Ben üniversite okumadım aöf çocuk gelişimi kazandım bugün üniden böyle mesaj geldi bende bunu paylaştım acayip mutlu oldum değerli öğrencimiz yazısına özlemişim öğrenciliği saçmamı durmuş dışardan pp?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gerçekten sizi Tebrik ediyorum Kendini geliştirmenin Eğitim ve öğretimin Yaşı yoktur Çoluklusu çocuklusu yoktur eğer kötü tepki veren biri olursa Mutlaka kendisi cesaret edip yapamadığı için tepki gösterir onun dışında normal seviye de olan insanlar zaten bunu gayet hoş ve güzel karşılar bu soruyu burada sormanız bile üzücü aslında ama mecbur hissetmişsiniz olsun hiç boş yere meşgul etmeyin kendinizi hayatınıza odaklarının kendiniz geliştirmeye odaklanın ben çok mutlu oldum umarım herkese örnek olur geri kalan hayatınız da ve eğitim öğretim hayatınız da başarılar mutluluklar diliyorum sağlıcakla kalın
20 Yorumla
+1 yılÖncelikle sizi çocuklu bir anne olmanıza rağmen, eğitim almak istediğiniz için tebrik ederim,, Birçok kadın bırakın anne olmayı, evlendikten sonra dahi herşeyi bitirirler,,
Diğer taraftan, insanların ne düşüneceğini düşünerek kendi içinden geldiği gibi davranmaktan asla vazgeçme,, her ne olursa olsun, insanlar senin hakkında konuşacak birşeyler zaten bulurlar,, paylaşmak istiyorsan paylaşırsın, seni elestiren ya da senin tabirinle seninle dalga geçenler, bunu sadece senin mutlu olmandan rahatsız oldukları için yaparlar.20 Yorumla
Bebeğim sen harikasın. Sakın seninle dalga geçerler mi diye düşünme çünkü bu durum aksine gurur duyulup tebrik edilecek bir şey. Bunu inan bana herkes yapamaz. Hem ayrıca ne derler bilirsin, öğrenmenin yaşı yoktur. Sana bu konu ile ilgili demek istediğim tek şey eğer olaki seninle dalga geçerlerse ki hiç sanmıyorum, onlara hiçbir şey deme gereksiniminde bile bulunma veyahut kendini üzme çünkü bu senin başarın onların kaybı ve ayıbı. Seni bu güzel çabandan ve güçlü duruşundan ötürü çok çok tebrik ediyorum. Sen harika bir örneksin <3
21 Yorumla- +1 yıl
Yaaa çok teşekkür ederim bu yorumlar beni çok mutlu etti...
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
78
Cevap
105Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 869 cevap paylaştı. okumak , eğitim görmek , kendini geliştirmek , tahsilini yükseltmek. Bunlar onur duyulacak şeylerdir.. Utanılacak en son şeylerdir belki de.. Dalga geçenler olursa da , bu insanları çevrenden uzaklaştırmanı öneririm.. Sığ ve sana değer vermeyen , yerinde saymanı isteyen gereksiz insanlardır bu insanlar.. Seni önemseyen insanlar , sana saygı duyan insanlar , senin bu bölümü kazanmanı ve okumanı , hatta ve hatta mezuniyetini içtenlikle kutlayacak ve seninle gurur duyacaklardır..
11 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten yaşadığın yerdem bulunduğun ortamdan mutlu olamayınca ne yapmalıyız. Aöf okuyum dedim ama yinede çare değil çok bunaldım.
Eğitim & Kariyer konusunda 771 cevap paylaştı. Hayırlı olsun tebrik ederim. 🎉 🎉 🎉 Saçmalama niye dalga geçsinler mis gibi üniversite kazanmışsın daha ne olsun.
Bırak kazandığın bölümü keyifli okumaya bak sen. Dalga geçecek olan defolsun kendisine baksın. İnsan olan hayırlı olsun der geçer. Dalga geçen kıskançlığından geçer. Sendeki azmi kendisinde bulmadığı için geçer. O yüzden kimin dediğini çok takmayacaksın yoluna bakacaksın. 😊😊20 Yorumla
+1 yılAnnem babam vefat ettiğinde 32 yaşında 3 çocuk annesi Lise mezunu bir kadındı. Sağlık bakanlığında işe girmişti o dönem. Ve biz okurken kendi üniversite sınavlarına girdi. 5 sene önce 3. Üniversitesini bitirdi. Bunu okurken şaşırıp takdir ettin. Ve bu sorunu cevaplamış olmalı
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılHayır neden geç olsunki? Bende açıköğretimde lise okuyorum. Siz milletin dediğine bakmayın başkası için değil kendiniz için okuyorsunuz. Yaklaşık 15 yıl önce bir arkadaş 26 yaşında dershaneye yazılmıştı yaşıtların umreye gidiyor sen dershaneye demiştim şimdi o aklıma geliyor.
00 Yorumla
+1 yılNiye dalga geçsinler dalga geçmek kimin haddine ! Saçma sapan yemek masalarını paylaşan saçma sapan özel hayatlarında mahremi durumlarını paylaşan onlarca insan vardır eminim senin sosyal medyanda senin başarın birine batarda dalga gecerlerse bugün sil onları
00 YorumlaAdınıza inanın çok sevindim ve böyle düşünmeyin çoğu çevremde kişi aynı durumda okul okuyorlar hatta bazıları bildiğiniz üniversiteye yüz yüze eğitime gidiyor 🥰 başarılarıızın devamini dilerim 💖
20 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 390 cevap paylaştı. Ben de bu yıl ikinci üniversiteme kayıt oldum hem de aynı üniversiteye. 🤩Neden saçma olsun sonuçta başarının verdiği mutlulukla paylaşmışsın, saçma sapan yeme içme paylaşımlarından daha iyi bence. 💆🏻♀️
26 Yorumla- +1 yıl
Valla teşekkür ederim ya
- +1 yıl
😂😂😂hangi bölüm
- +1 yıl
Lisans güzel gayet ben önlisans çocuk gelişimi ama içimde acayip istek var bu gidişle 4 e tamamlayıp yüksek lisans yaparım
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaşallah 21 yaşındasında hem çocuk hem kariyer. Neyse dalga geçenleri salla gitsin. Ayıp bir şey yok mutlu haberi sanal sosyal medyanda paylaşmışsın? Suç mu işledin sanki. Laf edenler gitsin kumda oynasın. 🙂
30 Yorumlakime ne? ne için dalga geçsinler bu zihniyetle hayat geçmez size doğru gelen neyse onu yapın yaşınız dolayısı ile tam bir karakter olgunluğunuz yok zamanla buna erişeceksiniz o yüzden kimin ne dediği değil kalbinizin ne dediğini dikkate alın.
10 Yorumla
+1 yılGecseler ne olacak? Neden bu kadar onaylanma ihtiyaciniz var? Yaptiginiz gayet normal ve sadece sizle ilgili bir sey. Baskasi isterse billboarda reklam vererek dalga gecsin, sizi ilgilendirmez. O kendi problimligi der gecersiniz.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 880 cevap paylaştı.
+1 yılUmursama bile. Açıköğretimden bir lisans bitirdim, ikinci lisansın 2'inci sınıfındayım. Hem çalış hem oku devam ettim, ediyorum da.. Bana bunu nasıl başarabiliyorsun diyorlar. Zor olan budur madem.
11 Yorumla- +1 yıl
Tezsiz yüksek lisans hakkında bilginiz var mı
Gülmezler ama kazandığın bölümü bitirince diolomasini paylaşsan daha etkili olur. En azindan basariya imza atmis olursun. Acik ogretimi kazamayan var mı muhtemelen yoktur...
10 Yorumla
+1 yılTebrik ederim senin adına çok sevindim ayrıca kaç yaşında olursan ol oku bunda utanılacak bir şey yok ki tam tersine gurur duy hem şu sözü unutma bilmemek değil öğrenmemek ayıp
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca dışarıdan gelen yorumlara kulak asma çünkü biz insanoğluyuz kindarız , gaddarız, hassasız huyumuz bu konuşur dururuz. Elbet kıskananın sevmeyenin vardır.
dalgamı sakamı yapıyosun ayakta alkışama gerek ne bu azim valla tebrik ederim
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSizi tebrik ederim. Bu konuda sizinle alay etmeye çalışanların ortak noktası sizi kıskanıyor olmalarıdır. Başarılar dilerim.
20 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılNiye dalga geçilsin? Ben de bu yaşımda sınavsız girdiğim AÖF Dış Ticaret bölümünü 2. üniversite olarak okuyorum.
20 Yorumla
+1 yılDalga değil bebeğim biz ona "kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" diyoruz. Senin başarın herkesin haddi değil konuşulanlar seni en çok içten kıskananlardır seji seven başarınla övünür evde durnaktansa ilerliyor kendini geliştiriyor der keşke bütün kadınlarımız kendini her şeye rağmen geliştire bilse
00 Yorumla
+1 yılKimsenin düşüncesi seninkinden daha değerli olamaz sen mutluluğunu paylaşmak istediğin için sosyal medya hesabında paylaşmışsın elbette saçma sapan şeyler yazabilirler ama bunları görmezden gelmen gerekli çünkü Türkiye'de yaşıyoruz ve maalesef herkes birbirlerinin hayatı hakkında yorum yapmaktan oldukça çok zevk alıyorlar son olarak seni bu başarından dolayı tebrik ederim dilerim ileride iyi bir meslek sahibi olursun.
00 YorumlaDalga geçenlerin zihniyeti de ne bileyim. Aksine okuyan kadınlarla gurur duyulmalı yaş ne olursa olsun içinizdeki okuma isteği öyle sevindirici ki. Müstakbel yengem de açıköğretim liseye başladı mesela. İnsanların dediklerine de aldırış etmeyin okumak gibisi yok.
00 YorumlaHiç de saçma değil sakın kafanı böyle saçmalıklarla doldurma bak ne güzel bölüm kazanmışsın helal olsun sana
Tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum 💜00 YorumlaDünyada milyarlarca insan var hepsini memnun edemeyiz veya acaba ne derler dalga geçerler mi bunu da dusunemeyiz ve herkes her konuda farklı düşünüyor bu parmak izlerinin kişiye özel olması gibi bir durum yani sizi haklı veya haksız bulan bir sürü insan göreceksiniz önemli olan sizin boyle seyleri pek dert etmemeniz başka türlü mutlu bir dünya mümkün değil 🙂
00 Yorumla
+1 yılHarikaa, tebrikler... İnsanlar sosyal medya üzerinden öyle şeyler paylaşıyor ki, akıl almaz. Lütfen kendini kötü hissetme, başardığın şey ile gurur duy. 🎉
00 Yorumla
+1 yılÜnv kazanmak ne zamandan beri dalga konusu oldu eğer dalga geçecek insanlar varsa hayatında başta onları temizle bence sen
10 YorumlaBaşarılar dilerim tebrik ederim. Neden dalga geçsinler ki bu yaşta başarmışsın sağlıklı insanın tebrik Edip Gurur duyması lazım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle hiçbir saçmalık yok. Öğrenmeninde yeri, zamanı, yaşı yoktur. Belki 3 , 5 tane keriz çıkıp bir şeyler söyleyebilir onlara aldırma. Yaptığınız çok güzel bir şey başarılarınızın devamını diliyorum 🙏
10 Yorumla
+1 yılBence çok güzel bir şey dalga geçen de çocukluk yapar. Tebrik ederim. Kimseye bakmadan mutluluğunuzu yaşayın.
10 YorumlaSevindigin herhangi biseyi paylaşman neden saçma olsun, arkadslarin seninle beraber sevinmesi lazim, tebrik ederim 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIsterlerse dalga gecsinler sakın takma.
Birisi bir seyler basardiginda onu mutlaka elestirirler hevesini kirmaya calisirlar cunku :)
Yolun acik olsun tum guzellikler seninle olsun cok guzel bi hayatin olur insallah ❤00 Yorumla
+1 yılNeden dalga geçsinler bende açıkliseyi yeni bitirdim 28 yaşındayım üniversteye yeni hazırlanıyorum okumanın yaşı yoktur
00 YorumlaÖncelikle tebrik ederim, dalga geçilecek bir durum yok ortada hem olsa bile insan olan insan hiç bir şeyle, hiç bir kimseyle dalga geçmez.
00 Yorumla
+1 yılHayır cokta guzel bırsey yapmıssınız kendiniz için çocuklarınız için. Dalga gecılecek hıcbirsey yok 😊🤗
00 YorumlaNe alaka? Çok güzel bir şey bu, hayırlı olsun❤ Lütfen o el alem yüzünden kendinizi kısıtlayıp hayatınızı başkalarının baskısıyla yaşamayın.
00 Yorumla
+1 yılHayır. Normal bir şey bu. İsterseniz 60 yaşında birisi olun, öğrenmenin yaşı olmaz. Tebrik ederim sizi.
00 Yorumla
+1 yılİlle edilecekse, herhangi bir eğitim bağı olmayan kadın dalga unsuru olmalı. Takdir edilmeli ki öğrenme merakınızı yitirmemişsiniz.
00 YorumlaBenim babam 54 yaşında üversiteden mezun oldu. Açıköğretimle 4 yıllık okulu bitirdi. Okumanın yaşla alakası yok. Yeterki iste. Kimseyide umursama.
00 YorumlaSen başkalarına bakarsan bu ülkede ikş adım öteye gidemezsin. Hevesinin ve aklının peşinden git. Bitirdi devam et. Gayet güzel olmuş. Bu umut ve heves seni ayakta tutan yegane şey.
20 Yorumla
+1 yılSenin adına çok mutlu oldum bu sevinci yaşadım. İnsanların negatif bakış ve söylemlerini hiç umursama başarılar dilerim.
00 YorumlaKim dalga geçecek bu azimdir, başarıdır. Başarı ile dalga geçilmez, sizi tebrik ederim. Dalga geçen cahildir hayatınızdan çıkarın.
00 YorumlaYoo ne alaka emek vermişsin sonucunda mutluluğunu paylasmissin dalga geçen olursa bile diren engeli bas
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. Bunu dusunmen sacma olmus. Okumanin medeni durumu yaşi cinsiyeti olmaz
012 Yorumla- +1 yıl
Çok Teşekkür ederim ya o kadar özledim ki okulu kitabı defteri kalemi bu yazı bile heyecanlandırdı
- +1 yıl
Bir sorum olacak saçma ama gerçektem saçma evliliğe karşı nasıl bir duruş sahibi gözüküyor😂
- +1 yıl
Şöyle ki
Ben genç yaşta evlenen biriydim. Şimdi bu şekilde okula odaklanmam insanlarda ki çağrışımı değiştirir mi - +1 yıl
İnsanlari memnun edemezsin kimi taktir eder aa kiza bak evli ama hala okumayi basariyor der, kimisi yahu coluk cocuga karismis hala neyin pedinde der. Bakis acisi ve dusunce yapisina gore farklilik gosteriri. O yuzden kimin ne dedigini hiiiccc umursama mutlu oldugun gibi davran
- +1 yıl
Çok doğru bir cevap.
- +1 yıl
Hayat yüküm o kadar ağır ki erkendem evlendim. Okumak içimde kaldı. Eşim atanıcam dedi atanamadı. Hayat şartlarım istediğim gibi değil. Kaloriferli evlerde büyüdüm babam memurdu şuanda egede küçük bir köy kasabasında yaşıyorum. Kışın buz yazın alev ev. Kaynanayla yakın oturuyorum. Çok tecrübe oldu şu yaşadıklarım. 2 yıl boyunca yanıma kalan artı egeyi gezmem oldu gerisi hep eksi diyecektim ki hayır 2 yılda ben tecrübe kazandım... Kazanmaya da devam ediyorum 😭
- +1 yıl
Hayatım eşimin bu yıl son şansı olan polislik sınavına bakıyor. Kazanırsa şartlar bi tık iyileşecek hayatımız düzene girecek ya kazanamazsa napacağım ben bu şartlarda burada?
- +1 yıl
İnşallah başarılı olurum sonunda kazanan ben olurum. Bu tecrübeler işe yarar...
Dalga gecerlerse bu sizin hatanizdir, boyle bir kitle ile akran olmayi tercih ettiginiz icin.
10 Yorumla
+1 yılmaşallah size. helal olsun.. diyeceği tek laf bu olur insanın.
10 Yorumla
+1 yılBu çok güzel bir durum. Asla pes etme. Başarılarının devamını dilerim:-)
10 YorumlaHayır kimsenin buna hakkı yok. Okumanın,öğrenmenin YAŞI YOKTUR😍
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTebrik edilmesi gereken bir durumda şuursuzlar diyelim ki geçti. Ne fark eder? Öyle insanlara hasta gözüyle bakmak lazım. Sen mutlu ol, asla ama asla moralini bozmalarına izin verme.
10 Yorumla
+1 yılBence bu dalga geçilecek bir durum değil. İnsanın mutluluğunu paylaşması gayet doğal bir durum.
10 Yorumla
+1 yılSenin adına sevindim dalga geçenler kendilerine baksın sen çabalarınla kazanmışsın boşver gerisini
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 442 cevap paylaştı. Dalga geçilecek bir nokta göremiyorum öyle insanlar zaten çevrende yer etmesin bı zahmet
10 YorumlaYok be ne var bunda saçmalama. Evli kadın lar aldatma ifşa larını paylaşıyor yine mana bulan yok
10 Yorumla
+1 yılDalga geçen insanları arkadaş listesinden hatta hayatından çıkar
10 YorumlaAksine bunu başarilbidiğin için kendinle gurur duymalısın. Umarım başarıyla bitirirsin okulunu
10 YorumlaBence buna sonsuz bir gurur duygusuyla bakmalısın :)
10 YorumlaBilakis senin adına çok sevindim mezuniyetinide kutlarız inş
10 Yorumla21 yaşında Hem evli hemde üniversiteli..
Mahşallah. 😁00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşarılı olduğunu kimseye kanıtlamak zorunda değilsin
00 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılHayır, niye saçma olsun ki? Bu arada evlisin ama yaşın çok genç tabi okuyacaksın.
00 Yorumla Ne güzel
Sevindim
Ve takdir ettim seni
Onun bunun boş boğazligina bakma
Oku lütfen00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılHic saçma değil. Seni tanıyan, seven ve iyi bir insan için gurur verici bir durum. Tebrik ederim.
00 Yorumla
+1 yılTebrik ederim 🌸🤗 valla helal olsun
Utanmadan paylaşın! Gurur duyun kendinizden 💪00 Yorumla
+1 yılÖyle olmadigini sen de biliyorsun pick me girllük yapma
00 Yorumla- Devamını Gör (123)
Devamını Gör(168)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Evli çocuklu bir kadınım ve açık öğretimden bölüm kazandığımı sosyal medyada paylaştım. Dalga geçerler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Evli çocuklu bir anne olarak sınava hazırlandığınız ve kazandığınız için sizi tebrik ederim.
Barajı geçemeyen öğrencileri görünce sizin gibi çalışkan insanları örnek göstermek istiyorum. Azim ve kararlılıkla insan her şeyin üstesinden gelebiliyor siz utanılacak bir durum değil gurur duyulacak ve gençlere örnek gösterilecek bir durumdasınız. Bu gururu insanlarla paylaşmak sizin son derece hakkınız ve gurur kaynağınız. Bırakın insanlar ne derse desin siz imkansızlık içinde imkan yaratmışsınız, ileride çocuğunuz ders çalışmayı bıraktığında ona bunu da örnek gösterebilirsiniz. Üniversiteyi en iyi şekilde bitirmenizi ve kendinizi bu alanda geliştirmeyi ümit ediyorum iyi günler diliyorum.
Farklı sorular ve görüşler geliyor bu mecrada daha çok aktif olacağım. @kocumtt instagram adresimden birçok sorulara postlar ve videolar halinde cevap veriyorum. Sorularınız bekliyorum sormadan önce daha önceki görüşlerimde paylaşılmış bakmanızı tavsiye ederim.