AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Hiç bir şey için geç değil gurur verici bir şey bence
yooo neden saçma olsun. Bu bir başarıdır, gayrettir. Ben de açıktan cocuk gelişimi okudum bu arada. Yeni mezun oldum, işe başlayacağım. Çokta güzel bir bölüm seçmissin bence, tebrikler.
Neden dalga geçsinler çok güzel bişey bence tebrik ederim
Tebrik ederim sizi, ne güzel olmuş. Kimse ne der diye düşünmeyin. Mutlu olmanıza sevindim☺️
Bence guru verici bişey neden dalga geçsinler ki tebrik ederim bu arada😊
Neden saçma olsun ki? Mutluluğunu paylaşmak istemişsin 😊.
ya manyak mısın bak dalgana. insanların ne düşündüğünü ne kadar umursuyorsunuz böyle...
Daha 21 yaşındasın nolmuş gerçi okumanın yaşı yoktur kimseye aldırış etme hangi bölümü kazandın?
Dalga geçenlere 🖕🏼🖕🏼🖕🏼 Herkes işine baksın. Bence takdir edilecek bir durum.
geçseler de kimin umrunda? kim ne der diye mi yaşamak zorundayız
Mutlulukla içinden geleni yapmışsın gerisi önemli değil, başarılar 😊
Açıköğretim kontenjanlı ise kötü olmaz paylaşın.. ama kontenjan sınırsız ise kötü duruyor olabilir.
Ingilizce öğretmenliği mı?
Bırak dalga geçsinler sen yoluna bak, ayrıca seni tebrik ediyorum.
Bende 2. bir universiteyi okumayi düşünüyorum, neden saçma olsun ki.
Hiç de saçma değil. Hem okul bitince bir yerde çalışıp gelir elde edersin
Ya paylaş kardeşim çok güzel bir şey. Benim hanımda yazdı çocuk gelişimi. O da senin gibi,😀
Bende atatürk üniversitesi açık öğretim fakültesinde okuyorum. Soracağın sorular varsa yardımcı olabilirim takip edersen.
Hayır abla ne komik olması hayalin gerçekleşmiş sonuçta sevinmen normal komik diyen halt etmiş
profile koyulması saçma olmuş , paylaşım olarak veya hikayeye kalıcı olarak koyulabilir , yolun açık olsun
Yok zaten hikâye
tamam o zaman sorun yok , kim ne diyebilir ki , profil senin takipçi senin , beğenmeyen takipten çıksın :P
Evliliğe karşı nasıl bir duruş sahibi duruyor
evlisi bekarı yok görüşüm ikisinde de değişmez , eğitim kadar güzel bir şey yok dünyada
Mutluluğunu paylaşmışsın ne güzel, dalga geçerlerse onların hayvanlığı :)
millet için yaşamayı bıraktığın an mutlu olmaya başlıcaksın. unutma bu sözü
evet dalga geçerler çünkü kötüler , pislikler. peki sen başkalrına göre yaşamaktan bıkmadın mı? istiyorsan paylaş. emin ol tebrik eden de olacak :) 4 gün olmuş ama ben de tebrik edeyim başarılarrrrr :)
Nesi saçma olacak ki insanlar neler paylaşıyor. Herkes önce bir kendisine baksın. Tebrik ederim senide ne güzel eğitim her zaman her yaşta çok güzel ☺️
Benle yaşıtsın kendinden kocaman biriymiş gibi bahsediyosun. Okulu bırakıp evlendin ama koca zengin değil heralde
Benim kizimda kazandi dalga gecmekmi sizin vereiginiz emegin kacta kacini veriyor insanlar ben kizimla gurur duyuyorum sizede tebrikler dalga geceni bana yonlendir sizlede bir kadin olarak gurur duydum👏👏💓
Acik ogretime isteyen herkes girebiliyor. Kazandim demeden paylas
O kadar değil. Bence abartma. Sınavına girmek bu sene barajı geçemeyen milyonlar vardı. Unutmayalım bunları. Hanımefendi kazanmış. Kimsneşn de böylr bir şey ile dalga geçmeye hakkı yok.
Dalga gecmiyorumki olan durumu soyluyorum. Tabi sen olan duruma bu tepkiyi verip kendin dalga gecmis oluyorsun. Ve evet kayit yaptirab herkes giriyor. Ogren bunu
Benim öğrenmem gerek yok. Zaten yaptığım şeyler. Lise mezunu herhangi biri girip kayıt yaptırsın bakalım 2012 sonrası meslek lise mezunu olmayan kişiler. Görelim nasık oluyor.. Neyse derdim kavga gürültü değil. İnsnaların ne yazacağına bırak onlar karar versin özellikle de kendileri ile ilgili olan şeyler konusunda.
Ogrenmen gereken var! Lise mezunu olup 18 yasini dolduranda giris yapabilir
Kit bilginle duyar kasma yaylan
Ne yazacagini da bilse burda fikir almak istemez. Olaylari anlayip sonuc cikaramiyorsun sanirim?
Ahaha 🤣 🤣 he tamam canım tamam. Hadi bakalım. Devam et sen. Belli ki zoruna giden bir şey olmuş başkasının başarısı :)
Ben zaten iyi bir universitede ogrenciyim. Buna neden gerrk duyayim ki. Senin gibi bilmeyen halkimi bilgilendiriyorum sadece
Ayrica canim demezsen sevinirim. Batiyo
Kinaye bile olsa
Tamam kardeşim o zaman susabilirsin. Uzatmayalım deidm daha önce. İnatla sidik yarışına devam etmenin kime faydası var? Devam et hayatına. Tamam hayırlı günler.
