Kötü değil komik bir anımı anlatayım 12. Sınıftayım trafik sımavındayız. Hiç çalışmadım kopya kağıdıda hazırlamadım. Kopya çekmeyi sevmem 50 alayım benim emeğimle olsun taraftarıyım. Bütün sınıf kopya çekiyor hoca çeksinler diye camdan dışarı falan bakıyor rahat olsunlar diye. Bende troll doldurup kağıdı 10 dk da verdim 10 dk sonra hocam sınıfın ortasında gülme krizine girdi. Sınav kağıdını okumaya başladı herkese sonra yanımdaki arkadaştan çalışma kağıdını istedi bana verdi. Düzgünce doldur dedi. O kağıtla doldurdum 90 aldım 100 alamadım sjsjsjjej
İlk okulda çok sevdiğim bir sınıf arkadaşım vardı. İsmi Gül.. hatta Gül isminde tanıdığım ilk ve son insandı.. Babası polis memuruydu. Cinnet geçirip bütün ailesini katletmişti.. Aylarca doğru düzgün uyuyamamıştım, uyusam da rüyalarım da onu görüyordum sürekli..
Ogle arasi sevgilimle bulustum lise de. Annem okula gelmis yemek yeriz beraber diye ogle arasinda gelmis ben yok arkadaslarda susmus bulusmaya gitti dememek icin. Heryerde beni ariyor polise falan gidiyormus az daha ben geldim sonra falan kotuydu endiselenmis cok. Her zaman gorusuyoduk o gune denk gelmis o da. Bide ilkokulda kiz kardesim benim sinifima kusmustu rezillik. Kahvaltida yedigi sosis sucuk ne varsa cikti jdjdnxncn temizledim vilada alip bir arkadasim yardim etmisti
Hayatimda tek bir kere okuldan kacmak istedim. Karnelerden birgun onceydi. Sabah geldik 1. dersten sonra kactik kizlarla sahile dogru giderken yengeme rast geldim. Neden okulda degilsin dedi rahatsizim yenge eve gidiyordum dedim. Gel ben birakayim dedi eve gittik.
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
72
Cevap
88
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ortasona giderken yani 15 yaşında falan, sınıfta hoşlandığım bir kız vardı, bir gün ders çalışmak için bize geldi. Ben acayip heyecanlıyım ama görmen lazım, neyse oturduk odamda ders çalışıyoruz, midem hareketlenmeye başladı, korktuğum şey başıma gelmişti, midem fena halde bozulmuştu ve dayanılacak gibi değildi, mecburen kalktım gittim tuvalete, tuvalet tam odanın karşısındaydı. Ben o zaman hala tuvaletimi bitirdikten sonra annemi çağırıyordum, anne bitti diyordum annemde gelip popomu silip yıkıyordu küçük çocuklar gibi. Neyse işim bitti ama annemi çağırmam lazım, seslensem kız duyacak kapıda açık aksi gibi, biraz bekledim plan yapıyım dedim ama yapacak birşey yok tabi, çaktırmadan anneme seslenmeye çalıştım annne bakar mısın falan diyorum çokta net değil kız anlamasın diye neyse bir iki kez seslendim annem duymadı, ben hala bekliyorum, sonra ses geldi annem odanın kapısından kıza soruyor bana mı seslendiniz diye, kızda anneme, tayfun seslendi sevgi teyze tuvalete gitmişti kakasını bitirmiş herhalde seni çağırıyor silmen için, kardeşimde böyle yapıyor oradan biliyorum dedi. Ben tabi şok rezil oldum, bunun üzerine annemde geldi açtı kapıyı geldi bir güzel temizledi altımı. Çıktık sonra ben gittim kızın yanına gülüyordu, dalga geçti 3 yaşındaki çocuk gibi neden hala anneni çağırıyorsun falan dedi. Birşey diyemedim tabi, okuldakilere söyleme diye çok ısrar ettim neyseki söylemedi ama hep dalga geçti. Halada geçer
