+1 yılBunda utanıp çekineceğin hiçbir şey yok, kendine eziyet etme. İnsani bir ihtiyaç bu ve enerjini toparlayamadıkça verimli de olamazsın işinde, baş dönmelerin vs. de olur. Yiyemiyorum deme, git ye zamanla normalleşecektir, zaten normal bir durum fakat sende bunu anlayacaksındır.
02 Yorumla
Soran+1 yılYapi geregi zaten cok cekingenim hele toplum icinde konusamam elim ayagim sesim felan titriyor kalbim cikicakmis gibi atiyor yani cok cekingenim yemekte yemiyorum cunku canlari ceker diye utaniyorum ikram etsemde almazlarki yemek yemelerine ragmen oyle dusunup siparis etmiyorum siparis etsemde odemesini yaparken yemegi alirken felan heyecanlanicam biliyorum cunku tam elemanlarin onunde olucam sonra lafa tutucaklari kalabalik icinde konusmak zorunda kalicam vs
Soran+1 yılArtik enerjimde kalmadi eskisi kadar guler yuzlu degilim, pozitif degilim.. cok durgunlastim, morelim bozuk bu herkese yansıyor. Yansıtmamak için sabah 09:00' dan akşam 18:00' ya kadar 1 dk be oturmadan iş yapıyorum. Hic oturmuyorum yemek ye demesinler diye. Hicbir seyden keyif almıyorum. Öncedende böyleydi, ama şimdi daha çok keyif almamaya başladım. Kendimi çok degersiz hissediyorum. Bugun cesaretimi topladım sipariş vermek için, herkes ilk defa yemek siparis ettigim icin bana bakacaklardı, bir seyler soyliyeceklerdi diye bende vazgectim.
En İyi Cevaplar
+1 yılKendine politikacıları örnek al. Adamlarda hiç utanma sıkılma var mı? Yemek yemek gibi insanı bir şey hiç utanmamı gerektirecek bir şey yok ortada. En fazla şapırdarsın, ya da bir şeyler dökersin o zaman da tek yapman gerekn tebessüm edip bir şey olmamış gibi devam etmek. Sen neden utanıyorsun? somut bir şey var mı?
01 Yorumla
Soran+1 yılUtaniyorum cunku siparis edicem odemesini yapicam bunlar hep elemanlarin onunde oluyor sonra canlari ceker diye ikram etsemde istemezler yemek yemis olsalar bile canlari cekebilir diyede yiyemiyorum simdi bide cok sasiricaklar soze felan tutucaklar
Abartma ama sende milletin işi gücü yok senin yemek yemeni mi izlicek kaldı ki bunun utanılacak gram dahi bir yanı yok. Yazık etme kendine tansiyonun düşer falan bayılırsın kafanı biryere vurusun Allah korusun tehlikeli takma kimseyi kafandan atmaya çalış o düşünceyi otur yemeğini ye
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten hic enerjim kalmadi eskisi kadar guler yuzlu degilim, pozitif degilim.. cok durgunlastim, morelim bozuk bu herkese yansıyor. Yansıtmamak için sabah 09:00' dan akşam 18:00' ya kadar 1 dk be oturmadan iş yapıyorum. Hic oturmuyorum yemek ye demesinler diye. Hicbir seyden keyif almıyorum. Öncedende böyleydi, ama şimdi daha çok keyif almamaya başladım. Kendimi çok degersiz hissediyorum. Bugun cesaretimi topladım sipariş vermek için, herkes ilk defa yemek siparis ettigim icin bana bakacaklardı, bir seyler soyliyeceklerdi diye bende vazgectim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
+1 yılDarısı başıma ya. Umarım ben de zayıflarım. Yalnız hiç iyi yapmıyorsun yemeyerek. En azından evde bir şeyler hazırla yanına götür orada sakin bir yerde ye.
21 Yorumla
Soran+1 yılHeryerde kamera var evde de gelir gelmez ustumu drgistirip yatiyorum pek bir sey yemiyorum sabahida sadece bir tane cikolata yiyip cikiyorum diger turlu gec kaliyorun diye sonra calistigim yerde butun gun ac acina duruyorum yoneticim habire ye diyiyor ama tokum diyiyorum
+1 yılÜzüldüm, bunu kendine yapma kendine eziyet ediyorsun. İnsanları takma o kadar onların bizden bir üstünlüğü yok. Beynine sürekli kendini pozitif enerji ver başkaları için kendini feda etme.
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama zaten bende bu sekilde yasamaktan biktim. Artik hicbir seyden keyif almiyorum
Soran+1 yılCok cekingenim
- +1 yıl
YouTubeta Hakuk tatar diye biri var videolarını izlemeni sana tavsiye ediyorum kesinlikle faydasını göreceksin, ondan başkada bu konuyla güzel videolar var.
+1 yılO nasıl bir şey ya insan yemek yemekten neden utanır
22 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten asiri cekingenim ama yemek siprais etmekten yemekten vs utaniyorum
+1 yılUtanacak bir sey yok onların zaten yemek vermesi lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılAylarca veriyorlar yemek ye diyiyorlar ben istemiyorum
+1 yılneden ki? erol taş gibi mi yiyorsun da utanıyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılYoo aksine hic rahatsiz edici yemiyorum ama utanmamin sebebi canlari cekebilir ikram etsemde istemezler sonra rahat olamiyorum
Soran+1 yılZaten hic enerjim kalmadi eskisi kadar guler yuzlu degilim, pozitif degilim.. cok durgunlastim, morelim bozuk bu herkese yansıyor. Yansıtmamak için sabah 09:00' dan akşam 18:00' ya kadar 1 dk be oturmadan iş yapıyorum. Hic oturmuyorum yemek ye demesinler diye. Hicbir seyden keyif almıyorum. Öncedende böyleydi, ama şimdi daha çok keyif almamaya başladım. Kendimi çok degersiz hissediyorum. Bugun cesaretimi topladım sipariş vermek için, herkes ilk defa yemek siparis ettigim icin bana bakacaklardı, bir seyler soyliyeceklerdi diye bende vazgectim.
- +1 yıl
böyle yaşanmaz ama. "canları çekerse" diyerek aç kalmak mantıklı mı? senin canın çekmiyor mu? psikolojik destek almalısın. takıntı olmuş.
Soran+1 yılImkanim yok
+1 yılDışarı çık oglen arası tek ye. Konuş bu durumu oradakiler ile
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİş yerinde etrafındaki insanların yemek yeme şekillerine göre davran bu şekilde daha kolay adapte olabilirsin
022 Yorumla
Soran+1 yılOnlar oglen yiyiyor herkes kafasina gore
Cevap sahibi+1 yılPeki senin çekingen olman neyden kaynaklanıyor
Soran+1 yılCocukluktan aile baskisi felan degil
Soran+1 yılAslında ailemden karsi degersizlik gormedim babam cok severdi annemde herkese karsi korurdu vs ama kucukken babam iş icin surekli bir yerlere gidiyordu 1 yil bile gelmedigi oluyordu. Ekonomi anlaminda kuzenlerimden iyi oldugum icin kiskaniyorlardi dislaniliyordum sonra her cocuk arasinda olan kavgalar oluyordu amcam kendi kizina bir sey yapmayip bana vuruyordu koca cussesiyle sonra ogretmenler, arkadaslar felan cok kotu ogretmenlere denk geldim daha ilkokuldaydim sinif arkadasim kalem tirasini kendi kalem kutuma koyup ogretmene benim caldigimi soylemisti ogretmende direkt tokat atmisti ogretmenlerdende cok tokat yiyiyordum. Uyudugum icin vs sonra bende o zamanlarda baslamisti cekingenlik vs gecmis gitmis seyler olsada hala acisini cekiyorum babamin yanina geldik babamin hayatinada bir kadin girdi onunla yasadim babam yokken kotu davraniyordu varken iyi davraniyordu babama bile sarilamiyordum o varken sonra kimsenin sevgisine inanmadim ama asla sevmektende vazgecmedim ve o kadar sessiz konusuyorumki ses tellerimde sorun var zannediyorlar insanlardan kaciyorum calistigim yerde neredeyse 1 yil oldu gireli asla aşamiyorum o kadar sıkıldımki bu durumdan cok zor hergun boyle yasamak
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum ama bunun için profesyonel destek almalısın. Arkadaşlarınla yemek yiyormusun dışarıda?
Soran+1 yılHayir hic arkadasim yok
Cevap sahibi+1 yılBenimde arkadaşım yok denecek kadar az ama asıl sorun asosyal olmandan kaynaklanıyor sanırım
Soran+1 yılEvet zaten asosyalligim yuzunden hepsi buna sebep olanda cekingenlik
Cevap sahibi+1 yılBu aşılamayacak bir problem değil. Birkaç önerim olabilir
Soran+1 yılTabiki dinliyorum:)
Cevap sahibi+1 yılKuzen ya da akraba çocukları var mı iyi anlaştığın?
Soran+1 yılVardi ama cogu cikarci zaten ayri sehirdeyiz
Cevap sahibi+1 yılya da iş yerinden arkadaş edinebiliyor musun?
Cevap sahibi+1 yılEn iyisi sen bana özelden bir yazarmısın
Soran+1 yılVar bir tane kadin onunla konusuyorum ama yinede o kadar rahat degilim en cok yonetici var acikcasi en cok onu seviyorum o erkek benden 5 yas buyuk ama bir tek o cikarci degilmis gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılKadın diye başladın erkek diye bitti cümle 😅
Soran+1 yılOyle olmus😊😊🙈
Cevap sahibi+1 yılTarafını seç dicem ama erkek demekki önemli olan final 😅
Soran+1 yılO daha yakin geliyor bana cunku beni dusunuyor cikarci degil iyi niyetimi kullanmiyor
Cevap sahibi+1 yılOnunla yemek yiyemiyormusun?
Soran+1 yılAsla en cok ondan cekiniyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılBizim seninle yemek yememiz lazım
+1 yılutanmak normal kanka hayatını sağlamak için yemek yemen şart
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1-2 ufak kraker yiyerek kendini alistirmaya calis sonra 1-2 hafta sonra yemege gecersin
01 Yorumla
Soran+1 yılDenedim sonra kesiyorum yemeyi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de 2 ay içinde 8 kilo vverdim.. sporu bırakınca. :(
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUfak ufak bunları acilen aşmaya başlamalısın
55 Yorumla
Soran+1 yılDenedim sonra tekrar yemeyi biraktim sminik lokma bile yemiyorum heryerde kamera var yemeye utaniyorum kendi ekmegim olsa bile
Cevap sahibi+1 yılAskim hic onları düşünmeden yemeye çalışsan mesela kulaklık tak aklini müziğe ver ve onları düşünme
Soran+1 yılOnu asla yapamam zaten benim genel yapim cekingen oldum olasi boyleyim aileden kaynakli dgil cocukken akraba ogretmen arkadaslar uvey anne tarafindan bu hale geldim ve aslada asamiyorum şu cekingenlik olayini ses tellerimde sorun var zannediyorlar o kadar sessiz konusuyorm toplum icinde konusamiyorum elim ayagims dolasiyor sesim felan titriyor
Cevap sahibi+1 yılPsikolojik destek al istersen aşmaya yardımcı olabilir
Soran+1 yılImkanim yok :/
+1 yılNeden ve kimde utandığını anlamadım
02 Yorumla
Soran+1 yılYapi geregi zaten cok cekingenim hele toplum icinde konusamam elim ayagim sesim felan titriyor kalbim cikicakmis gibi atiyor yani cok cekingenim yemekte yemiyorum cunku canlari ceker diye utaniyorum ikram etsemde almazlarki yemek yemelerine ragmen oyle dusunup siparis etmiyorum siparis etsemde odemesini yaparken yemegi alirken felan heyecanlanicam biliyorum cunku tam elemanlarin onunde olucam sonra lafa tutucaklari kalabalik icinde konusmak zorunda kalicam vs
Niye yemiyorsun anlayamadim
03 Yorumla
Soran+1 yılYapi geregi zaten cok cekingenim hele toplum icinde konusamam elim ayagim sesim felan titriyor kalbim cikicakmis gibi atiyor yani cok cekingenim yemekte yemiyorum cunku canlari ceker diye utaniyorum ikram etsemde almazlarki yemek yemelerine ragmen oyle dusunup siparis etmiyorum siparis etsemde odemesini yaparken yemegi alirken felan heyecanlanicam biliyorum
Soran+1 yılBugun yine denedim cesaret edemedim
+1 yılneden utanıyorsun çok enteresan.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılUtanacak bir sey yok. boş ver sen
00 Yorumla
+1 yılNeden utanıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılYapi geregi zaten cok cekingenim hele toplum icinde konusamam elim ayagim sesim felan titriyor kalbim cikicakmis gibi atiyor yani cok cekingenim yemekte yemiyorum cunku canlari ceker diye utaniyorum ikram etsemde almazlarki yemek yemelerine ragmen oyle dusunup siparis etmiyorum siparis etsemde odemesini yaparken yemegi alirken felan heyecanlanicam biliyorum
- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılyani bu aptallik :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
aç kalırsan dermansız olursun
02 Yorumla
Takıntılısın...
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılmaalesef ve artik hayattan hicbir keyif alamiyorum bazen intihar dusunceleri bile geliyor o denli sıkildım her sey bos geliyor artik eskisi kadar enerjik guler yuzlu pozitifte degilim cok durgunlastim yorgunum ama yinede aksama kadar oturmuyorum gucsuz demesinlsr diye
Soran+1 yılHata yapmamaliymisim gibi hersey dort dortluk olucak benim icin iste oda gecmisten gelen seylerden dolayi
Neden utanılacak bir şeymiş gibi düşünüyorsun?
04 Yorumla
Soran+1 yılHeryerde kamera var yemek yerken izleniyormusum gibi rahat edemiyorum
doktora gitmelisin
00 Yorumla
+1 yılbende öyleyim
02 Yorumla- +1 yıl
Neden utanıyorsun? Yanlış bir şey yapmaktan mı? Yemek dökmek, ağız şapırdatmak, gegirmek vs..
- +1 yıl
yoo nr alakası var
- Eğitim & Kariyer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılKonuş
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 505 cevap paylaştı.
+1 yılNiye utanıyorsun ki
01 Yorumla
Soran+1 yılSiparis edip odemekten sonra onu hazirlayip yemekten vs belki canlari ceker diye ben ikram etsemde istemezler
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat