Arkadaşlar 2. Üniversite kapsamında bu yıl bu iki bölümden hangisine kayıt yaptırmalıyım neden?
A) adalet
B) sosyal hizmet
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazı bölümler 3. sınıftan devam etmeyi destekler ve bu bir avantajdır. Sen mezun olduktan sonra ne yapacağını düşünüyorsan ve buna en uygunu hangisiyse onu seç.
Rica ederim. Bu arada neden bu iki bölüm? Yani aöf'de hangi bölümlere hangi imkanlar veriliyor, enine-boyuna araştırıp da karar vermek lazım. Çünkü örneğin aöf sosyoloji için her ağızdan bir ses çıkıyor ve genel kanı da bu bölüm mezunlarının öğretmen olamayacağı yönünde. Tüm bölümleri bir araştır dilersen. Belki başka bölüm seçersin 4 yıllıklardan falan mesela.
Demin ki sorunada cevap verdim sosyal hizmetlerden geçiş yapmayı düşünmüyorsan kesinlikle adalet.
Hepimiz aynı şeyi yapıyoruz ara sıra ne rezilliği estagfurullah :) Sonuçta önemli bir konu, o kadar rezil ve saçma soruların içinde sorun nimet bence, düşünme böyle.
Öğretmenlik mi okuyorsun ya şimdi öğretmenlik okuyosan sosyal Hizmetlerde belki bir ihtimal özel eğitim merkezlerinde falan bir iş bulabilirsin ama o iş seni tatmin eder mi bilemem 4 yıl okuduktan sonra üstelik 2 üniversite mezunu stajyer öğretmen gibi. Dikey geçişe tamamlarsan sosyal Hizmet çok iyi atanırsın rahat.
Cevap
4Cevap
bence 2 side değil var olan örgün üni. bitir sen
aöf eskisi gibi değil çok zor
yanlış yapıyorsun derim ben seni zarar ettirmemek ve kafanı karıştırmamak için
diyorumki öğretmenliğini bitir 2 sini aynı anda yürütemezsin aöf tekrar söylüyorm artık eskisi gibi değil girince anlarsın derim ama hiç girmemeni tavsiye ederim sana
sakına sakın deneme bile sen ünini bitir başını şişirsin ve yapacağın şeylerden mahrum edersin kendini
neden olmuyormuş sosyal hayatın insansın sen yaa a
adalette hemen iyi bir iş bulamazsın kpss şartı var
tamamda cicim ben adalet mezunuyum bana öğretmemelisin bunu
iyide adalet bitiridiğin zaman yine kpss şartı var ve ankarada büyük sınav var onda da atama olacak
Sosyal hizmet çünkü adaleti tercih yaptığın an seneye puanın yarısı gelecek ama sosyal hizmette öyle bir şey yok
Karar verdinmo. bende öğretmenlik okuyorum atama sknti bu iki bolumden birini sececegim
Bendemi sosyal hizmetler secsem hangisi daha iyi
adalet.
daha kolay.
öyle deme. sosyal hizmetlerde istatistik sembolik mantık gibi dersler var. çok zor. zaten kiril alfabesi gibi sayı yok derslerde hep şekiller.
sosyoloji okudum ama aynı dersler var. biliyorum içeriğini.
atanma olayını bilmiyorum. ama daha çok şansın olur adalet te.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar