Üniversiteye dönmek?

22 yaşımdayım ve 17 aylık bir oğlum var. Grafik tasarımcıyım ama staj dışında gerçek bir işe hiç başlayamadım maalesef ve açıktan da reklamcılık okuyorum şu anda. Son günlerde ise sürekli olarak üniversiteye geri dönmeyi düşünüyorum. Grafikerliği seviyorum evet ama animasyona her zaman daha çok ilgim olmuştu fakat gerçekten bunu istediğimi o zamanlar anlayamamıştım. Bir de animasyon işleri çok detay isteyen uzun bir iş ve yapamam diyordum ancak youtube da veya instagramda programdan yapılan animasyon çalışmalarını videolarını büyük bir zevkle ve heyecanla izleyip takip ettiğimi fark ettim. Grafik programlarında yapılan işleri de sık sık takip ediyorum tabii ki ama animasyon kadar etkilemiyor beni. Bilmiyorum aslında şu saatten sonra bir de bebeğim varken üniversiteye dönmek hele de 4 sene olduğu düşünülünce doğru gelmiyor. Bir an önce iş hayatına başlamak istiyorum ama animasyon tasarımcısı üniversite okumadan sadece kurslarla olunuyor mu bilmiyorum ama bu işi yapmak istiyor gibiyim. Meslek değiştirmeye değer mi ya da grafik tasarımcı mesleğimle animasyoncu olabilir miyim bilmiyorum. Direk grafik tasarımcı olarak iş hayatına başlamak mı yoksa animasyon için üniversiteye başlamak mı daha mantıklı olur? Tabii oğlumla başarabilir miyim onu da bilmiyorum açıkçası. Özellikle tekrar üniversiteye başlamayı..
Üniversiteye dönmek?