Üniversiteye hazırlık için dershaneye gideceğim ben 300 yapraklı bütün defter kullandım hepinize hayatım boyunca ama 0 Ali Telli defter kullandım şimdi yeni bir tane defter gördüm çok beğendim 400 yapraklı satın aldım kitap gibi ciltli ben ilk bakışta kitap sandım çok şık ama telli değil işte çevirip yazamayacağım zorlanır mıyım öyle defter kullanılan oldu mu çok zorlanır mıyım yazarken
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar neredesiniz ya 😀 Ya ben alışmışım spreyle defterin rahatlığına malum çevre veriyorsun arkasında yazıyorsun bunda çok beğendim Ne yapsam bilemedim
Ben günlük yazan biriyim. Kendim ciltlettiriyorum ve bana özel defter yaptırıyorum. Şu an 300 sayfalık, arkalı önlü 600 sayfa olan günlüğüme yazıyorum mesela.
O sayfa araları kaliteli bir yapıştırmayla tutturulduysa güzeldir, ama değilse dağılabilir. Ya defter ciltlettirin, ya da telli alın derim. Telli okul için rahattır.
Ben dolma kalem kullanıcısıyım. İnce ve kalitesiz kağıtlarda arkaya geçirir, kağıdı yırtar kalemlerim. Birkaç kağıt vardır sevdiğim, arkaya geçirmez, güzel renk verir. Onlardan alırım, sonra ciltcide ciltlettiririm. Mesela okul defterlerini birleştirmek gibi. Bir çeşit okul defteri vardır, amazon'dan alıyorum. En son 60 sayfalıktan 5 adet birleştirip, dışı deri defter yaptırdım ebatları zevkime göre. A4'ten ufak mesela... Bu şekilde de olabilir.
Ne güzel, yazmak güzeldir :) Yerinizde olsam düşünürdüm yaptırmayı. Seçin sevdiğiniz bir a4 okul defteri, 4-5ünü birleştirtin bir defter ciltcisinde, olacaktır. 20-30 lira gibi alıyorlar ciltlemeye.
Yo yo... Boş verin, bundan sonraki için deneyin bence. Daha tertipli olur, ciltlettirin temiz defterden, severseniz yaparsınız. Önce örneğe falan bakın, pişman olun istemem.
Defter Senin için bu kadar sıradan mı benim her yıl defter seçmem büyük bir tantana olur Allah'tan kitapları okul veriyor da bir de onun seçme ile uğraşmıyorum. 😀
Dershaneye gideceğim üniversite hazırlık için okul geçen sene bitti Ama kendimi bildim bileli okul malzemesi seçimlerim zor olur hangi çanta alınacak hangi defter alınacak kalemler ona uygun olacak kalemlik ona uygun olacak gibi gibi
Hayatı senin kadar sevsem yeter be 😄ben yerleştim ya işin zor valla sayısalsan bide Allah yardımcı olsun reis. Ama üniye geçince anlıyosun onların bi önemi yok. Kağıt olsun yeter diyorum şu an ben😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zorlanmazsınız hanımefendi defter sizin kadar güzel olmasa da çok güzel
Teşekkür ederim 😀
Defterin kapağına bayıldım benim de aşırı ilgimi çekiyor böyle defterler ve aşırı seviyorum
Gayet güzel bir defter, neyini beğenmediniz?
Bu arada, kendim ciltlettiğim günlüğümü kullanırım ben.
Ne kullanırsın ne kullanırsın onu anlamadım
Yani defter çok şık beğendim ama telli defter kullanıyorum ben malum modu ikiye katla yamam yazarken zorlanırım diye düşünüyorum
Ben günlük yazan biriyim.
Kendim ciltlettiriyorum ve bana özel defter yaptırıyorum.
Şu an 300 sayfalık, arkalı önlü 600 sayfa olan günlüğüme yazıyorum mesela.
O sayfa araları kaliteli bir yapıştırmayla tutturulduysa güzeldir, ama değilse dağılabilir.
Ya defter ciltlettirin, ya da telli alın derim. Telli okul için rahattır.
Her gün mü yazıyorsun günlük
Peki ciltletme den önce nereye yazıyorsun nasıl yazıyorsun yoksa sen çizgisiz kağıda yazıp onları mı cilyletiyorsun
Neredeyse her gün yazarım.
Haftada birkaç kez kesin yazarım, bazı yazılarım 3-4 sayfa tutar.
