Eğitim & Kariyer Coronaydım 11. gun test yaptırdım negatif çıktı ama hes de riskli gözüküyorum? huysuzzmann Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Abime ben bulaştırdım ilk ben getirdim eve coronayi neden hes riskli gözüküyor ya da sisteme geç mi düşüyor test sonucu Coronaydım 11. gun test yaptırdım negatif çıktı ama hes de riskli gözüküyorum? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Luiiza Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bir kere test yaptırıp pozitif çıktıysan sen de temaslı olanlar da 14 gün zorunlu izolasyona tabi tutulur. 14 günden önce negatif olsan dahi riskli görünürsün, risksiz görünebilmen için günlerini tamamlamış olman gerekir. 0 3 Yorumla huysuzzmann +1 yıl Ama sağlık ekipleri 10. gun test yaptırıp risksiz olursun demişlerdi Yorumla Luiiza +1 yıl Ben de şu an karantinadayım ve beni bu şekilde bilgilendirdiler acaba yanlış anlamış olabilir misin ki Yorumla huysuzzmann +1 yıl Abime ve anneme ben bulaştırdım bulaş kaynağı benim ama :) filasyon ekipleri de bişey bilmiyor o zaman çelişkili Yorumla