Kötü dedin direk kötü mod'a girdim😄 okulda üniversitede yaşadığım kötü bir an'ım derste başarılıydım fakat bölüm hocam beni sevmezdi bir kere benim yüzümden dersi erken bitirmişti. Sınıfta öğrenci ayrımı yapardı çoğunlukla hiçbir şey yapmazdım ama pek sevilen bir öğrenci olmadım😄
Okuldan kaçtık tüm kızlar olarak gittik piknik yaptık😂 o zamanlar üst sınıflarıjin stajı var, öğretmenler diğer okullarda. Neyse geri döneceğiz otobüs gelmedi başka otobüse bindik. İnip yürüyeceğiz ama yol aşırı uzak neyse tam indik yanımızda bi minibüs durdu içinden okul müdürümüz indi. Arabaya binin dedi arkadaşın birinde 2 tane top var biri düşüyor alıyor diperi düşüyor falan baya bekledik en son müdür başlatmayın topunuza dedi. Minibüste kız mesleğin müdürü de var yerlere yatıyor kızma çocuklara diyor falan neyse. Hepimiz bi de yandık o gün cidden kapkara olduk; disipline gittiğimize mi yanayım tüm okul piknikçi kızlar diye dalga geçti ona mı...
Düşündüm de aklıma okulda rezil olduğun bir an aklıma gelmedi Tabii ki üzücü durumlar oldu Örneğin oturmuş olduğum sıraya oturamadım sıra arkadaşım dediğim kişi yanına başkasına almış bir ayakta kalmış durumdaydım Fakat bu durumu da kısa bir süre içerisinde çözmüştüm hocaya söyleyerek Hem yanımda oturan arkadaşımı hem de yanına aldı arkadaşı başka bir sıraya gönderdim Çünkü bunu yaptıktan sonra bana hakaret etmişti bu hakaretten dolayı da bir ceza aldı öyle yani
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kızlar tuvaletinde aynada süslenirken adi bi kız vardı kabinde çamaşırını çıkarmış ben eğilmiş ince göz makyajımı düzeltirken ayağıma işemeye başladı. naapıyoooon canım deddim noolacak bi sorun mu var diye diklendi saç başa daldık ayırdı millet. kötü tarafı da ayıranların hiçbiri elini yıkamaya fırsat bulamadı 😀😀
Lısede kız arkadasımla korıdorda öpüşürken müdür yakaladı ve tokat yemıstım o degıl kızın yanında yedık.. mudurde delı kadının tekıydı esınden ayrılmıs garıp bır tıp..
Ayar oldum o kadına ama ve ona ınat bahcede hep kızla yanyana gezerdım hatta okul cıkısı gozunun onunde operdım okul dısı bırsey yapamıyordu allahın cadısı
Sevdiğim kızın yanında bana artistlik yapan matematik hocasına küfür etmiştim. Birden birbirimize girdik, arkadaşlar araya girene kadar bir kaç tekme ve yumruk attık karşılıklı..