ankarada cumhurbaşkanlığın ordaymışda çok istekliler hergn arıyorlar eğitim verceklermiş vs. facede dolandırıcı die sayfa açmışlar bilen var mı beni hala arıyorlar her gün açmıyorum:S:S
Cevabın nedir?
81 organik iş ilanları. Gıda mühendisleri. Yönetici yardımcılığına. İnsan Kaynakları departmanına. Özellikle de şöförlük iş ilanları yapıyorlar. Ben yönetici yardımcısı olarak işe başladım. 3000 masş yemek yol sigorta. Yerleri Sinpaş altınoranda kule 3. no:108. Murat Karakaya esmer. Boylu aşırı kilolu. Göz altları kararmış (esrardan). İlk iş günümde iki kişi geldi genç. Ofisteki eşyaları almak için. Kıyafetleri. Gizli konuşmalar yaptılar.( Sahte para. Kızlar.). O gün şüphelenmeye başlamıştım. Çöpte bir jaç sahte avro gördüm. İş başvurunda bululanları iş görüşmesine dave ediyorduk. Hergün 100 150 kişi. Adam özellikle askeriyeden işi bırakmış kişileri ve gözüne kestirdiklerini şöförlüğe alıyordu. Deneme amaçlı günü birlik kullanıyordu. Benim şöförümde vardı. Birlikte gidip geliyorduk. Kızlardan ise ehliyeti olan laptopu olan bakımlı kızları seçiyordu. Çay yolunda İki tane villa satın aldığını orası dekorasyon içinde olduğu için bir iki hafta içinde bütün kadrolar oluşturulup oraya geçileceğini ve şöförleride personel taşumaları için alacağını söylüyordu. Okadar organize etmişki çayyolundada iki villaya başvuranları gönderiyordu baksınlar diye. Birgün tebligat kağıtları geldi. İki icra kağıdı ve serbest denetimlik ten ceza almış (adam mahkumyani). Hürriyet Gazetesnden geldiler ilan parası için tam 300 tl. İki aydır alamıyorlarmış. Sahte adı Zafer. Adam hergün deste deste avro vedolarla geziyordu. Ama bu paralar nerden geliyor nereye gidiyor belli değil. Sonra öğrendimki hizbullahla bağlantıları var. Adam tecavüz olayınada karışmış. İnternetten çıkıyor. yanımdaki şöförün parasınıda almış. Üstüne birde tehtid etmiş. İkinci yeri Yıldız aydınoğulları apartman. No/3/8. tabiki elimde numarısı olan herkesi aradım ikaz ettim. Birçık kişiyi bu tuzaktan kurtardım. MURAT KARAKAYA. MEMLEKETİ KIRŞEHİR. TC KADAR ELİMDE BİLGİLERİ VAR.
33 Yorumla- +1 yıl
benide bu hafta çok yüklü dolandırdı
En İyi Cevaplar
cevap biraz geç oldu ama bende cevaplayım aklında soru işareti kalmasın. beni de çağırdılar gittim 2 saat ofislerini aradık. çankaya da bir yerde sokaklara da kimse yok adresi soracak bir adam bulamadık. tek başıma gitmeyi düşünüyordum allahtan tesadüfen arkadaşlarımla gitmeye karar verdim (şükür ki). neyse gittik 2 katlı bir bina tabelası bile yok yanımdakilerden cesaret alıp girdik içeri. kapıyı büşra diye bir kız açtı kız nazik güleç bir kızdı. neyse yanımıza bir adam geldi şişko, tipsiz bir adam bir iki anlamsız soru sordu yarın tekrar gelin dedi. bunların niyetlerini tam anlamıyla kestiremedim ama çok sakat.
03 Yorumla- +1 yıl
merhaba mk havacılığa kariyer. net üzerinden bende başvurdum cevap geldi sizinle ç. alışabiliriz resimlerinizi ve ayrıntılı cv gönderin falan dediler bnde gönderdim fakat 4 gün oldu cevap yok sizin yorumlarınızı da gördükten sonra korkmaya başladım şirketi arıyorum cevapta yok aranızda benden başka fotoğraf gönderen oldumu cevap yazarsanız çok sevinirim
- +1 yıl
pissipisi arkadaşım gittin mi görüşmeye inşallah gitmemişsindir. bak bu insanlar hiç tekin insanlar değil ben amaçlarını tam kestiremedim ama kadınları kullanarak bir iş çevirdiklerine eminim. görüşmeye gittiğimde benden hariç bir iki kız daha vardı onlarda yalnız gelmemişlerdi ve kızlar gerçekten çok hoş kızlardı. benimle görüşen adam şöyle baştan aşağıbir süzdü sonra yarın tekrar gelin görüşelim dedi. ikinci görüşmeye gitmedim. facebookta biri bu adam hakkında dolandırıcı diye bir sayfa açmış fotosu benimle görüşen adama aitti ben 4 arkadaşımla görüşmeye gittim tesadüfen eğer içinde kalsın istemiyorsan sende yanında arkadaşlarınla git. iş görüşmesine gittiğimde iş yerini bulduk kapının önüne geldiğimde içeriye girmeyecektim ama kapının önünde birtane polis vardı polisin bu kadar yakınında herhangi bir dolap dönmez diye düşündüm o yüzden girdim. ancak bu polis tamamen düzmece çünkü polisin yanında sivil bir adam vardı sohbet ediyorlardı biz içeride yaklaşık yarım saat kaldık biz içeri
- +1 yıl
girerken ayrı bir süzdü çıkarken ayrı bir süzdü. ayrıca iş yerlerinin bir tabelası bile olmadığından çok aradığımızı belirtmiştim yani aynı sokaktan en az 3 kere geçtik sanırım ve o sokaktan geçerken o adamları gördüğüme eminim. sezgilerim güçlüdür kolay kolay yanılmam. polisin orada figür olduğundan eminin insanların benim gibi düşünüp güven duymaları içeri girmeleri için yapıldığını düşünüyorum. zaten adamlarıın iş yerlerinin hemen yakınında askeriye var böyle pis işler genelde en son düşünülecek yerlerde örğütlenir.
