İşten ayrıldığımı mesaj atarak söyledim, görüldü yedim. Sizce sorun olur mu?

Bir işe girmiştim 5 gün önce deneme süresindeydim. Bugün 6. günüm ama devam etmek istemediğimi söyledim sabah müdür yardımcısı kadına. Müdürün hem numarası yok hem de çekindim ondan. Sizce sorun olur mu? Hiçbir sözleşme vs yapmamıştık sadece deneme süresiydi zaten. Müdürde dün devam etme zorunluluğunuz yok demişti ama bilmiyorum. Sabah whatsapptan müdür yardımcısı kadına mesaj attım ama görüldü atmış ama uykuluydu diye olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ben master yapıyorum öğrenciyim aylık 2100 sabit gelirim var zaten. Bunu öylesine girdim deneyim olur parada kazanırım diye ama müdür satış için zorluyor özel okula veli istemeden nasıl kayıt alabilirim ki sonuçta ekmek satışı değil bu
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar ben normalde yüz yüze söylemeyi tercih ederdim ama adamın çalışanlarına tavrı hoş değil pek. Birde numarası yoktu. Ayrıca 10 gün sonra satış yapamazsan seni 11. gün kovarım demesi canımı sıktı. Mobing yapmasına gerek yoktu. Beni işe alan zaten müdür yardımcısı olduğu için ben de ona mesaj attım çıkarken.
İşten ayrıldığımı mesaj atarak söyledim, görüldü yedim. Sizce sorun olur mu?
Cevapla