Taksi, minibüs, otobüs ve dolmuş şoförlerinin çoğu psikolojik olarak rahatsız insanlar. Eğitim seviyesi en düşük insan grubu bunlar. Bir meslekleri yok, şoför ehliyeti olmaları yeterli görülüyor. Oysa ki ibb nin toplu ulaşım şoför kartı diye bir extra sürücü belgesi var, bunu da her ehliyeti olana veriyorlar. Bence uzun eğitimden gecmeliler. Trafik, ilk yardım, görgü kuralları, sabır... gibi.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Taksicileri hiç kimse hizaya çekemiyor. Onlar için ayrı bir yasa çıkması lazım. AKP dönemimde taksici olmak için belediyeden ruhsat almaları lazımdı ve en ufak bir şeyde 153 e bildirmek yetiyordu cezai işlem uygulanıyordu. 3 ihtar alanın ruhsatı elinden alınıyordu. Şimdi ne kadar hanzo var doldu taksilere hiç bir işlem yapılmadığı gibi oy almak uğruna onlara HOŞGÖRÜ!!! gösteriliyor... İmamoğlu'nun yaptığı hiç bir halt yok. Pişman oldum oy verdiğime. Sadece reklam yapıp yalan üstüne yalan söylüyor. Bir Mecidiyeköy - Mahmutbey hattında bile 8 aydır 2 durağın bakımı yapılamadı... Gerisini siz düşünün. Ama iş lafa gelince bol keseden atmasını iyi biliyor...
Ben kavga konusunda Milletvekilleri diyorum... En azından hepsinin ne poh olduğu belli. Bölgelerinin en dolandırıcı adamları milletvekili oluyor...
Taksilerde sorun var ama dayak yiyen kim derseniz sağlıkçılar derim. Vatandaş sağlık kurumlarındaki yükten habersiz, sanki köleleriymiş gibi muamele bekliyor. Sağlıkçılara çok haksızlık yapılıyor bizde.
Buraya öğretmenler de eklenmeli. Eğitim Fakültesi ve Edebiyat Fakültesi tartışmaları da mevcut. Neymiş efendim? Edebiyat Fakültesinden mezunsan bilim insanı olabilirmişsin sadece. Üniversite Hocası niye diyoruz öyleyse? Tezatlığa bakar mısınız? 😂
Bir bayram günü otururken muhabbet de akrabamızun tanıdığı geldi yanımıza Selamın aleyküm aleyküm Selam Hoş beş derken laf lafı açtı konu trafikti taksici münübis vs Adam tuttu dedi ki taksicilerden uzak durun taksiciler dolmuşcular vs geneli Osman Rasim çocuğu oluyor Adamın kendisi de taksiciymiş :)