+1 yılBu adamın şu an bulunduğu konum aşağıda belirttiğim adrestir, sakın gitmeyin. Şu an da Zafer adını kullanmaktadır, gerçek adı Çağdaş Murat KARAKAYA' dır. Ali BAŞKAYA diye bir CEO var olarak gösterilmektedir, uzaktan yakından alakası yoktur bu konumla, MK Petrol diye siteleri mevcuttur. Jetblue Airways, Organic ve Blueeye firmalarını kullanarak iş görüşmesine çağırmaktadır.
Hilal Mahallesi 701. Sokak.
Çelik Apartmanı
Kat: 6 – No: 19 – Daire: 10
Çankaya / Ankara / TÜRKİYE
—————————
Not: Turangüneş Bulvarındaki "İşbir Yatak" ve "Türkiye Finans" banka şubesinin olduğu bina.
Tel: +(90) 312 441 04 33
Fax: +(90) 312 441 04 3010 Yorumla
Arkadaşlar sırf buraya bu uyariyi yazabilmek icin uye oldum. Bunlarin bir zamanlar ankaya grup diye yalandan bir dukkani vardi sozde ajans ben de buraya yaklasik 10bin degerinde esya satmistim odemeyi senet yapsak olur mu 3 gun icinde odeme alcam dedi peki dedik. 2 seneyi gecti bu durum karsida muhattap yok bisey yok. O sozde ajansta da grafikerler ise alinmisti cay kahve getiriyolardi bunlarin hepsi tamamen goz boyama baska bisey degil
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
11Cevap
Merhaba arkadaslar. Ben de kabin memuru ilanina basvurmustum zaten gizli sirket bilgisi seklimde yenibiris uzerinden yayinlanmis ilan. İl sarti falan da yok. Neyse basvurdum bana is teklif mektubu yollanmis site uzerinden. Sky group diye bir firma adi altinda sozde privejets firmasina kabin hizmeti alimi olacakmis. Bana yollanan maili copy paste yapiyorum.
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●□□□□●●●●●
Mesaj Detayı
KABİN MEMURLUĞU İŞ TEKLİFİ Şirket Bilgileri Gizli / Kabin Memuru 23.07.2015
Sayın / Dear Xxxxxxx XXXX
KABİN MEMURLUĞU İŞ TEKLİFİ
Kabin memurluğu iş başvuru talebinizi inceledik, sizi değerlendirmeye
alacağız. Lütfen bu mesleği niye tercih ettiğinizi ayrıntılı bize yazınız.
Ayrıca, kendinizden bahsediniz. Kabin memurluğu için görsellik önemli
olduğu için fotoğrafınızı bize mail atınız.
Şirketimiz hakkında bilgi almak isterseniz web sitemizden
bilgi edinebilirsiniz.
not :::::::: info et privejets net mail adresimizden iletişime gece bilirsiniz.
Ben bu web sitesinden baktim firma thy nin ucaklarinin gorselini hosteslerunin gorsellerink araklamis ve diger gisrseller bilgilendirmeler de araklama. Zaten kotu bir tasarimi var web sitesinin aceleye gelmis gbi..
kurumsallikla alakasi yoktu. Ve privejets diyor baska yerde privatejet deklinde farkli kelimeler olarak ismi geciyor. Yani kurumun isminde istikrar yok. Icime sinmeyince arastirmami genislettim sitede en altta insan kaynaklari iletisim vs. Kismjndaki adresi copy paste yaptim ve google amcaya sordum bu adrese ait birden fazla yer is yeri cikti benim ilgimi en cok ceken ise. ZAYIFLAMA-BENI BASTAN YARAT kilolu insanlara yonelik saglikli zayiflama bisey biseyi ticareti. Ardindan mk petrol adi altinda indirimli elektrik ve yakit satisi ve burada yazanlarla karsilastim ben mersinde yasiyorum belki de gidecektim mulakat adi altinda Ankaraya veya baska bir ile tek basima. Ailem bile ne oldugunu bilmeyecekti arkadaslar sagolun varolun iyi ki paylasmissiniz
link verilmiyor maalesef yorumda12 Yorumla- +1 yıl
bende aynı mektubu aldım arkadaslar bu sayfayı gorunce ınanamadım bende antalyada ayasıyorum aynı sekılde prıvıetjets firması adında geldı ceo sanem yılmaz adında guya kaptan deniz acar adında bırı gorusme yapıcakmıs bugun verılen noyu aradım tuhaf soru sormaya basladı boyumu kılomu spor yapıp yapmadıgımı onlar ıcın bu cok onemlıymıs ozel musterılerle ucus yapıldıgında gorselık sunum cok onemlıymıs
- +1 yıl
sonra sayfayı arastırıgım derken Not: Turangüneş Bulvarındaki “İşbir Yatak” ve “Türkiye Finans” banka şubesinin olduğu bina. bu adres ın oldugu bına daymıs yapılacak olan gorusme fakat bu ad altında hem mk havayolu sırketı jetairline sırketı ve bastan yarat safyfası acılıyor neredeyse kanıcaktım dıkkatlı olun arkadaslar
+1 yılArkadaşlar Murat Karakaya dolandırıcının teki. Şu an kullandıkları firma ismi charter vip jets. Sözde uçak kiralama işi yapıyorlar. Kendi aracıyla çalışacak şoför alımı, kabin memuru, yönetici asistanı vs alıyorlar. Beni de insan kaynakları için çağırdılar. 5000 maaş sigorta 9 5 mesai falan. Şartlar bu kadar iyi olunca insan şüpheleniyor. İnanılmaz merdiven altı bir yer. Sözde bs kule de de ofisleri varmış oraya geçeceklermiş hep yalan dolan. Görüşmeye gelenlere burası bizim dinlenme ofisimiz diyor. Sahte isim kullanıyor olma ihtimaline karşı adamı tarif ediyorum 120 130 kilo civarı esmer 175 civarı boyunda gözaltları mosmor Bi tip. Parasıyla övünen hava atan garip biri. Cebinde Bi ton euro ile geziyor ama telefonu kırık dökük. Ne işler çeviriyor tam anlamadım ama ofise garip garip erkekler girip çıkıyor. Özellikle güzel kızları tercih ediyor iş için. Tuzağa düşmeyin. Şu an ki adresi :
Marmara sokak Marmara apartmanı daire 1 sıhhıye/ Ankara
Çağırılırsanız asla gitmeyin. Genelde sahibinden. com dan ilan veriyorlar dikkatli olun20 YorumlaHanımefendi cv nizi inceledik sizinle çalışmak düşüncesi içerisindeyiz.
Ön görüşme ve mülakatlar Ankara , da Türkiye merkez ofisimizin de yapılacaktır.
Şirketimiz , in ceo su kaptan pilot sayın Deniz Acar 1 eylül 2015 tarihine kadar Türkiye de.
Lütfen 0 552 226 30 30 nolu şirket hattımız dan randevu alabilirsiniz.
Şirketimizin paris, Milano, londrada ayrıca İstanbul , İzmir , Antalya, muğla ve ankarada ofisleri vardır.
Biz 11 kişilik jetlerle özel yolcutaşımacılığı yapıyoruz ve dünyanın en büyük özel jet şirketiyiz.
Havacılıkta kabin memurluğu sertifikası alabilmeniz için yüzme bilmeniz ve İngilizce bilmeniz gerekmektedir.
İngilizceniz yetersizse sizinle çalışa bileceğimize inanırsak sizi kursa gönderiyoruz. Ayrıca iki pilotumuz size internet üzerinden havacılık İngilizcesini öğretiyor. bütün masraflarınız. Şirketimiz tarafın, dan karşılamıyor.
Şirketimizin maaş sistemi 2500 euro ayrıca uçuş başına 100 euro veri yoruz. Ortalama ayda 8 ile 14 uçuşa gidiyorsunuz.
Bizimle çalışacak olan personellerde aradığımız bazı özellikler , görsellik çok önemli 36 beden terçiğimizdir , bedendilini çok iyi kullanmanız gerekmektedir. diksiyon , hitabet önemverdiğimiz genel kurallardır. Sizinle gerçekten çalışa bileceğimize inanırsak bütün eğitimlerinizi 2 ay içerisinde tamamlıyoruz.
Şirketimiz sizinle mülakat yapmaya karar verirse , Ankara , ya gidiş dönüş uçakbiletinizi biz alıyoruz ön görüşmeden sonra mülakata kalmanız gerekirse sizi jw marrıott otelde misafir ediyoruz. bu yazıyordu benım mılıme gelen msjda11 Yorumla
+1 yılArkadaşlar sakın bu şirketten aranırsanız gitmeyin.. Ben anlatıyım size başınıza gelecekleri. Şirket patronu Çağdaş Murat Karakaya isimli yarma gibi bir adamdır. 1 ay önce iş görüşmesine çağırıldım bilgi işlem ve sosyal medya için. Görüşmeye gittim adam hemen işe aldı istediğim maaşında üstü bir maaş teklif etti. 2 bayan çalışanı vardı bu adamın bakımlı alımlı sordum birine burada ne iş yapılıyor dedim kızın bilgisi yok ama oranın müdürüymüş. 1 hafta olmuş söylediğine göre işe başlayalı ve ne iş yapıldığını bilmediği bir yerin müdürü olması şüphelendirdi beni. Ertesi gün işe başladım adamın 2 şoförü var. şoförler sır gibi orada ne iş yapıldığını saklıyorlar Pınar isimli bir kadında o gün başladı işe asistan olarak. Bilgi işleme işe alındım ama Bilgisayar olmayan bir şirket düşünün... soru soruyorsun cevap veren yok tedirgin olmadım değil. Çağdaş Murat denen adamın alenen esrar kullandığına şahit oldum. Ve bana bir ödemesinin olduğunu kartımda 5000 tl olup olmadığını sordu tabiki yok dedim. sonra bir bahane bulup öğlene kadar bir işimin olduğunu ve geleceğimi söyleyip çıktım. Ve bu arada 1 gün önce orada olan kızlar gelmediler. Sorduğumda ise geçiştirildim. Sonra bu adamı araştırdım. Facebookta bu adamla ilgili bir dolandırıcılık sayfası gördüm. Admine ulaştım. Admin kişi bu Çağdaş denen adamın eski şoförüymüş ve 5000 tl dolandırmış ve hatta bilgisayar firmasını örnekleri çok fazla. şoför arkadaşla şuanda davalık ve tehdit ediyormuş. ve bana söylediği oraya işe giren kızlar 2 gün sonra yok olmaları nereye gittiklerini gönderildiklerini bilmiyorum dedi. Birebir yaşadığım bir olay bu sakın bu adama itimat etmeyin.
23 YorumlaMerhaba arkadaşlar,
Ben de geç cevap yazıyorum ama MK Havacılık ile ilgili sadece benim şüphem olmadığını gördüm ve bu konuda şirket ile ilgili yazmak istedim. Şirketin ilk ilanını gördüğümde sayfalarını bulup inceledim ve maalesef şirket ile ilgili başka bir bilgi, yorum bulamamıştım ve ilana başvurdum. Şirket hemen ertesi günü bana kariyer. net üzerinden mail göndermişti ve cv'mi incelediklerini belirtip benimle görüşmek istediklerini yazmışlardı. Ayrıca telefon numaramı ve kariyer hedefimi mail adreslerine göndermemi istediler. Açıkçası kariyer. net'te cv'mizi kimin kaç defa incelediğini görmemizi sağlayan sistemleri sayesinde cv'mi MK havacılığın incelemediğini gördüm. Bu mail şirket hakkındaki ilk şüphe konusunu oluşturdu. Bunun üzerine daha detaylı bir araştırma yapıp Ticaret gazetesinde şirketin Haziran ayında kurulduğunu gördüm. Bunun üzerine sadece uludağ sözlükte bir yoruma rastladım ve bu yorum şirketin kuruluşundan 1 ay sonra yazılmıştı. İkinci şüphe konusu ise şirketin havacılık üzerine iş yaptığı gözüküyor fakat iş ilanında sağlık sektöründe tecrübe sahibi kriterine yer vermesiydi. Sonradan şirketin tüm ilanlarına göz attım ve ilanlarının birinde yetiştirilmek üzere model dahi arıyordu. Tüm bu şüpheli durumlar sonucunda başvurumu geri aldım ve kariyer. net'e şikayette bulundum. Benim tavsiyem bu şirketin hiçbir ilanına başvuru yapmayın, yaptıysanız da mülakata kesinlikle gitmeyin. Ayrıca tekrardan iş arama sitelerine ilan verdiklerini görürseniz lütfen bu sitelere bizzat şikayette bulunun.00 Yorumlaverdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim zira görüşmeye gidecektim. başvurmadığım halde cv mi bulup aradılar. ilk önce bir bayanla daha sonrada zafer adından biriyle görüştüm. aradıkları gün içinde hemen gelmemi istediler. Allah işte gitmek canım istemedi. ertesi güne randevu verdi. kendisinin pilot olduğunu yola çıkacağını o yüzden bir an önce görüşmek istediğini söyledi. buna rağmen halen ilanlarında 100-200 kişi arası başvuru var. gerçekten çok sinirlendim. halen nasıl o firma orada duruyor inanılır gibi değil..
