Benim az önce oldu arkadaşlar. Online sınavlar niye varsa, ah ah... Bir tık üzgünüm.
Kopya çekmeyin, pişmanlıktır.
Kendim kopyasız yapsaydım daha yüksek alırdım.🤣
Kopya çekmeyin, pişmanlıktır.
Kendim kopyasız yapsaydım daha yüksek alırdım.🤣
aldım ama olay tam da böyle değildi.
edebiyat sınavı oluyoruz. arkadaşa ben kopya verdim. onun sorularını ben yaptım. kendi sorularımı da ben yaptım. sınav açıklandı. O 85 aldı ben 45 aldım. Bir de benimle dalga geçiyor. Senden yüksek aldım diye
İyilik de yaranmaz ki insanlara. Tüm sınıf şu an 100 aldı en düşüğü benim. Neden böyle oldu haha 😀
Boş ver hiç bulaşmayacaksın😀
Cevap
9Cevap
Oldu yaa o kadar hazirla kucuk kucuk yaz sonra hic biri cikmasin ufff çok kötüydü kopyaya guvenip hic ders calismazdim alirdim bazen 60 70 bazende iste 25 ney 😂😂
Ben senin kopya çektiğini düşünmüyorum ☺️ ama bende fizik dersinde çekmiştim
Kopya demeyelim de arkadaşımla sesli konuşurken o da sınava müdahil oldu öyle bi talihsizlik oldu diyelim😀
Hiç öyle beceriksiz olmadım
Sen Şaban mısın 😂😂
Sorma ya
Olsun demek neymiş. Kopya kadim bir sanatmış. Emek ve zaman gerek herkes yapamaz 😂
Aynen 😀
🤦🏻♂️🤷🏻♂️
Üniversitede oldu malum hocalar kafasina göre verdiği için
Aynen öyle olacak muhtemelen benim de. İtiraz etsek daha da düşüyor ya böyle bişi yok😀
arkadaşim 1 soru hariç benden çekti ben o 1 soruyu ondan çektim o 95 aldi ben 90😒
Evet lisede felsefeden çekmiştik ama yine 79 falan almıştım.
evet neredeyse hepsinden düşük aldım :D ama para ile kızları alıyorduk
Online değil de üniversitede yüz yüze sınavda kopya çekilir mi
Onlinede. Yüz yüze kim cesaret eder🤣
Bi mal arkadaşım vardı kopya hazırlamıştı ben de onun kağıdına baktım sonra 30 aldık ben sallasaydım 50 alırdım zaten ya
Online eğitimde istediğimiz her kaynaktan yararlanabildik sınavlarda ama 30 almisligim da oldu 😂
Yanlış kopya çekmiştim, 😅
Olmadı olamaz kopya çekmem çünkü
Yanlış kopya çekip 30 aldım xd
Olmadi hep yuksek
Bir kere belki. 🙄🤔
çok oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?