AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
işi gücü olmayan bi erkekle olmam şahsi fikrim
Ben de istediğim zengin değil sadece çabalamalı yani
o kadar haklisin kiii
Evet yol vermeli bence
Tabi ki ben asgari ücretle çalışıyor bırakayım demiyorum aşağılamıyorum evde yatmasına deli oluyorum kendim marketteyim biz niye çalışıyoruz? Sanki bana odtü mezunu iş beğenmiyor evee yatıyor
ben seni anlıyorum canım
Mutlu huzurlu bir yuva istiyorsan ayrılmalısın emen.
Teşekkür ederim
sevgilin yerinde olsam önce sana sımsıkı sarılırdım sonrada ayrılma fikrine saygı duyardım.
Teşekkür ederim
Sevgilin seni bulmakta hata etmiş. Hatta kimseyi bulmasaymış daha iyi olurmuş.
Bence de
ayrıl gitsin 26 yaşında liseli gibi takılıyor halen
Yemin ederim öyle
sen ayrılınca belki aklı başına gelir kendini toparlar iyilik yapmış olursun
Ben olsam bu tiplerle vakit kaybetmezdim
Ben de istemiyorum artık
Parasız adam gereksiz adamdır hemen sepetle gitsin
Teşekkürler
Geçiminiz için bir an önce işe başlamalı..
Bitirdim onu
İyi yapmışsın. Mecbur ayrılacaksın. Geçim olmazsa eller mahkum.
Evet hiçbir sorumluluk bilinci yok böyle birini napayım bn
Heriften çoktan tiksinmişsin ayrıl bence de
Evet çok soğudum
Ya çoğu erkek böyle geçiniyor haberin olsun
Nasıl yani
Çevremde senin anlattığın gibi bir çok insan var. Bazı insanların yapısı karakteri öyle. Zaten hayatlarında düzen tutturamıyorlar. Çalışmaya, hazırdan yemeye alışıklar.
Bırakmamşart değil mi
İlişkinizin boyutunu bilemem, burada sana ayrıl diyemem. Düzeleceğini, değiştireceğini düşünüyorsan bırakma. Ama değişmez diyorsan sen de yıpranma.
Değişmez değişmiyor
Bu kadar aşağılayacağına ayrıl, adama da yazık
Hak etmiyor mu? Biz niye eşek gibi market mağaza farketmeden kadın halimizde çalışıyoruz
Herkes bizimle bir değil ki? Ben palyaçoluk bile yaptım ama herkes yapmaz😂
Bu kadar aşağılamaya gerek yok ayrıl gitsin.
Evde boş yatıp babadan dededen para bekleyen 26 yaşındaki biri hak ediyor
Kınadığın şey başına gelir bunu unutma
Sen niye bu kadar gocundun? Kendin de öylesin herha
😄😄 empat kişilik diyoruz biz buna
Sevgi karın doyurmuyor.
Bence de
Maalesef
Sanki iş varda çocuk keyfinden çalışmıyor.
Kusura bakmayın da iş var ama 2800 TL yetmiyor sorun burada. Burdaki abinin sorunu ise çalışmaması , ablamiz bundan dolayı yakınıyor
@ÇevikYiğit madem varmış. Önerin de enişte bey gidip de çalışsın. Yani hiç değilse bir ilişkiyi kurtarmış olursunuz.
Tamamdır ablam bana ulaşsın. ( Umarım yorumumu görür)
Sorun eniştenin iş bulamamasi değil işi begenmemesi. Tr şartlarında işini severek yapan insan sayısı çok az.
@ÇevikYiğit onu bilmediğimiz için bir şey diyemeyiz.
Yerler seni kizim yerler. Adam gelmis 26 yasina hala babasinin parasini yiyor sende diyorsun ki memlektde is yok :dd sokakda 13 yasinda cocuklar bile cop topluyorlar para kazanmak icin. Bu arkadas tembeliye alismis bu kadar
Ablam haklı dağılın !
@YineBeeen çocuk çöp toplayıp para kazansa kız yüzüne mi bakacak?
Niye bakmazin? Para kazanmak ayip mi? Cop toplanmak ayip degil hic de degil hemde, ama 26 yasinda evde sabahtan aksama kadar hic bir sey yapmamak ayip hemde cok ayip bir erkek icin. Gitsin adam olsun biraz
Terciye ederim adam cop toplansin ama evde oturup hic bir sey yapmasin. Siz is begenmiyorsunuz o ayri
Lütfen saçmalamayı kesin azıcık olgun düşünüp konuşun. Ben nasıl iş buldum? Ben markette çalışıyorum vardiyalı sistem gibi bazen gece 10a kadar kapanmıyor son işleri halledip çıkıyoruz marketten: kadın halimde kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalışıyorum o iş beğenmiyor. Tanıdık kuaför arkadaşı varmış gel çalış demiş gitmiyor beğenmiyor. İsteyene iş çok bilip bilmeden konuşmayın
@ÇevikYiğit anlayışınız için teşekkür ederim sonunda mantıklı birileri
@YineBeeen sizi tebrik ediyorum sonuna kadar katılıyorum amaç para pul değil başlığı hatalı yazmış olabilirim ama sorumluluk bilincinin gelişmemesi, hazıra konma, beleşçilik sorun. Adam iş beğenmiyor isteyene çok
Rica ederim ablam ne demek
Sen den ayrilinca işe başlar kesin
Olabilir
Düzenli bir iş edinmesi lazım tabi.
Yapmıyor
Sorman hata sn düşünme ayrıl
Teşekkürler
Senin neyin var kendine bak işin var mı sen ne oldun olacan
Ben markette geçinmeye çalışıyorum işte. O da çalışsın ileride evlilik olursa masraflar çıksın istiyorum ama yatıyor evde çalışmak istemiyor böyle biri ev geçindiremez
Sende vasifsizsin market ne , mesleğin yok seninde
Ama en azından çalışıyorum değil mi? Ben de lisans mezunuyum bu arad
Okul önemli değil artık, elinde meslek var mı yokmu
Yok maalesef aileme yük olmamak için kpssye kadar marketteyim işte
Kız iş beğenmemezlik yapmamış. Şartlar onu buna itmiş.
@bitirim_05 böyle konuşanların da benim hayatımdaki kişi gibi işsiz çalışmaym kişiler olduklarını ve bu yüzden can acısından sataştıklarını düşünüyorum
Bana mı dedin sen, bende zamanın da öyleydim, insanlari hor görme, kimse bir ömür yatmaz merak etme, şu an sen kendini de çalışıyor görme, senin ki geçici, senin bugün hor gördüğün bu bunun gibi kaç insan şirket sahibi oldu, ayrıca benim inşaat firmam galerim var , sifirfan geldim zamanında evde ben de çok yattım, insan iyi zamanında değil, kötü gününde belli olur bunu da unutma
Tamam
Adam devlet memuru olup yatmak istiyormuş. Kariyer falan beklentisi yok. Masa başında salla başını al maaşnı düşüncesinde. İstese gider bir yerden başlar, çaba gösterir yükselir. Bu adam bence beceriksiz biri. Kendine güveni yok. Şaban ın yüz numaramı adam filmi vardı. Girdiği hiç bir işte dikiş tutturamadı.
@bitirim_05 tamamda adam işe girmiyoki
Ayrıl senden kurtulsun
Ne saçmalıyosun sen be! Boş kafa! Adam iş beğenmiyor yan gelip yatıyor gel markete yanıma çalış diyorum istemem diyor kuaför arkadaşı gel çalış demiş elim boya olur diyor. Yatıp akşama kadar bilgisayar başında film sosyal medya takılıyor sen ne saçmalıyosun!
Düşüncemi söyledim.
Bu cevabında üslubunda haklı olduğumu destekliyor
Haklı falan değilsin boş yapan birisin sadece
Bu da senin düşüncen...
Abi adam iş beğenmiyor diyor. i kız. Çalışmak istemiyor. İşten kaçıyor. Sorumluluk bilinci yok. Evlenip ne yapacak?
@bitirim_05 bence sadece kendi açısından bakıyor, bencilce, keşke birde çocuğu dinleme fırsatımız olsaydı
@bitirim_05 böylelere laf anlatamazsın daha çocuğun açısından bakmak lazım diyor adamın beyni basmıyor yorma kendini
eğer böyle devam edersen ayrılırım senden de
Bitirdim kafamda
sen bilirisn
Ayrıl bı cacık olmaz ondan
Haklısınız teşekkürler
İyi geceler
Ciddi dusunuyirsan o duusnceni yik ozmn
İstemiyorum onu
Ayril ozmn
Paranın gücü buu işte.