Sidik yarisina ihtiyac duyan biri degilim. Saddce kompleksini yen. Daha mutlu olursun. Yanlis niyetle soylenmeyen soz bile icinde bir yerlere batmaz
Benim bölümüm 210 puandan aşağısını almıyor. İsteyen herkes giremiyor. Puanı alman lazım
İyide uni sinavlarinda unilere yerlesirken puana degil siralamaya bakiliyor. Acikta puanmi onemliymis
boş ver o en iyisini biliyor merak etme
Soru sordum ya sus
Yök atlasa bakabilirsin. Sıralama da puanda önemli ösym tercihlerime yazdım puanım tuttuğu için yerleştim puanım sıralamam tutmasa yerleşemezdim.
Ya ne guzel hakkinda hayirlisi ne okuyorsun
Ne mutlu sana. Ayıp bir şey değil ama kaynana elti takımı gıcıktır ancak onlara takar belki. Tebrik ediyorum, okuyun. Zararı yok.
Vay bir erkek olarak Kaynanaların ve eltilerin kıskandığını kabul ediyorsun yani
Eğitimsiz yoz bir ülke de yaşıyorum. Bunları biliyorum.
Genelde erkekler kabul etmiyorlar annelerinin cadı olduğunu nie kıskansın benim annem benim annem nie sana laf sorsun benim annem benim annem evlenmesin o zaman
Benim annem mesela kadında tutuma bakar. Daha da uğraşmaz. Gelin sevdalısıydı rahmetli. Göremeden öldü. Bende görmedim ya neyse. Bu ülkede sağlıklı aileler az. Onlarda birbirine denk gelmiyor.
Neden başkalarınanin düşüncelerini önemseyip kendimiz gibi davranmiyoruz insanlar her zaman bir kusur bir dalga geçme konusu bulur siz kendiniz olun umarım hayatınızda en iyi şeyleri başarırsınız
Okumanın yaşı yoktur. Başarılarınız daim olsun eşiniz ve çocuklarınız sizinle gurur duysun.
Ya neden canım mutluluğunu paylaşmışsın çok da takılma
evet. aöf türkiyede çok önemsenen bir okul değil. sebebi ne aöf nin kendisi.
Onlar kendilerine baksın kim ne der diye düşünme kötü bir şey paylasmadikca millet ne ahlaksız birşeyler paylsiyo onlar utansın kıyaslama bile yapılamaz için rahat olsun
Neden dalga geçilsin eğitimin yaşı olmaz. Ayrıca eğitim iyi bir şey sonuçta, dalga geçilecek kötü bir şey değil. Geçse geçse cahiller geçer. Onlara göre de yaşayacak değilsin.
21 yaşında millet çoluk çocuğa karışıyor bune mk bende daha siftah yok
Niye dalga geçecekler.
Kendileriyle dalga geçsinler
Ne güzel helal olsun Sana. Kim senin gibi çalışkan Zeki çocuklu biriyle dalga geçecek ki sen diğer annelere örnek olmalısın
Benim annem kırk yaşında dört yıılıık ilahiyat bitirdi ve mevzuniyete gitti daha ne olsun 💖
Aöften mi bitirip gitti
Geçmeleri saçma olur bende açık lise okuyorum yapamazsın edemezsin diyorlar ama siz dinlemeyin önünüze bakın
Evini cocugunu suistimal etmeyeceksen gayet guzel bur bolum kazanmissin hayirli olsun
saçmasapan konuşma, ne evi çocuğu suistimali. Keşke sen de devam etseydin. Düşüncen yanlış o zaten aşikar ama suistimal değil ''ihmal''. Normal bir cümleyi bile kuramıyorsun kalkıp akıl verme.
Tebrikler, anne değil babaanne ol istersen öğrenmenin ve gelişmenin ayıbı olmaz bence kendinle gurur duymalısın.
Ya okumak kadar güzel bir şey yokken çocuğunuz var diye dalga geçenler acaba okadarını yapabilmek için çesaret edebiliyorlar mı? Onu düşünsünler...
Eğtimin yasi utanmasi mi olurmus. Eğitimsizler utansin
Tebrik edilesi kadınsınız , dalga geçenler cahilliginden konuşurlar anca
Neden dalga geçsinler ki. 2 senedir tüm bölümlerin açık öğretimden farkı kalmadı.
hatta evli-çocuklu halinle okuma azmi gösterdiğin için seni takdir etmeleri lazım
İnsalar için yaşamıyoruz paylaşmak istiyorsan paylaş canım. Ve tebriklerrr
Yoo neden dalga geçsinler takdir edilesi durum tebrikler ✌️
Bence kendin işe gurur duymalısın takma kimseyi tebrik ederim canim.
Millet otu boku oaylasiyor bununla dalga gececek varsa o kişinin aklı yoktur.
Dalga geçenleri engelle, hayat kaliten yükselir.
21 yaşında evlisin çocuğun var?
Evet aklım dank etti okul okuyorum şuanda
Neden bu kadar erken evlendin
Bu kafa ile okusan ne olacak evlenerek seçimini yapmışsın
Kutlarım harika bir iş çıkarmışsın
İlham olsun. Kınayan bunu kınasın.
Hayırrr neden saçma olsun
Dalga geçenin kuyruk acısı vardır net.
Bence kendinle gurur duymakisin helal olsun sana
Estağfurullah elelame ne
Herşeyin paylaşma sosyal medyada
Herkes örgün okuyamıyor takma insanları