İlk okulda altıma işedim. Ama herkes çıkana kadar bekledim. Sonra tuvalete girdim. Üstüme su döktüm. İnerken soran öğretmenede tuvalette üstüme su döktüler öğretmenim dedim. Hadi koş evine hasta olacaksın olmaz böyle hadi hadi dedi postaladı beni. Yolda da yanımdan biri geçince küfrettim kendi kendime, göstercem size gününüzü falan.
Kendimle gurur duyduğum olaylardan biridir. Her insan böyle işese keşke.
Orta okuldayken yanlış hatırlamıyorsam gece evi kitap serisi vardı. Seride tek bir kitapta sevişme sahnesi vardı ve o hafta kitabı okuyordum. Kitap arkadaşımındı. Her neyse, teknoloji ve tasarım dersinde sıranın üstünde duruyordu kitap. Erkekti hocamız ve kitabı eline aldı, rastgele bakıyordu. Derken sayfaları çevirip o kısıma geldi ve bu sefer sınıfta sesli okumaya başladı. Erkek öğrenciler hocanın başına toplandı, "ooo" sesleri vs derken hoca bana "sapık" dedi. O sene bana hep sapık dendi.
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir ara dersi dinlemek yerine nü çizim yapıyordum. Öğretmen fark etti ve fotoğrafını çekip okul sayfasına attı, ailem falan da gördü. Pek bir şey demediler ama o an utanmıştım. Bir kez de ingilizceci herkesin önünde giyim tarzımı ve adımı eleştirip dalga geçmişti. Sokak kızı gibisin, adın da öyle falan demişti. Ben bayağı takıldım ergenlik psikolojisiyle.
Lisede cuma günü çıkışta istiklal marşı okunacağı sırada müdür yardımcısına bir şey sordum adam tanıdığı herkese adı soyadıyla hitap eden bir tip elindeki mikrofona adımı soyadımı söyleyip sorumun cevabını verdi okulda tanımayan varsa da sayesinde tanıdı millet gtyle güldü rezil olan ben değil hocaydı ama olayın içinde olmak bile üzmüştü mgg
telli duvardan atlarken kumaş pantolonum boydan boya yırtılmıştı, Müdürün odasına gittim dayak yedim, zımba ile pantolonu bir çok kez zımbaladım, o gün hoca benim halimi görsün diye birde tahtaya kaldırdı zorla, ve eve taksi ile gittim, babama adettim felan derkennn, kötü bir gündü bir düştüm, herkez vurdu :D :D
6. sınıfta başka bir okula nakil olarak gitmiştim. Matematikte birazcık sıkıntılarım vardı. İlk hafta hoca tahtaya kaldırdı çöz dedi çözemedim tabi bende. Hiç tanımadığım insanların karşısında bana tokat attı. Liseye kadar matematikten hep nefret ettim o adam yüzünden.
yemek yiyorduk sınıfımızda geçtik ve yemek pilav çorba birde kompostoydu ve ben tabak pilstik olduğu için dökmüştğm sınıf batmıştır sıralar arkadaşlarımın çantası bir arkadaşımın pantolonu birdaha sınıfı temizlemiştim ve kğçümsemişlerdi napiyim yani yaptığım bokuda mı temizlemiyim niye dalga geçiyon ki 🙄
Derste tahtayı silerken Atatürk'ün tablosu üzerime düşmüştü tabloyu tuttum ama kendimi tutamayıp düştüm herkesin önünde. Bir de bir hocayla tartıştım trip falan atmıştım onu da unutamıyorum :D
Lise 1 e giderken kolumda façalar vardı müdür yardımcısı onları görmüştü okulda 3 4 kişinin daha kolunda faça izleri varmış tı benim üstüme atılmıştı milleti örgütleyip faça arttırıyorum diye polislik olmuştum 😂
Sozelciler icin açılan kompozisyon yarışmasında sayisalci olarak birinci oldum. Katılmamam gereken yarışmaya katıldığım için disiplin soruşturması açıldı.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cantamda 3 4 gunluk beslenmem vardi küflenmisti onu hoca buldu
2
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ve tum sinifa rezil olmustum hala hatirladikca utanirum