YKS2026 Açık öğretim üniversite mi daha avantajlı, örgün üniversite mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor ve neden açıklar mısınız? Tarafsız bir şekilde cevapları bekliyorum Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar cevaplar nedir? Açık öğretim üniversite mi daha avantajlı, örgün üniversite mi? Cevapla Üniversite Soruları Açık Öğretim Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Medicinedoctor00 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Örgün unuversite tabikide en basitinden çevren oluyor. Her birinden bişey kapma şansın var. Evde oturup kendini nasıl geliştireceksin ki yani 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Örgün de arkadaşların ders mı anlatıyor? Yorumla Medicinedoctor00 +1 yıl Hayır öyle bir şey demedim sadece çevreniz olacağı için sosyokültürel açısından zenginleşirsiniz. Dört duvar arasında kalmaktan daha iyidir 🙂 Yorumla Soran +1 yıl :) Sadece o açıdan mı avantajlı? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Açıköğretim olunca staja dahi almıyorlar. Örgün olana iş yerleri olumlu bakıyor. Ayrıca diplomada açık olduğu yazıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Örgün unuversite tabikide en basitinden çevren oluyor. Her birinden bişey kapma şansın var. Evde oturup kendini nasıl geliştireceksin ki yani
Örgün de arkadaşların ders mı anlatıyor?
Hayır öyle bir şey demedim sadece çevreniz olacağı için sosyokültürel açısından zenginleşirsiniz. Dört duvar arasında kalmaktan daha iyidir 🙂
:) Sadece o açıdan mı avantajlı?
Açıköğretim olunca staja dahi almıyorlar. Örgün olana iş yerleri olumlu bakıyor. Ayrıca diplomada açık olduğu yazıyor