arkadaşlar trtde staj yapmaktayım ve 1 buçuk aydır paramızı geciktiriyorlardı akşam üstü bir para geldi ve 639tl görünce bir şok yaşadım çünkü 950tl diye herkes bas bas bağırıyordu. tam gününde yata eder diye ama 1 ay geciktirip 639tl yatırmaları çok sinirimi bozdu. üstüne üstlük vermeleri gereken para 767tl onu da ne zaman yatıracakları belli değil ne yemek veriyolar ne bir şey yemekhanede stajyere yemek parası 15tl her gün evden getirmeye çalışıyoruz cebimizde para yok aşırı saçma değil mi ya
Güncellemeler
+1 yıl
ha bir de başka arkadaşlara 600 bir başkasına 610 yatırmışlar saçmalık resmen
Bunda bir sey yok ki burada staj yapmak icin iletisim fakultesi bölümü okumalisin ben de istemistim staj yapmak ama olmadi eger olursa çalışmak için oraya girmek istiyorum deniyecem bakacam öyle kolay bir yer degilde Allah verirse olur tabi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Düzgünce bakip arastirmassan boyle olur onun bunun lafi ile hareket etmezsin umarım bir daha
Hayat böyle. Saçma ama maalesef böyle.
Eşlerine dostlarına akrabalarına yedirmekten sana para kalmadı ki zamanında hakettigini versinler
ya sanki 2009da çorbacıda çalışır gibiyim günlük 25tl ne ya iş arıyorum oda yok haftasonları çalışayım gümlük iş diyorum oda yok
Allah yardımcın olsun denecek yapacak bir şey yok inşallah biran önce kurtulursun
umarım :(
Üzülme Allah büyük inşallah iyi bir bulacaksın
Her uerde ayni ucref devlet ediyor trt diye ayricalikli olamaz
Hangi bölüm okuyorsun
burada belirtmek istemiyorumm
Bunda bir sey yok ki burada staj yapmak icin iletisim fakultesi bölümü okumalisin ben de istemistim staj yapmak ama olmadi eger olursa çalışmak için oraya girmek istiyorum deniyecem bakacam öyle kolay bir yer degilde Allah verirse olur tabi
Bnce parayı geç orada staja dua et
para para yok :D çalış çok çalış
Trt vergisi almislar senden 🤣