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce Murat Karakaya isimli dolandırıcı hakkında görüş yazmıştım. MK havacılık, vip jets gibi isimlerle iş ilanları veriyordu kendisi. Az önce sahibinden. com dan iş ilanlarına bakarken yine ilan verdiğini gördüm. İlan insan kaynakları sorumlusu. Keçiören de bir yer ismi charter vip jets. Başta o oldugunu anlamadım çünkü bu seferde ismini Metin Uluşen olarak yazmış. Adam sürekli farklı isimler kullanıyor. Tam ilana başvuru yapacaktım iletişim numarasını kaydettim baktım gene bu dolandırıcı. Şok oldum adam asla yakalanmıyor ve hala ilan yayınlıyor. Kabin memuru, kendi aracıyla çalışacak şoför gibi ilanlar yayınlıyor. 120 130 kilo civarında esmer bir tip. İsmini muhtemelen farklı söyleyecek ama gerçek adı Murat Karakaya. Yanlışlıkla görüşmeye gitmeyin diye buraya yazmak istedim lütfen dikkatli olun. İlanda ki numarayı paylaşıyorum aranırsanız lütfen gitmeyin adam dolandırıcı. 05353163608
00 YorumlaESKI ADIYLA MK GRUP SIMDI SKY GROUP LIFE GROUP JETAIRLINES Başvurmadığım halde gıda mühendisi ilanı için iş görüşmesine davet edildim, yeni açılan bir ofisti 500 mağazalık gurme organik ürünlerin satılacağı bir projede ziraat ve gıda mühendisi istihdam edeceğini söyledi konuştuğum kişi iri yarı deniz adında bir adam, işe alındın hemen yarın başla dedi gittim kafamdaki soru işaretlerine rağmen bilgisayar internet hiçbir şey yoktu bana kabin memurluğu için görüşmeye gelen insanları karşılamamı söyledi sadece birkaç günlüğüne bunu yapacaksın dedi, adam telefon konuşmaların da herkese başka isim söylüyordu ali başkaya, dENİZ gibi. Bir sürü insanı is görüşmesi için aradı çok tedirgin oldum firsat bulur bulmaz kaçtım.
01 Yorumla
+1 yılBen birkac gun once mulakata katildim ve sonrasinda tesadufen bu sitede yazilanlari gordum. Bana bir yanlislari olmadi ama gittigim gece icki sofrasi wardi ortada. Bana teklif etmediler hic. Birkac saat oturup odama gectim. Ertesi gun bu zafer denilen kisi arayip otelin bahcesinde konusalim lsartlarimizi dedi. We indim oturmus laptop basindaydi. Aksam bir hatamiz yanlis sozumuz olduysa kusura bakma dedi ve ben birara masaya kolumu koydum hafif bu sekilde oturulmaz is konusuyoruz burada ciddi ol biraz benim aksamki halim rahatti ama o is disiydi ve ben elemanlarimla eglenirim ve ciddi iste konusrum bunun zamanini ayarini kacirmam asla dedi. Simdi egitime davet ettiler ama bunlari gorunce cekindim acikcasi.. Egitime giden varmi? Acill bilgi lutfenn
01 YorumlaArkadaşlar bende MK gıda adı altında ziraat mühendisi iş ilanı için gorusmeye gittim. Ama beni geri aramadilar 'nolur gel diye' Galiba benide begenmediler 😄😄😄 ama başından beri iskillendim bir petrol bir havacilik bir gıda mühendisi bir ziraat mühendisi ne ayak diye düşünüyordum. hele model i görünce aşırı güldüm. Zaten bende şans yok anasını stym ilk iş gorusmem bile bir sorun yok dolandırıcı yok tecavüzcü. Hayır bostan yere iki buçuk maaşla baslatcaz diye sevindiriyolar bide zaten işsizlik başımıza vurdu bide bunlar duygularimizla oynuyor
01 YorumlaBen buraya gerekli herseyi yazmistim kim kaldirdi? İnsanlarimizi uyardim tamamen gerceklerle neden yorum siliniyor. Bu sirket genc kizlari tuzagina dusurmeye calisan cahil vasifsiz insanlarla doludur. İs yeri dedikleri yer bir binanin giris kati ne levhasi var ne tanitim yazisi gelen her kizi ise aliyorlar genel mudur dedikleri cagdas universitenin gwrekli olmadigindan ingilizcenin cok lazim olmadigindan bahsetti gorusmede bakislari tavirlari hic normal degil hepsi niteliksiz insanlar ordakilerin amaclari belli.. Uzak durun sakin is hayallerinizi hedeflerinizi kullanlarina izin vermeyin !
02 Yorumla
+1 yılben bugün iş görüşmesi için gittim fakat arkadaşımın dediği gibi beni 'nolur gel' cinsinden hiç aramadılar tam tersine ben adamlara ulaşmak için 2 gün uğraştım ve ulaştığımda telefonda görüştüğüm çağrı bey son derece nazik ve kibar biriydi ben güvendim ve gittim, ciddi anlamda çalışabileceğim bir işe ihtiyacım vardı fakat mülakatım olumsuz değerlendirildi ama gittiğimde karşılaştığım ortam son derece sıcakttı annesiyle babasıyla gelen insanlar bile vardı kabin memurlugu olmadı ama benimle gelen arkadaşım şöför olarak iş başı yaptı bence çalışılabilecek nadir yerlerden bitanesi
04 Yorumla- +1 yıl
cirkinguzel ne ah almasından bahsediyosun? ben oraya iş görüşmesine gidenlerden biriyim diyorum her şeyi gözlerimle gördüm çağrı denen adam fazla laubali, orası başka işler peşinde çok net.
