Güncellemeler
+1 yıl
Kreşte calısıyorum, cocuklarım 4 yasında.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ücretli ogretmenlik mi bu? ve formasyonlu musunuz? branş nedir. ve verdiginiz ders ne
Hayır, özel bir Kreşte çalısıyorum. 4 yaşta okul öncesi öğretmenliği yapıyorum
Bir öğrenciyi en iyi eksi vererek susturabilirsiniz hocam.
Liseye kadar işe yarar.
Yapıyorum, işe yaramıyor pek. 4 yasındalar. Kreşteyim
Geçmiş olsun hocam.
Kreş ortamını bilmiyorum ama tahminimce 4 yaşında ki birey zinaları susturmak çok zordur.
Yardımcınız falan yok mu hiç?
Sadece 1 aylık tecrübem var ve aslnda benim yardımcı öğretmen olmam lazım. Benim yardımcım olması yerine. Garibime gidiyor cunku. Direk öğretmenliğe başlamak.
1 hafta boyunca yardımcısızdım, delirdim. Pazartesi günü gelecek ama yardımcı öğretmen değil, normal öğretmen. Bizim kreşte yardımcı öğretmen anlayışı yok.
Peki farklı yerlere girmeyi düşündünüz mü?
Öğrenene kadar çekilicek çile değil çünkü başkasının çocuğuna bakmak
Düşündüm ama yeni başladım. Biraz daha kalmayı dusunuyorum. Tecrübe edineyim diye. Çıkarsam iş bulamayabilirim de
Çıktıktan sonra değilde çalışırken göz ucuylada öbür yerleride araştırmanızı tavsiye ederim efendim.
İşte cok yogun calısıyoruz, basvursamda iş görüşmesine nasıl giderim bilmiyorum. Vakit bulupta.
Kötü bir durum :/
Hakkınızda hayırlısı olur umarım
Amin cok sağolun
Hocam bize bir öğretmen kız gelmişti kulaklarımdan çekip sağlı sollu bir yapıştırdı ipince parmaklarının izleri çıkmıştı yuzlerimde teneffüste parmak izleri ile gezdim 😂😂😂
Bazen hafifçe okşamak iyidir bizim sınıfta çıt çıkmazdı
Ne kadar ayıp🙄
Birde kavga etmiştim öğretmen kız kavga ettiğim çocukla kulaklarımızi çekip kafamızı birbirine tokuşturmuştu birde karşısına alıp kulak memelerimi kırmızı ojeli tırnakları ile resmen delerek kanatmisti böyle öğretmenler vardı
Sınıftaki liderleri kendine çek
Bende onu diyorum lider potansiyeli olanları kendine çek
4 yaşındalar. 1-2 tane var ama böyle bir şey yapılır mı bilmiyorum bu yaştakilere :)
Ben daha önce çalıştığım için diyorum
Peki diyelim ki cektim, ne yapmalıyım?
Ohooo çok uzun bir konu bu yaramaz öğrenci genelde kendi tayfasını oluşturur sen onları kontrol edersen o da kendi tayfasını kontrol eder
selam hangi branş acaba
Okul öncesi. Bir kreşte calısıyorum. 4 yal
4 yaş*
ufak yaş olunca tabi fazla öfke sinirlenmede yapamıyor insan sanırm empatik yaklaşarak denesenz
Deniyorum, yine olmuyor.
Sonra yine aynılar
Hmmm 🤔
Gel kahve icelim
Evde dinlenmek istiyorum...
Yarin dinlenirsin
Evlimisin