Diğer Güzel bir defterim var onu nasıl kullanmalıyım? NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Neler yazsam defterime, ajanda defteri değil, normal güzel bir defter , nasıl kullansam diye kararsız kaldım. Fikirlerinizi bekliyorum☺️ Güncellemeler1 yıl Temuda var bu defterden Güzel bir defterim var onu nasıl kullanmalıyım? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. günlük yaz 1 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 1 yıl Diğer konusunda 4,4b cevap paylaştı. Bence güzel resim çizilir buna. Yeteneğin varsa kara kalem çalışmalarla doldurabilirsin. 1 2 Yorumla NeyyMıstaffamNeyy 1 yıl Çizgili defterim Yorumla BeyazMamba 1 yıl Olsundu. 🙃 Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Fikret abi hatırlıyor musun birgün tapınakta tandır yapalım demiştin de herkes sana gülmüştüMinvalinde şeyler yazabülürsün 1 0 Yorumla
MRisTT Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 92% 1 yıl Bu harry potter defteri gibi geldiBuna benzer bir şey görmüştüm sankiBuna yazmaya kıyılmaz :) 1 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Hayal et,Birisini seviyorsun o seni sevmiyor. Aklına ne geliyorsa sırala ve defteri yırt at. 1 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Resim çiz, günce gibi kullan, ağlayarak şiir yaz, kenarlarına da çiçek yap 1 0 Yorumla
süleymaaannn Takip Et Xper 6 Yaş: 101 , eic 82% 1 yıl Yazdıklarını da sadece sen yorumlamalısın. O güne ait sıralaması farklı kelimeler yaz. 1 0 Yorumla
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% 1 yıl Ohaa çok güzeeel nerden aldın var mi internette, en onem verdiğin şeyleri yazabilirsin 1 0 Yorumla
RoyHarper Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 53% 1 yıl Defter çok güzelmiş 👌🏼. Link gelir mi?Günlük olabilir. 1 0 Yorumla
hipnoZzzcu-Tilki Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Çok güzel bir defterse hayatta en çok istediğin şeyi yaz fakat bunu gizli yazıyla yaz görünmeyen kalemle özel deftere özel yazı. 1 0 Yorumla
GeceKaktüsü Takip Et Xper 4 Yaş: 27 1 yıl Güzelmiş lan harbiden buna iyi kurgularımı yazardım 1 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. 25 sayfa düz çizgi çek ödev sana hadi b akim 1 0 Yorumla
BozkırHukumdari Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bence içinden ne geliyorsa onu yazabilirsin 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% 1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Özlü ve öğüt veren şeyleri yazabilirsin 1 0 Yorumla
Gunah_Perisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 799 cevap paylaştı. Kullnma temiz kalsın kirletmeyin 1 0 Yorumla
u Eʟᴘʀᴏғᴇꜱꜱꜱᴏʀ Takip Et Master Yaş: 48 , eic 34% 1 yıl Diğer konusunda 510 cevap paylaştı. Buna yazma sakla bence 😃 1 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu defter o kadae güzrl ki kullanmaya kıyamam 😄 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Diğer konusunda 14b cevap paylaştı. Film özetleri 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
günlük yaz
Bence güzel resim çizilir buna. Yeteneğin varsa kara kalem çalışmalarla doldurabilirsin.
Çizgili defterim
Olsundu. 🙃
Fikret abi hatırlıyor musun birgün tapınakta tandır yapalım demiştin de herkes sana gülmüştü
Minvalinde şeyler yazabülürsün
Bu harry potter defteri gibi geldi
Buna benzer bir şey görmüştüm sanki
Buna yazmaya kıyılmaz :)
Hayal et,
Birisini seviyorsun o seni sevmiyor.
Aklına ne geliyorsa sırala ve defteri yırt at.
Resim çiz, günce gibi kullan, ağlayarak şiir yaz, kenarlarına da çiçek yap
Yazdıklarını da sadece sen yorumlamalısın. O güne ait sıralaması farklı kelimeler yaz.
Ohaa çok güzeeel nerden aldın var mi internette, en onem verdiğin şeyleri yazabilirsin
Defter çok güzelmiş 👌🏼. Link gelir mi?
Günlük olabilir.
Çok güzel bir defterse hayatta en çok istediğin şeyi yaz fakat bunu gizli yazıyla yaz görünmeyen kalemle özel deftere özel yazı.
Güzelmiş lan harbiden buna iyi kurgularımı yazardım
25 sayfa düz çizgi çek ödev sana hadi b akim
Bence içinden ne geliyorsa onu yazabilirsin
Özlü ve öğüt veren şeyleri yazabilirsin
Kullnma temiz kalsın kirletmeyin
Buna yazma sakla bence 😃
Bu defter o kadae güzrl ki kullanmaya kıyamam 😄
Buller journal yap
Bullet journal
Film özetleri
Aklına geleni yaz
İngilizce çalış notları ora al