Nasıl olabiliyor böyle bir şey? İçinde hakkım olan parayı da harcayamıyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Hiç duymadım önceden böyle bişi vay oe
https://voca.ro/13bKwjoN9nAG
Multinete mail atsam çözülür mü? Bide ben ay sonunu bekleyip çıkacaktım 23 ünde çık dediler. Fazla para 1933 lira var. Ama bu oarayı maaştan kesebilirler mi? İçinde hakkım olanı da harcayamıyorum
İk söylesene arayip
Ay sonunu bekleyeceklermiş maaştan kesme hakları var mı
Onu hiç bilmiyorum valla
Ay bitmeden ayrılırsan, ay içinde çalışmadığın günler için yemek parası hakkın zaten yok. Bloke konması normal.
Çalıştığım günlerin yemek hakkı ne olacak?
Çalıştığın günlere ait yemek parasını zaten harcamış olduğun varsayılır.
Varsayılır ne demek Şu an boş yapıyosun kimsenin basına gelmeyen benim basıma geldi şikayet etsem hakkım var
Günlük 250 TL, bir ay için 22 günlük yemek parası 5500 TL olarak kartına yüklenmiş olsa ve ayın 20. gününde işten ayrılmış olsan, kalan 10 gün için 2500 lira yemek parasını zaten kartından kullanma hakkın yasal olarak yok.
Bir muhasebeciye danışsan iyi olur.
Bu bilgi nerden çıktı? 4. gün falan geldi bloke. Çalıstığım günlerin de yemek hakkı var yasal olarak yok diyemezsiniz ki
benim Allahtan öyle yapmadılar ya ordan harcıyorum parayı şu an :)
Abi sende işte mi yok🤔
@ece_çiçek daha 1 hafta oldu işten ayrılalı :)
Ne iş yapıyordun kendin mi çıktın çıkardılar mı
@ece_çiçek ben kendim çıktım. bankada çalışıyordum. stresine yoğunluğuna dayanamadım çıktım. hem kamuda da beklediğim şeyler var. onlara hazırlık için de çıktım.
Yorucu mu banka
@ece_çiçek insanlar kolay sanıyor yani oturduğun yerden iş yapıyorsun sanıyor ama hiçte öyle değil zaten işin içinde para olduğundan az çok zorluğunu tahmin ediyordum ama sandığımdan da zordu. çok teferruatlı işlemler var. her şeyi geçtim bi anlık dikkatsizlik sonucunda kasada açık verebilrisin. işin diğer kötü yanı da müşteriler. bazı müşteriler var insanı çileden çıkartıyor. yani hem insanlarla uğraşmak hem para için dikkatli olmak kolay iş değil. bi de benim çalıştığım kurum maalesef şubede az eleman çalıştıyor yani bir kişiden 2-3 kişilk performans bekliyorlar. tüm yükü stresi yoğunluğu senin çekmeni istiyorlar ki bu kadar şeye maaşı da azdı. o yüzden daha fazla dayanamadım.
Kpss falan mı çalışacaksın
@ece_çiçek kpssye çalıştım puanım var. bir yere başvurdum geçen mülakatına da katıldım. şimdi de diğerini bekliyorum ikisi de olmazsa zaten silahlı güvenlik kartım da var. oradan ilerlerim. zaten hedefim kamuda veya bankada güvenlik olmak. düz memurluk zor ama kamuda güvenlik olma ihtimalim var. bu banka işinin iyi yanı banka güvenliği istediğim için işime yarar cvde görünce + yazar diye düşünüyorum da göreceğiz bakalım
Ayy ben de bankaya baslıycam demeyin öyleee
Bu arada böyle bir şeye hakları var mı işten çıkalı 5 gün olmus karta bloke getiriyorlar
o konu hakkında bilgim yok ama benim de belki maaştan kesebilirler ben de ay sonunu bekliyorum. banka mevzusuna gelince gerçekler bunlar maalesef görüğündüğü kadar kolay değil yoğun stresli bir iş.
Bankada hangi departmanda çalışıyordunuz
Gişe yetkilisi olarak çalıştım. Operasyon kısmında. En zor kısımda orası zaten. Diğerleri biraz daha rahat ama onlarda da satış baskısı oluyor. Ha diğer bankalarda gişe yetkilisi de satış yapmak zorunda ama bizim bankada o yoktu. Bizim bankanın problemi personel eksikliği. Az adamla çok iş görmenin derdindelerdi. O stres yoğunluk risk tek başına kaldırılabilecek iş değil. Siz ne olarak gireceksiniz?
Yapacak bir şey yok. Onların insafiyetine kalmış bu.
İçinde hakkım olan para var diyorum ne insiyatifi koyun musunuz
Cevabımı size hakaret etmeden Türkçe olarak yazdığımı düşünüyorum.
Hakkınız işyeri ve patronların insafiyetine bağlıdır. Yok benim hakkım diyorsanız patrondan talep edin sizin olan hakkınızı.
Benim hakkım olanı kullanmam için insiyatife mi ihtiyacım var saçmalamayın lütfen şikayet edicem orayı
Yasal yollar açık size buyrun şikayet edin.
Yasal yollar açık diyecek buyrun şikayet edin diyecek size.
Ederim beyden çekinicem
Yolunuz açık olsun.
Müşteri hizmetlerini aradın mı
Mail attım yemek şirketlerine
Çözebildin mi merak ettim
Dönüş yok zaten hafta sonu ama parayı alabileceğimi sanmıyorum. Siz siz olun işten çıkar çıkmaz kartları sıfırlayın. İlk işiniz o olsun
Benim daha önce başıma geldi ama kartımda ki para duruyordu harcarım bitirdim sonra
Benimki 5. gün oldu işten çıkalı dün falan kapatmıslardır
Saçma olmuş knk ya 😐
Cimere şikayet edicem
Vay oe
İçinde 4k para var harcayamayacak mıyım bu oclar yüzünden blokeli yazıyor
Valla Allah yardim etsin kral
Üzüpdum
koyacaklar tabi
Ara konus
Ay sonunu bekle maaşa yatırırlar belki dedi yönetici ama yapacaklarını sanmıyorum şikayet edicem
Ne isi bu
Mağaza
Hangi ildesin
Napıcaksın
İs icin yardimci olcm. Ozelden yaza rmisin
Olma kanka kardeşim. lık yapmayın
Ne