Nasıl
Yani bu kadına paralı bir bey lazım efem.
İstediği paralı değil beliki çalışan biri
Yanlış düşünüyorsun. Emin ol insan sevdiğini para için sevmemeli o çocuğa kalsa belki bunu böyle de kabul eder her şey para değil ama gencecik delikanlı çalışır kazanır yani parası yok diye bırakamaz. Yanlış tercih yani misal benim durumda o kadar iyi değil ama çok şükür kazanırım evimde sıcak çorba olsun huzurlu mutlu sevdiğim insanla olayım başka bir şey de lazım değil.
Arkadaşım sen kendini alim falan mı sanıyorsun? Bir de bilmiş bilmiş konuşuyorsun emin ol derdi para diye. Nesin kimsin sen? Adam akıllı detayı oku okumuyosan gereksiz konuşma. Ben markette it gibi sürünüyorum çalışıyorum adam evde dededen babadan para bekliyor. Arkadaşı gel kuaförümde çalış demiş beğenmiypr eli boya olurmuş, arkadaşımın çalıştığı yerde git çalış dedim iş ayarladım beğenmiyor. Ben zengin istemiyorum sorumluluk bilinci gelişmiş çalışan birini istiyorum!
Kardeşim ben anladım seni ama böyleleri anlamaz işte. Yok gerçek aşk kalmamışmış gerçekten sevseydi para kazanmasını beklermiş falan. Bu kişiler bi bk bilmez ama milletin hayatını müdahele okup günah keçisi bellemeyi bilirler
@Hayatverenperi aynen öyle ya bir de bilmiş bilmiş konuşmaları yok mu! Herkesi aynı kalıba koyuyorlar
Evet katılıyorum sana
Ama artık sevdiğin oğlan sonuçta sevgilin ciddi düşündüğün kişi? İnsan sevdiğini insanı atar mı? Bence herşeyine katlanmalı yanlışsam hemen düzelt? Evlenince ne olacak peki oyuncak değil bu hayat seni kıyamıyorum ama o insanı ister sen adam edersin ister etmez başından defte edersin sorumluluk yoksa madem çalışmıyorsa sende yol ver gitsin adama umut bağlama artık sevgiline sevdiğin aşık olduğun adama. artık sevgilim de deme sakın ola öyle insana çünkü arada sevgi yok ( para diyorsun bak) sözüm meclisten dışarı ondan hariç sözüm yok. Çalışmayan insanı zaten kimse sevmez ama ona ayar vermeye çalış elinden geldik sürece. Bir erkek zaten erkek olsa kadını markette orada burada çalıştırmaz bilemem anlata bildim mi. Belki yanlışta anlaşılmışta olabilirim kimse kusura bakmasın.
Ha bir de kolayca pes etmemelisin. Mücadele etmelisin hayatla çünkü hayat insanı sevdikleri ile sınıyor eğer seviyorsan parası yok diye bırakma derim ama eğer bakıyorsun olmuyor sürekli aynı davranışlar düzeltmeye çalış bak seni seven insan emin ol gidip dağ başında gece gündüz taşta kırar evine ekmek getirir ama o insandan bir ışık bir yol görmesen hemen ayrıl ve hayatında böyle insanlara asla yer verme derim ne iş olursa olsun ister hamal olsun evine ekmek getirsin yeterli konu para olmasın kimsenin maddi durumundan kazandığı paradan utanma soru başlığında maddi durumdan utanıyorum yazdın ona göre bende yorum yaptım diyeceğim maddi durumu kötü de olsa şükür etmeyi öğren yeterli.
Kimsenin kahrını çekecek halim yok abicim derdim bana yeter ben akşam 10da marketten işten geleceğim de uykuya zor zaman ayıracağım o yatacak ben de destek olacağım öyle mi? Neyine?
Soruyu sormanın da bir anlamı kalmıyor o zaman. Hayır para anlamında destek demedim ama sürekli üstüne git derim çünkü ileride oda anlayacaktır çocuk eğil ya anne babanın yanına zaman geçmez onlar bugün var yarın yok hayat böyle insana öğretir zorluğu ona bunları diyerek göz önünde bulundur. Yok dede parası yok baba parası erkek gibi çalışsın kazansın baba eline bakmasın bugün onların gtunun dibinde ama onlar Allah etmese vefat etse peki ne olacak bu çocuk evde açlıktan ölecek yani sen anlama özürlü olan birine anlatsan anlar yani bu anlamıyorsa sen bildiğin gibi yap yani haklı sen oluyorsun yol ver ve uzaklaş derim.
Yorumun yerimde bir yorum değil. Sen tüm çabalarına rağmen işsiz parasız kalmış birini tanımlıyorsun. Onu savunuyorsun. Kızın bahsettiği tip çalışmayı sevmeyen, devletin kapısında rahat bir departman bulabilme hayali olan, babasının parasına güvenen, kişiliği oturmamış sorumsuz bir tip.
işsiz kalan birini savunmuyorum kardeşim sen konuyu nereye getirmeye çalışıyorsun belki kız seviyordur diye bunları dedim ben yoksa ayrılmış evlenmiş banane arkadaş. Çocuk iş tutsun yani onu bende göz önünde bulunduruyorum zaten gittiği yere kadar yani anlata bildim mi?
Adam kızı seviyor mu? Kız için çaba gösteriyor mu? Asalak gibi kızın sırtından geçinecek heralde ömrü boyunca. Bu kız sorumsuz birini sevse de o evlilik boşanmaya gider ve kıza yazık olur. Aşk filmlerde olur. Burası gerçek hayat. Evlilik peygamber sünneti olduğu için, soyunu devam ettirmek için ve xnnsus düşmemek için vardır. Liseli ergenler gibi parkta bahçede el ele tutuşup koşuşmak değildir. Bu ciddi müessesede erkek tarafı kadınına sahip çıkacak, ailesini geçindirmek zorunda. Sorumluluk nedir bilecek.
@bitirim_05 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Kardeşim senin dediklerinin aynısını bende dedim ya yukarıda bende biliyorum evlilik peygamber sünneti olduğunu liseli ergenlerin nasıl aşkla hevesle koştuğunu görebiliyorum yani? Işık görsen bak dedim yukarıda onu oku bence eğer görmesen o ışığı uzak dur dedim. Hemen yol ver demek olmaz yani çabalamak lazım toplum düzeltilmeli yani o kişiyi direk silip atmak yanlıştır ama baktı zorlandı bıktı boğazına kadar geldi o zaman anasının ak sütü gibi ayrılsın bir şey diyemem. Zaten erkek adam da yani bunu 1 gram seviyorsa gider çalışır eğer çalışmıyorsa inan zerre kadar sevmiyordur yani kısacası bu kadar.
Hemen yol verme demişsiniz de 1 yıldır çekiyorum ben bu kişiyi. 1 yıldır gezmiyoruz tozarmıyoruz parası yok çünkü. Benim cebimden gidiyor dışarı çıktığımızda da. Ben bununla evlensem eve ekmek getirir mi sanmıyorum. 1 yıldır 5 kere falan yemeğe gitmişizdir hepsinde kendi yediğimi ödedim yeri geldi onunkini de ödedim. Bunları da sorun etmedim ama yan gelip yatması bıktırdı artık. 1 yıl ya.1 yıl adam elini sıcak sudan soğuk suya sokmadan yatıyor evdy
Ya bak ben senin ilişkini bilmiyorum 1 haftalıkta olabilir 1 yıl da olabilir bilemem o sürenin dolması sana bağlı bir başkasına bağlı değildir ister bu gece ayıl hemen ben sana diyemem yani ayrıl kötü biri diye ya da bir başkası diyemez ayrıl parasız işsiz diye yargılayamaz isyanlar önce kendine baksın! bu neye girer başkasından akıl alma girer gibi bir şey olur anladın mı insana kalsa öldürde der bak? Bak eğer kendin en doğrusunu yapmak istiyorsan zaten zamanı da geldi dersin ayrılırsın yani uzarmaya gerek yok yani. sadece anlatmak istediğim şey olmuyorsa zorlama yani şansta verme eğer geri dönecek olursa muhtemelen pişman da olur yani kafasını duvarlara da vurur ama iş işten geçer işte.
Yani ne diyelim karşına daha iyi birinin çıkmasını temenni ederim🙏 beterin beteri vardır yani
Sen diyorsun ki seviyorsan bırakma. Bu adam tembel teneke. Neyini sevsin? Yarın öbürgün o kızı çocuğuyla ortaya bırakır. Çünkü adamın kişilik ve sorumluluk sahibi değil. Olgun değil. Bin tane iş teklifi geliyor gerı çeviriyor. Geçinmeye niyeti olanın kaybetme korkusu da olur. Kızı kaybetmemek için mücadele ederdi.
@bitirim_05 geçen babasına para ayarla baba yemeğe gideceğiz diyor görüntülü konuşurken yemin ederim. Adam da tamam oğlum falan dedi ama içinden neler dedi kim bilir. En son ne yaptı biliyor musun cins bir kedi satın aldı 2-3 bine onu çiftleştirip ticaret yapacakmış. Şaka gibi hiç olgun birine yakışır hareketler mi bunlar ya? Midem bulanıyo artık
çoktan ayrılmalıydın zaten
Teşekkürler
rica ederim
Hayır gelmez bundan bırak
Bence de teşekkür ediyorum
Sevgi her engeli aşar diyenler bu soruyu görmeli
Sevgiyle alakası yok beyninizi geliştirin
Beynim sana fazla gelir
Belli okuduğunu anlamayan bir beyin hdjd
Tamam
Ayrıl tabi öyle ömür mü geçer
Teşekkür ederim
Rica ederim ama gerçekten onunla ömür geçirilmez
Geçmiyor zaten yarın konuşacağım
boş ver hiç evlenme onla
İstemiyorum çok soğudum artık
o güveni vermiyo. beiki bırak bence
Evet teşekkür ederim
Bitir çok sorumsuz biri olduğu belli
Teşekkürler
Gidip kasiyerlik yapabilir veya bir mağazada sorumlu iki yıllık okumuş zaten neyin kafasını yaşıyorsa o yaşa kadar hiç çalışmamış biri biraz zor çalışır bence
Ben öyle yapıyorum mesela o niye yapamıyor paşanın oğlu mu
Bu düşündüklerini onunla konuş çünkü aşırı haklısın hak vermezse zaten olmaz o iş belki düzelir sen konuştuktan sonra ama suçlayıcı bir şekilde de konuşma dene en azından aklında kalır sonra falan o daha kötü
Yüz kere konuştum amaan ya deyip gülüp geçiyor olgunluk adına hiçbir şey yok
Çok haklısın bırak hemen
Teşekkür ederim
öyle biriyle ömür gecmez
Vallahi geçmiyor
Bas tekmeyi. Ayrılır kende tokat at
Yakında o olacak
Böyle bir ma. lla benim kuzenim var evli. Boşanma aşamasına kadar geldi adam edemezsin. Okudum diye iş begenmesin bakalım.. okumakla adam olunmuyor.. bak ben 30 um. Benim altım 100-150 binlik araba var. Böyle okudum ettim diye hayatında bisiklet almamış adamlar bana laf sokmaya kalkıyor okumasaydin adam olup çalışin. Senin bu iş çok yaş. Yol yakınken güzellik ayrıl uzatma
Teşekkür ederim sağolun
Bı ayrıldım denediğin kaldı mqqq
Ne
Diyorum ki adamı hadi ordan. Attin
Adamı sıktìnnn attim
Ama canıma tak etti hiçbir olgun trafı yok
Duruma bakıyorum seninn için ayrılık daha iyi olacak
Bu bir sebep değil
Ney sebep değil?
@Redamancy-4 Anlamıyor musunuz? Derdim maddiyat değil diyor çalışsın insan gibi diyor. Evlenince taş mı kemirecek bu insanlar😂
@Yorumcunuz34 bunlar anlamaz kendilerini çok zeki zannedip yaşamadıkları hayat hakkında ahkam kesiyorlar işte
Kesinlikle
Bu ne ya adam seni bıraksın beni alsın
Kendin bilirsin
Teşekkürler
bundan dolayı ayrılmak çok saçma değil mi?
Yo değil çünkü karşımdaki iş bulamayan çalışamayan biri değil iş beğenmeyen çalışmamak için bahane üreten evde boş yatıp babadan harçlık alıp dışarıda yemek isteyerek yaşayan biri
eğer çalışmak istemiyosa veya beğenmiyosa tabiki haklısın
İnsanlar çok tuhaf
Nasıl?
Sorumsuz insan her zaman sorumsuz olur.
Maa
Maalesef
Sevmiyorsan bekleme
Maalesef istemiyorum artık
Git o zaman
Hayat budur ya
Nasıl
Ondan bir cacık olmaz o dert olur avara sorumsuz
Haklısınız
ne mezunu
Halı ve kilim dokumacılığı
hiç duymadım gitsin bir işte çalışsın olmaz böyle
İş beğenmito ne haddineyse
düşünmen bile hata hemen ayrıl
Teşekkürler
Bin liradan o kadar vade gelmez
Bin lira değil 17 bin miydi neydi
17den de gelmez 50 bin olsa 1 lira gelir en fazla. Özelden seninle bu konuda konuşurum sana iyi gelcek seyler söylerim
Bende benzer bir psikoljideyim
Ya bilmiyorum inanın 47 bin de olabilir ama 500 gibi para geldiğini söyledi hatta ziraat mobilde gördüm ama hatırlamıyorum aklımda tutmadım banane diye
O çocuk sana asık değil
Duruma bak.
Ne durumu
Ne mezunu?
Önlisans
Bolum
Halı kilim dokumacılığı
Hali uretim fabrikasinda overlokcu olabilir.
Rabbim sizin gibilerden korusun bizi amin
Sebep? Neyden koruyacak?
Ha soruyu tam okumadım pardon
Ciddi bi şekilde uyar kendine çeki düzen vermezse en hayırlısını yaparsın
1 yıldır çekiyorum bıktım daha ne kadar süre vereyim
E tamam işte sivri bi dille uyar 1 ay falan mühlet ver zaten tavırlarından anlarsın düzelirse devam düzelmezse gençsin önün açık
Bende bardak taştı bitirdim soğudum
Aranızda bişeyler geçmiştir falan diye dedim ben
Öyle bir şey olmadı
Aklınız hep onda :) hani onca zaman, ortak noktalar, birliktelikler olmuştur demeye çalıştım
is bulmasi lazim
Beğenmiyor
hayat cok pahali mecbur yapacak bisey sansi yok
İşte ona göre öyle değil alışmış babasından 100-200 ile sırtlan gibi yaşamaya
anladim babasida biyere kadar ama evlenicek illaki herseyde para lazim
İşte gel anlat
anlar yakinda sen calisiyomusun peki
Markette çalışıyorum
anladim guzel calismak iyidir
Teşekkür ederim
rica ederimm ama kendini skma is bulmazsa falan ileri icin yanlis secim olur
İstemiyorum artık
senin icin iyi olur
Niye tanımadan evlendin?
Evlendiğimi kim söyledi
Niye sevgilisin
Ayrılacağım
Memur birini ister misin
Bence sen kendinden utan
Neden?
Sevgıln degıl eşin olsa ne yapacaktın, bosanacakmiydın
Neden utanayım neden onu söyleyin? Benim markette sabahtan akşama kadar kolileri kaldırıp çalışıp, onun babasından gelen parayı yiyip iş beğenmemesine defalarca gel müdürle konuşayım burada çalış diye yalvarmama rağmen aman deyip evde yatmaya devam etmesine mi?
Yol ver gitsin
Teşekkürler
Ayrılın hanımefendi
Teşekkürler
Rica ederim hanımefendi
kişilik sorunu var onun bence bırak gitsin
Haklısınız
her şey para değildir
Her şey paradır ok
Ayrık gitsin. Daha iyi birisini bulsun
İnşallah
Ayrıl gitsin
Teşekkürler
Niye soyle erkeklerle takiliyorsunuz bi anlasam.
Baştan bilmiyordum
Nolmus
@Reyhan62 ne nolmuş
Cocuga dedim
Para parayı çeker tekme yakındır
Ne alakaa
birde cok bilmiş gibi konusur şimdi
Yeminle öyle havasından geçilmiyor
hic sevmedigim tip
Bir de böyle akıl verircesine konuşması konuşurken karşısındakini dalgaya alması yok mu sen daha bir iş bulup çalışmayan amipsin diyeceksin olmayacak
de bence ben olsam döverim öylelelrini calısmaz evde aksama kadar yatar sonra bos bos konusur bak gene sinirlendim