Hoslandigim kizi siniftan kovmustum en buyuk asklar nefretle/kavgayla baslar diye. Ne cok geliyosun kendi sinifina git dedim. Beni koridora cikardi ve duvara yaslayip cok kotu dovmustu. Biraz heybetli ve guclu bir kizdi da elinde kalmistim 😂 bir kadin ogretmen gelip kurtardi beni ama bana kizip azarladi. Kim bilir ne yaptinda kiz orana vurdu oh olsun sana rezil bir de kizdan dayak yedin dedi. Koridorlara dökülen butun siniflar ooo çekip kahkaha patlatti ve lise hayatim bu trajik olayla basladi. Nasil zor bir 4 yil gecirdim sen hesap et 😂😒😒
Orta birde iken 1997-98 öğretim yılının 1 nisanında son anda derse yetiştim. Bütün sınıf organize olmuş; en son sınıfa nefes nefese girince "al ye, ferahlatır" deyip nane şekeri verdiler, şekeri yedikten sonra bir de keklediler " bu gaz şekeri, derste gaz çıkartacaksın..." diye korkudan ne yapacağımı bilemeyip ağlamaya başlamıştım. Okul hayatımın en utanç verici günüydü...
Ortaokulda kız arkadaşımla fena bir kavga'ya tutuşmuştuk. Yok yani böyle bir kavga, saç baş yoluşuyoruz. Öğretmenim annem olunca, ayırması yetmiyormuş gibi saçlarımızı yerden toplamıştı sınıfta. Kızın annesi diğer gün geldiğinde konuşmaya, annemin suratındaki mahçupluk hissi beni derinden etkilemiş ve çok üzmüştü. Annem 1 hafta konuşmadı benimle. 😅
Okulda rehber hocasının odasindaydim o aralar çok fazla psikolojik tedavi görüyordum ve yalnizdim sırf kacmiyim diye kapı üzerime kilitlenmişti bende sinirden hocanın aynasina yumruk atmıştım 😂sonrası belli ambulans polis müdür herkes başımda 🤔o gün gene birşey yaparım korkusuyla tuvalete bile giderken bayan müdür yardımcısı yanımda geliyordu
Sevdiğim çocuğun beni sevmediğini ögrendigim günün ertesi günü ennn yakın erkek arkadaşımın omzunda ağlarken görmüştü bizi (en yakın arkadaşım ilk okuldan beri arkadaşım ama sevdiğim öyle olduğunu bilmiyordu) 1 hafta sonra okulu bıraktığını öğrendim ve aradan kaç sene geçtiği halde hala aciklayamadigim için ona içimde uktedir o
lisedeyken erkadaşlarımla bir kavga etmiştik yanlışlıkla çocugun parmağı koptu hiçbirşey anlamadım 3 ay uzaklaştırma aldım okuldan 2 ay 13 günde hapis istemi allahtan paraya çevirdimde kurtardım neyse şu an pekte umrumd değil iyikide yapmışım çok zevkliydi
okul hayatımda lise hep kötüydü arkadaşlarım yüzünden ama lise dönemi okul dışı en güzel dönemlerimdendi. bide öğretmenlerimle aram çok iyiydi. lisede aşık olduğum öğretmenim müdür yardımcısıyla odasında basılmıştı. bağırışmalar sırasında gittim odanın kapısının önüne yarı çıplak görmüştüm. bari okuldaki en nefret ettiğim adamla olmasaydı diye düşünmüştüm. :)
8. Sınıf karne günü olay oldu. Okulda her zaman. Kavga edersik fakat karne günü okula biraz gec gittim. Mezun olucak tabiki. Benim arkadaş gurubumda kapiya yazmislar. Okulun adini yazip Seni sevmek ölümse bacini... Gulumse diye mudur de bunu görmüş butun hepsini odasina götürüyor. Bende okula girdim o sira benide aldı ne olsu dedim tokat attı. Odasina indik bosuna dayak yedim gider ayak disiplin tutanağı yazdırıp imzalatti. Pic
Lisede müdürü protesto etmiştik ve derslere girmedik dışarıdan slogan attık.. Bir arkadaşımız şiddet görmüştü ve okul kantininde haksız kazanç vardı müdür de bu rantın içindeydi. . Polisler geldi olaylar büyüdü ama ileri geri istifa ettirdik.. Korkup ağlayanlar oldu kaçanlar oldu o kısmı kötüydü..
Ben lisedeyken arkadasim surekli ailesine bize geldigini soyleyip sevgilisiyel bulusmaya gidiyordu. Snra 16 yasinda o cocuga kacti. Aileside hic tanimadigim halde beni mahkemeye verceklerini onlari tanistiranin ben oldugumu soylemislerdi. Ustelik o kizla birlikre snftakilerle kavga ettigimiz icn yalnz kalmistm kacinca. Iki ay tek kaldim. Neyseki snradan digerleriyle arkds olduk baya. Ama ogunler bnim icn cok cileliydi be. Eyyyy gidi 16 yasimm
Herkesin içindeydim yani okul bahcesi elimde kahve vardi bir mal basketbol oynuyordu ve top bana geldi 1 bardak kahve basimdan asagi dokuldu ve yuzum yandı bu sene ise zeminden dolayi bir darbe ile oturdugum bank geriye yuvarlandi 2 durumda ise herkesin icindeydim rezil olmuștum :(((
ilkokul 5 teyiz nasıl bir ishal oldum anlatamam sürekli izin alıp tuvalete gidiyorum su gibi gidiyor. son saat yine izin alıcam öğretmen bayandı müfettiş gelicek izin mizin almıcak kimse artık büyüdünüz dedi ben bunu duyunca iyce strese girdim mi ishal 3 ken 5 oldu bide herif aksi gibi beni kaldırdı o soruyor ben bilemedikçe altıma dolduruom heyecandan neyse eve gittim botumdan bile bok çıkmıştı :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Fizik sınavında önümdeki çocuk çaktırmadan kopya çekmiş benden. Ben kağıdın içine gömüldüğüm için farketmedim. Fizikçi telefonla konuşuyordu. Bana doğru geldi kopya veriyormuşum diye sert bir şekilde bana vurdu ve kağıdımı aldı. Neyse ki bayağı soru yapmıştım. 70 falan aldım.
Siniftakiler halay çekerken benim kapıya gidip hoca var mı diye bakmam, halay başının oradayken hocanın sınıfa gelmesi, beni halay başı sanması ilk ve son akıllı duruşum. O gün babam ziyarete geldi ve hala dalga gecer 6 sene oldu
sınıfça disiplinlik olmuştuk.. koca sınıfı disiplin odasına sığdırmak yerine hoca sınıfa gelmişti.. bişeyler konuşuyodu ve herkeste bir şeyler söylüyodu.. bir an sessizlik oldu ve o anda benim ağzımdan hocaya "eeee?" çıktı.. ben ceza aldım 😂😂
Regl olup beyaz pantolonuma bulaşması oturduğum yerden kalkmamam dan tutun Öğretmeni tehdit etmeme kadar hepsi mevcut. hangisini anlatsam bilemedim çok yaramazdım çooooook. ama yinede o yıllar güzeldı.
Lisedeyken ders boştu sınıfta arkadaşlarla kapının önünde uzun eşşek oynuyoduk. Ben tam arkadaşın üzerine atlayacakken eleman feyk attıp yana çekildi tam o anda müdür kapıyı açtı müdüre kafa attım yanlişlıkla. Müdür bugda kaldı ak
öğle arasına izin kağıdı almak için gizlicene müdürün odasına girip izin kağıdı oluşturduk müdürün imza taklidini bide müdüre ait olan baskıyı kullanmistik 😂 ama cidden müdürün yazdığı izin kağıdına benzemisti😂
Bütün sınıf toplanıp okuldan kaçacaktı. Ben onlara uymadım tek başıma derse girdim. Herkes yok yazıldı. Üstüne disiplinlik oldular. Tüm sınıfla kavga ettim sınıfımı değiştirmek zorunda kaldım. Üniversitede kötü anım olmadı hiç çok şükür...
lise mezuniyet törenine birlikte gideriz dediğim arkadaşımı (bana göre sadece arkadaştık) son dakikada sattım. arkadaşım içip dağıttı :( bütün gece ve sonrasında pişmanlıktan öldüm! hiç eğlenemedim ve kötü hatırlarım o geceyi.
Okulda kavga etmiştim, arkadaşlarla sınıftan kaçıp tuvalete saklanmıştık ve ögretmen tuvaletin kapısını kilitleyip okul müdürünü çağırmıştı, başka bir öğretmenime küfür atmıştım, okuldan kaçmıştım, kopya çekerken öğretmen tarafından yakalanmıştım..
Bir dönem yurtta kaldım lisede. Odada oda arkadaşlarım sigara içtiler bide izmaritini camın önüne bırakmış kafasızlar sonra yakalandılar tabi bende onların yanında kurunun yanında yaş olarak gidiyodum son anda kurtuldum.
Dört gün uyumamıştım, sınıfta uyuya kalmışım sonunda. Hoca tahtayı silmek için peçete istiyordu "noluyo ya" demiştim. 3 sene dalga geçtiler, o esprining o olaydan olduğunu ve onu dediğimi bir iki ay önce öğrendim ömasdçsd
İTÜ den siyasi görüşüm nedeni ile siresiz olarak uzaklaştırıldım sonradan beş sene sonra af çıkardılar fakat ben yararlanmadım çünkü ben hiçbirzaman affedemedim onları
Kızlar tuvaletine sevdiğimin ismini duvarı kapliyacak kadar yazmam ve beni ispiyonlamalari ve yazdığım yazıyı duvardan silmeye çalışmam... İşler acısı.
Arkadaşım için kavgaya girişmiştim (bir zahmet) ve bize destek olması için herkesin okulda tanıdığı bir kız varmış öyle demişlerdi bana. HErkes ondan korkarmış falan bende onu çağırmıştım. Çağırmaz olaydım. Çağırdığımız kız karşı tarafın destekçisiymiş. lnt olsn
Bunu bende yaptım ya kavgaya çağırdılar gittim baktım karşı taraf bizim iki katımız çocuklar geldi bende bizimkilere vurmaya başladım o günden beridir kavgaya çağırmıyolar 😂😂
Edb sınavına tüm gece çalışıp ezber yaptım. Sabah sınava girdim hepsini unuttum ve ağlamıştım çok kötü bir duyguydu. Sonra bir daha ezberle ders çalışmadım.
ooo bir sürü kötü anım var dayak yemiştim tuvalate kavga etmiştim çocuk benden uzun kalıplı büyüktü gücüm yetmemişti o zamanlar judocuydum yaptığım hareketlerle herkesi döverim zannediyordum :D
İlkokul ve lise hayatımda hep ezik görüldüm aşağılandım dalga geçen alay eden çok oldu seven sayan yoktu arkadaşım olmadı sevgilim olmadı başarısız asosyal sessiz pasif çekingen biriydim
Aptal arkadaşımın ateist olduğunu hocaya söyledim suçlu ben oldum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
En kötü anım başörtü yasağı gelmişti sınıf öğretmenim başörtünü çıkarmalısın dedi zorla da olsa başörtüyü çıkarmak mecburiyeti beni yaralamıştı. O an kötüydü benim için 😕
Lise 2'de İngilizce hocası ile harita odasında öpüşürken hademeye yakalanmıştık.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Muzik ogretmenimin bana gitar ogretmesi ve 1 ay sonrasinda dokunmaya calismaya baslamasi ile gitarini kirmam.. sonuc mu.. olan ona degil yine bana oldu...
En İyi Cevaplar