Eğitim & Kariyer Yetenekli bir iş kadını olmak için öncelikle neler yapılması lazım? serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yetenekli ve başarılı bir iş kadını olmak isteyen birisine neler önerirsiniz? Yetenekli bir iş kadını olmak için öncelikle neler yapılması lazım? Cevapla İş Soruları Kadın Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Saddov Takip Et Master Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 804 cevap paylaştı. Yeteneğin olması lazım sanırım. Ayrıca zekayı kurnazlığa, aklı dolaylı yollara çalıştırması ve azimli olup, dış etkenlere aldırış etmemesi gerekir. Bir de güzel bir kadınsa o yürür gider. 0 1 Yorumla Saddov +1 yıl Teşekkürler Yorumla
JOSEPHMHMTKYA Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl kimse yazmamış ayıp bea hacı iş ortamına atılan her kadın neredeyse başarılı zaten düzen var hırs var e daha ne olsun 2 0 Yorumla
azbuka Takip Et Master Yaş: 38 , eic 55% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 442 cevap paylaştı. Yaptığı iş ile ilgili olan bir potansiyel olması lazım içinde ancak bundan sonra tavsiye verilebilinir 0 0 Yorumla
Johnrocco43 Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl Yetenek doğuştandır. Başarı ise çok çalışarak elde edilir. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar