan gokhan abur var adam tv cıkınca zannedersın havasından gecılmıyor bırde cok cıddı konuşuyor dıkkatlı olun don gelıyor dıyor
Çoğunluk pilotluk demişte A400M pilotu olunda görürüm ben sizi o zaman pilot olacaksanız F-22 Raptor savaş uçağı pilotu olacaksınız aksi halde pilotluk bilmiyorum o kadar zevkli geleceğini
asker birisiyle flörtleşiyordum sırf bu yüzden güvenemedim konuşmayı kestim bir tanıdığım çoğu öyle dedi hatta nişanlı olup aldatan bile bir sürü kişi varmış
Doktor.. ameliyata giriyorlar dikip biçiyolar hayat kurtarıyorlar ben kesilmiş azıcık kanayan parmağa bile bakamıyorum içim gidiyor bu doktorlar yürek mi yemişler çok havalı bence :D
Açın bakın youtube de başkan iyi anlatıyor bu olayı sırıtarak hemde fakir neden fakir? Çalmayı beceremediği için diyor iyi yaparsan alkışlar göz yumarlar yapamazsan toplumda tasalanırsın
l*n ne alakasi var? İnsan kaç tane eski sevgilisine birden b*k atabilir? Ya da Nasil bir psikopatmisim ki kökten bir mesleği kotuleyeyim diye nerdeyse hep muhendislerden secmisim? Siyasalcilari hep severdim.