Ben dolma kalem kullanıcısıyım.
İnce ve kalitesiz kağıtlarda arkaya geçirir, kağıdı yırtar kalemlerim.
Birkaç kağıt vardır sevdiğim, arkaya geçirmez, güzel renk verir.
Onlardan alırım, sonra ciltcide ciltlettiririm.
Mesela okul defterlerini birleştirmek gibi.
Bir çeşit okul defteri vardır, amazon'dan alıyorum.
En son 60 sayfalıktan 5 adet birleştirip, dışı deri defter yaptırdım ebatları zevkime göre. A4'ten ufak mesela...
Bu şekilde de olabilir.
Peki sen normal bir deftere mi yazıyorsun okul defteri gibi büyük yani yoksa şu bildiğimiz günlük defterleri gibi mi
Peki anladım Bu arada ben de yazıyorum günlük zaten bir tanesini okul için bir tanesinde günlük için kullanıyorum dediğim gibi ben hep telli kullandım
Benim kullandığım günlüğün ebatı a4 ebatından biraz ufak.
Günlük tutanlar genelde a5 kullanır.
Ama yetmiyor ya Ben dediğim gibi 300 yapraklı defterlerden alıyorum anca yetiyor
Ne güzel, yazmak güzeldir :)
Yerinizde olsam düşünürdüm yaptırmayı.
Seçin sevdiğiniz bir a4 okul defteri, 4-5ünü birleştirtin bir defter ciltcisinde, olacaktır.
20-30 lira gibi alıyorlar ciltlemeye.
Evet yazmadan yapamam mesela ben şimdi günlük defterlerim telli ya onları götürüp ciltrsem olur mu
Yo yo...
Boş verin, bundan sonraki için deneyin bence.
Daha tertipli olur, ciltlettirin temiz defterden, severseniz yaparsınız.
Önce örneğe falan bakın, pişman olun istemem.
Evet haklısınız teşekkür ederim
Vakit ayırmanızdan ötürü ben teşekkür ederim.
Hayırlı geceler.
İyi geceler artık günlük Sultan pek yok zaten biz bize kaldık şurada
Yani yani...
Kimse dikkat etmiyor böyle şeylere.
Ben yazmadan yatamıyorum
Yazın hadi :)))
Yok bugün yazdım hem de iki buçuk sayfa teşekkürler 😀 Bir de ben yıllık tutuyorum yılbaşından yılbaşına günlük değiştiriyorum Sen nasıl yapıyorsun
Güzelmiş :))
Ben de bir sayfa yazdım, yarım, yarına devam nasipse.
Ben bir günlük edinip bitene kadar kullanıyorum, ara ara tarihler atıyorum.
Hhmm anladım
Bunu da sormazsın beee
Niye defter seçimi çok önemli
Fihrist kullanıyorum
Peki
Bimden alıyom reis miss 😄ne gerek bunlaea
Biraz estetik kat hayatına 😀
Hahaha hayatımda güzel hiçbişi yok be defter alınca mı güzel olcak
Defter Senin için bu kadar sıradan mı benim her yıl defter seçmem büyük bir tantana olur Allah'tan kitapları okul veriyor da bir de onun seçme ile uğraşmıyorum. 😀
Kaçıncı sınıfsın yoksa üni mi😄
Valla sıradan hele de işlem için kullanıyosan gayet sıradan bişi a4 alır ona yazarım hatta😄
Dershaneye gideceğim üniversite hazırlık için okul geçen sene bitti Ama kendimi bildim bileli okul malzemesi seçimlerim zor olur hangi çanta alınacak hangi defter alınacak kalemler ona uygun olacak kalemlik ona uygun olacak gibi gibi
Hayatı senin kadar sevsem yeter be 😄ben yerleştim ya işin zor valla sayısalsan bide Allah yardımcı olsun reis. Ama üniye geçince anlıyosun onların bi önemi yok. Kağıt olsun yeter diyorum şu an ben😄
İlkokulda da böyleydim şimdi de böyleyim üniversitede bir şeyin değişeceğini sanmıyorum 😀
Hahahaah iyi bakalım 😄ben sevmiyom be hiç estetik değilim normal mi😄
Bilmem bana göre hiç normal değil ya nasıl sevmediğin bir deftere not to da biliyorsun ki 😀
Oo bi alıyom ki 😄fullemiştim hatta geçen sene kimyayı bak o derece de işe yarıyor
Bak sen 😀
Kaankiiii