- +1 yıl
tipini beğenmemiştir senin :))) Bu yorumu atan kişinin o yarma Çağdaş Murat Karakayayla alakası yoksa ne oluyum. Aklı yerinde olan hiç kimse bu yorumu atamaz zira... Murat efendiiii kendini mi aklamaya çalışıyorsun annem sen :)))) Daha başına geleceklerden haberin yok pis esrarkeş
- +1 yıl
@malesifent bu adamın mağdur ettiği herkese ulaşmaya çalışıyorum.
fahri_unlu@hotmail. com
ALINTIDIR.
ankarada iş ilanları vererek insanları kandırdığını düşündüğüm, zira iş ilanlarında sadece bayanları işe alan, işe aldıkları kişilerden borç para isteyen, yemek şirketine bile borçları olan araştırmalarıma göre aynı işi ankaya grup adı altında da yürüten, bayanların seyahat engelinin olmamasına da dikkat çeken, genelde havacılık üzerine iş yapıyormuş gibi yapan, iş yerinde farklı isim kullanıp yazışmalarda gerçek ismi belli olan, ne olduğu belirsiz bir iş kurumu. alt katında kreş bulunan bir binada hizmet vermektedir. konudan haberdar olmanızı vatandaşlık borcu bilirim.01 YorumlaArkadaşlar murat kaya halen şu an karşıyaka mezarliginin yanında YUKSELTEPE KONUTLARİNDA annesiyle birlikte kalmaktadır. Site girişinde. Sağdan ikinci blok 24 numarada kalmaktadır. Ve şu ara Antalya Çıralı ve İzmir Alaçatı bölgesinde dolandırıcılık yapmaktadır ve şu an Ankara da dolandırıcılık yapıyor Armada AVM de ofisi var arayan arkadaşlar buradan ulaşabilirler. YUKSELTEPE KONUTLARİNDA bulabilirsiniz kesin ve net bilgi.
11 Yorumla
+1 yılşirketimizi karalamak için sitenizi kullanıyorlar aslı esası olmayan yazılar yazıyorlar.
linklere bakabilirsiniz.
sayın site yöneticileri rakip firmalar şirketimizi karalamak için yanlış haberler yayınlatıyor. sizinle görüşmek istiyoruz.
lütfen bize ulaşınız
tsamtic@gmail. com01 Yorumla- +1 yıl
81 organik iş ilanları. Gıda mühendisleri. Yönetici yardımcılığına. İnsan Kaynakları departmanına. Özellikle de şöförlük iş ilanları yapıyorlar. Ben yönetici yardımcısı olarak işe başladım. 3000 masş yemek yol sigorta. Yerleri Sinpaş altınoranda kule 3. no:108. Murat Karakaya esmer. Boylu aşırı kilolu. Göz altları kararmış (esrardan). İlk iş günümde iki kişi geldi genç. Ofisteki eşyaları almak için. Kıyafetleri. Gizli konuşmalar yaptılar.( Sahte para. Kızlar.). O gün şüphelenmeye başlamıştım. Çöpte bir jaç sahte avro gördüm. İş başvurunda bululanları iş görüşmesine dave ediyorduk. Hergün 100 150 kişi. Adam özellikle askeriyeden işi bırakmış kişileri ve gözüne kestirdiklerini şöförlüğe alıyordu. Deneme amaçlı günü birlik kullanıyordu. Benim şöförümde vardı. Birlikte gidip geliyorduk. Kızlardan ise ehliyeti olan laptopu olan bakımlı kızları seçiyordu. Çay yolunda İki tane villa satın aldığını orası dekorasyon içinde olduğu için bir iki haftaiçinde faaliyete geçeceğini söylüyordu. Murat k
+1 yılMK havacılık aynen beni de çağırdı ve görüşmelere gittim. Saçma sapan göstermelik sorular sordu ve beni işe aldığını söyledi. İşe alan kişi genel müdürmüş. Benimle konuşurken içki içiyordu tavırlarından hiç hoşlanmadım. Asla gitmeyin asla. Ve herkesi uyarın lütfen.
00 YorumlaYa arkadaşlar bnde başvuru yaptım kariyer. Netten ertesi gün sizinle calisabiliriz diye mesaj atmislar hatta bir numara vermişler randevu alın mülakatlar için diye bn aradım ama bayrama denk geldi ulaşamadım
05 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
Bugün banada mail atmışlar burdkileri okuyunca tırstim
00 YorumlaBu adamla ilgili mağduriyeti olan herkes bana ulaşsın 13 haziranda (2018) mahkeme başlıyor ömrüm oldukça bu adamın yakasını bırakmayacağım. fahri_unlu@hotmail. com
00 Yorumla
+1 yılçok yüklü dolandırıldım savcılığa verdim birçok bilgileri elimde var. mağdur olan arkadaşlar yazabilir çete bunlar
00 YorumlaBakın anlattıklarımı iyi dinleyin arkadaşlar sonra sizde mağdur olmayın bu olumsuz söylenen hersey gercek emin olun
03 Yorumla- +1 yıl
Yoruma yazıyorum şu an bu adamın yanına bir hfta once gttm iş görüşmesi Kabin memurluğu için fakat ismi zafer olarak biliniyor şu an bn oyle blıorm ve çalışan kızlar da yeni 3 gündür ordular şirket dıye bse yok ortada adam gelen kızları bastan aşağı süzüyor ikinci gun tkrr gttm olumlu sonuçlandı fakat içime sinmeyen seyler hissettm adam bir cok alanda iş yaptığını ve masa üstünde bir cok değişik kart vizit oldgnu gordum hc birinde adı bile yok. arastrma yaptıgmda
öyle şeylere kanma thy den bakabilirsin
016 Yorumla
Soran+1 yılben kanmadm ama mlleti kandırıyorlar
- +1 yıl
piyasa öyle dolandırıcı çok var kariyer netten takip edebilirsin veya
https://www.thyteknik.com/
Soran+1 yılyok thyde işe zor girersn biraz hem bu teknk:)
Soran+1 yılsenn mesleğin neki
Soran+1 yılsen teknikersn ben bankclk ve sgrtclk okuyorum alakya gel:)
Soran+1 yılişte onu dyorum bende nye kabnde işimz yok mu inglzce öğrenrm olur bter:)
Soran+1 yılnpcm havalmnnda? e eiğitm derkn?
- +1 yıl
www.tbb-bes.org.tr/.../DesktopDefault.aspx
şu sayfayı incelermisin
Soran+1 yılüye oldmda bu benim okudgm bölmle ilgli
Soran+1 yılçok karışık geldi ya :))
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılneye yetiştireceklermiş?
017 Yorumla
Soran+1 yılkabin memurluğuna yetiştrceklermiş vs. nette ilanı var ztn başvur ertesi gün ararlr:)
- +1 yıl
kaportacı çırağı mı bu olur mu öyle şey ya
Soran+1 yılvalla anlamadm bir iş var bunda merak ettm
- +1 yıl
Teşekkürler sistem
- +1 yıl
Arkadaşlar bu adam şimdi izmirde gelişim grup (group) adı altında yenibir is. com uzerinden ilanlar veriyor. Mudur asistani, insan kaynaklari asistani, kabin memuru, fuar hostesti. Basimdan gecenleri anlatiyim ve bunu nasil herkese duyurabiliriz ya da izmirdeki insanlar googla gelisim grup yazdiklarinda önlerine dolandirici oldugunu gosteren yazilara nasil ulasabiliriz bana yardimci olursaniz cok sevinirim. Bende sizler gibi arandim bir arkadasimada mail atildi su su numaradan randevu alabilirsiniz cv nizi inceledik diye. İs gorusmesine gittik yerleri İzmir bayraklı veropol plaza 1. katta. Tuttuklari yerde
- +1 yıl
Tuttuklari yerde plaza ve gosterisli olunca insan ilk basta suphelenmiyor. ama gitmeden internetre arastiedim hic bir bilgi yok gelisim grup diye bir site var ama megersem o site ona ait degilmis. Zaten cogu insan o siteye ait ilan sanip gidiyor gorusmeye. ayni sizin yasadiklariniz gorusmeye gelenlerin hepsi kiz bakimli guzel kizlar, ama kimsenin sirketin ne is yaptigindan haberi yok calisan kizlarda bilmiyor onlarda iki gundur ordalarmis sizin benim gibi ise alinmislar hemen. Bu adam kendini burak karakaya olarak tanitiyor ve izmire yeni geldiklerini cok sektorlu olduklarini asil yerlerinin ankarada oldugundan bahsetti. derken biz tesadufi sekilde gorusme sirasi beklerken isminin murat oldugunu ogrendim oyle bir konusma gecti disarda ev sahibi gelmisti cunku o sirada. Aksam eve gittigimse arastirdim ve burdaki yazilanlari baska sozlukte yazilanlari okudum
- +1 yıl
İs gorusmesinde piyasanin cok ustunde maaslar soyleyip isi cazip kiliyor. Cok tutarsiz konusmalar sorular celiskili cevaplar, guya dolandirici ama amatorce davranislar. Ve masasida icki bardagi vardi biz arkadasimla gittigimizde. Diger sitelerde esrar kullandigi kizlara tacizde bulunduguda yaziyor. Soforunu dolandirip calisanlarindan borc para istiyormus bu bilgileree var ama ankarada olan isler. Şu an izmirde ve gercekten burdaki insanlar icin tehlikeli bir adam. Benim Şu an tek korkum oraya bir suru is arayan yeni mezun genc kizlar basvuru yapti ve gorusmelere gidecekler hic bir seyden haberleri olmadan. Cunku izmirde gelisim grup ve burak karakaya olarak biliniyo internete bunu yazincada hic bir bilgi cikmiyor dolandiricilikla ilgili o yuzden herkes is gorusmesine gidip ise baslatiliyolar. Sizden ricam bu gelisim grubun aslinda murat karakaya ait oldugunu nasil duyurabilirz, hangi sozlukte nerde paylasmamiz gerekir?
- +1 yıl
@Esraesra987 merhaba . Beni takip eder misiniz, konuyla ilgili mesaj gönderemiyorum size
- +1 yıl
@gündemli takip ettim yeni görüyorum yorumunuzu
- +1 yıl
@Esraesra987 Ay bu site de çok sıkıntılıymış. Mesaj atabilmek için 2xper mi ne gerekiyormuş. Konuya biraz vakıfım. Siz mesaj atabiliyorsanız siz atın bana
- +1 yıl
@gündemli evet bende size mesaj atamıyorum site izin vermiyor. Siz Ankara mı izmirdemisiniz? Sanırım sizde benim durumumdaydınız kısaca özet gecebilirmisiniz ya da sikayette bulunsak bir sonuc cikarirmi bize? Cunku polisle görustuk kanit olmadan hic bir sey yapilamaz dedi elimizde internet bilgileri var birde calisanlarina 1 dolar seklinde paralar bozdurması
- +1 yıl
@Esraesra987 Benim öğrendiğim kadarıyla da eğer teknik takipteyse polisten sonuç alınabiliyor. Değilse sizin dediğiniz gibi bir işe yaramıyor. Sitelerdeki yazılanlara bakılırsa 2013-14lü yıllardan beri aynı işleri aynı yöntemlerle yapagelen ismi cismi belli bir adamın bugüne dek yakalanmamış olması daha başka ne yapılabilir diye kara kara düşündürtüyor insana. Bir mağdur secretcv kariyer. net vb sitelere mesaj atmış. Bu adam böyle böyledir ilanları kaldırın diye. Bu sitelerden birini kullanarak başvurduysanız en azından ilanları kaldırarak işine geçici süreyle taş konabilir. O bir dolarların altından başka şey çıkar mı bilmiyorum. Şimdi buradan yazılanları da görebilirler o yüzden yol yordam konusunda fazla bir şey konuşamayız tabi. Biz aramızda sohbet ede ede xper leri toplar da iletişime geçebilir miyiz o arada, bilemiyorum :) Ha gayret
- +1 yıl
@gündemli yeni bir iste ilanları kaldırıldı, ben ege sorumlusunu aradım firma sahibiyle konuşulur dedi böyle bir durumda ama hic kimsede evet ben dolandiriciyim demez o yüzden sağlıklı bir yöntemde değil aslında sitelerle konusma, adam zaten surekli sirket ismi ve kendi ismini degistiriyor belli bir isimde kalmiyo. O yuzden sonuc alabilmemiz zor gibi gozukuyo malesef, ama insanlarinda bir yandan duymalari lazim bunu
- +1 yıl
Şimdiki ismi zafer. Şirket adı sphere construction. Uğur mumcu cd. No 87 kapı no. sunu hatırlamıyorum ama üst kat sağ köşe.
İlanlarını isbul. com da gördüm. Aman dikkat - +1 yıl
@Seniilgilendirmezz aynı ofisi adres gösterek beni de dolandırdılar. Şu an dava açtırdım yargılanıyorum. Bütün mağdurları toplamaya çalışıyorum. Şahit olmak isterseniz iletişime geçin lütfen. fahri_unlu@hotmail. com
Hemen öyle şey yapmazlar.. Açma umursama.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılAdında hayır yok onun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlar para tuzagı düşme.
00 YorumlaMkpetrol hakkında detaylı birşey bilen var mı
00 YorumlaPara verme...
015 Yorumla
Soran+1 yılparalı yazmıyordu zaten anlamadm teldede sölemediler yetiştirimek üzere die ilan vermişler hergn arıyorlar kaç gündr konuşuyoruz 4 de gelrm diorm gitmyrm gene arıyorlar arkdş
Soran+1 yılbir iş var ama ne bilmyrm korktum iyki görüşmeye gitmedm
Soran+1 yıleşim çalışıo zaten eşim thy dan arasalarda göndermycek:D kabin memuru olmamı istemyo:D
Soran+1 yılhergün arıyorlar merak ettim bilen var mı die kasmak derken pardon?
Soran+1 yılhe evt aynen malesef çabalamaya gerek yok.
Soran+1 yılçalşyrm işten işe meslek kalmyck yaknda:) şmdi çağrı merkezndeym
Soran+1 yılnete yazarsan çıkıyor sitesi ama kmsenin bir blgisi yok bn ne oldugunu anlasam insanları kandırmasnlar şikayet etmek lazm bnce böle yerleri
Soran+1 yılben kadına ilk gün söledm hatta telde dedimki ben başvurdm ama araştrma yaptm o beyefendi hakkında dolandrclk adına sayfa açmışlar dedim ertesi gün gene aradılar ben o bayanım dedm sonra diğer gün gene aradılar bnce kmi aradıklarını bilmiyolarmı nedir arayıp çağırıyorlar
+1 yılaraştır öyle git.
00 Yorumlaarkadaşlar merhaba
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Mk havacılık şirketini bilen var mı ya kabin memurluğuna başvurdum, başvurdugum günden beri 3 4 kere arıyorlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler