AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Her yüzünüze güleni dost sanmayın
Karşılaştıkları ilk durumlarla ilgili hemen kesin karar vermesinler.
İmkan varsa ilk yıl yurt da kalsınlr
Hemen manita yap haha derslerini geçersin elbet 😅 işin şakası okurken iş hayatını araştır yabancı dili çok önemse
oldugundan farkli gorunmeyi kesmeleri ve renkli bir hayat yasamaya gitmelerini degil okul okumaya gittiklerini unutmamalilar...
Kendinizi kasmayın, ergenliğin sonunu yetişkinliğin başını sindire sindire her anının tadını çıkara çıkara yaşayın iyisiyle kötüsüyle
çok fazla umut bağlamayın sevdiğiniz işi yapmanız çok zor burası türkiye derdim çok kasmayın derece yapacam diye
Kendin ol. İlk günden insanlarla samimi olma. İlk gün çok fazla süsleme çünkü diğer günler seni tanımazlarsa garip bir durum ortaya çıkabilir.
Üniversiteye baslayacaklara tek tavsiyem ; aşktan gözünüzü kör edip okulu uzatmayın, bir de kanka ayağı g*t ayağı bilin isterim
Anne ve babanın yanından ayrıldığında kendini aşırı özgür hissedip gereksiz şeylere kalkışma olurdu.
Bugünlerin değerini bilin doyasıya yaşayın. Korkmadan
Üniversite hayatinin kıymetini bilin. Yakaladiginizi affetmeyin.. 😈
Bu zaman bir daha ele geçmez
Hahahaaa.. Kizlar hemen eksiyi basivermisler.
Eee ama hayatin gerçeğini de birileri açıkça soylemeliydi. Sanki onlar orada evlenecek erkek peşinde olmuyorlar mı? Özellikle son senede..
Kusura bakmayin kızlar vermeden almak kul hakkına girer 😅🎼🎶🎵🎶🎼
İlk aydan asla sevgili yapmayın djjdjd
Neden?
Arkadaş edinemezsin. Yanında sevgilini gören yanına gelmekten vazgeçiyor. Sonralarda millet kaynaşınca sen tek kalıyorsun
Sevgiliyi goren niye kaciyor? Belki flortudur.
Yaşadığım için biliyorum
Tüm okul dönemini sınıfta tek başına oturarak geçirmek istiyorsan yap 🤷🏻♀️
Peki yanimizda biber gazi goturmemiz lazim mi butun erkekler sapiklik icin geliyormus universiteye?
Yok okulda sıkıntı olur. Götürme
Koca kampus ya basimiza birsey gelse napicaz?
Güvenlikler var
tamam da hadi bizi biri bayiltti aniden ve napicaz bu durumda? orada sapik cokmus
@Narsen Hangi uni o öyle ya okul içinde yapamazlar için ranatt olsin
@selenatorsari İzmir
DGS dusunmeyin iki yıllık okumayın bütünlemesi olan okul okuyun
İki yıla neden bu kadar karşısınız?
DGSyi yapamadıkları için haahahhah
Yo alakası yok mantığını cozemeyen bı arkadaşsin neden öyle söylediğimi acikliyim çünkü DGS ile ikinci bir üniversite sınavı giriş stresi var o sınavı kaçırdın mi bir yılin gidiyor 5 yılda bir universiteyi mi okumak iyi yoksa 4 yılda mi okumak iyi hadi diyelim kacirmadin ama puanın yetmedi hadi diyelim puan sıralama yetti ama ders içerikleri uymuyor muafiyeti az hadi diyelim muafiyeti çok e 1. Sınıftan baslattilar hadi diyelim 2 de değil 3teb başlattılar ssn üçüncü sinifsin ve iki yılda bitireceksin ha nah bitirirsin çünkü yığılmış dersler var onları vaktinde bitirmfn lazım onun için de çok başarılı bir öğrenci olman gerekli bir sürü eksisi var en kötüsü zamaninzdan gifiyo beş veya altı yılını DGS ye ayiracagina tıp oku vrya yüksek lisans yap ve kardeşim iki yıllık okuma çünkü ben de iş bulamıyorum çevremdeki veya çevremde olmayıp sosyal medyadan veya uzaktan akrabalardan birçok kişinin işsiz kaldığına sahitim ya kuzenim lojistik mezunu sınıf birincisi seçildi ödül olarak iki bin TL verildi ama kız işsiz sevgilisi rehberlik öğretmeni mezunu işsiz asgari ucretle falan üç yıldır başka yerde çalışıyorlar biraz uyanın ya
Üniversitenin tüm sosyal olanaklarından faydalansınlar. Eğitim , seminer gibi şeyleri kaçırmasınlar.
üniversite eşittir fake taxi yalanını unutun😄 en güzel aşklar mekanı olabilir ama temel niyetiniz bu olmasın çünkü birçok kişi yalnız kalıyor... sonra üzülürsünüz
Azimli olmaları vazgeçmemeleri ve tembel olmamaları
Yazık bu ülkede bir heyecanla üni okuyan çalışıp çabalayan gençliğinin en güzel yıllarını heba eden gençlere üzülüyorum
Pandemi ye denk gelmeyin.
Sonra benim gibi ne olduğunu anlamadan mezun olmak üzere kalırsınız
Sosyal olayım diye it kopukla arkadaş olmayın
İmalı ve gayet açıı bir fotoğraf koymuşsun zaten 😂 bilinç altına verilen mesaj belli
Başlamak bitirmenin yarısıdır. Gerisi gelecektir gençler 👍
Herkesle iyi geçinme, ortam yapma çabasında olmayın, bi iki tane sağlam dostunuz olsun yeterli.
Her bir tavsiye altın değerinde valla soruyu cevaplamadan önce yorumlarada bakın derim.
Fakirseniz gitmeyin çok eziyet cekersiniz üniversite zehir olur.
Ne gibi bir eziyet dostum biraz açman mümkünmüdür?
Sürünürsün. Ailenden uzaksın kimin kimsen yok, kaldı ki ailenin durumu kötüyse ailenin olması da bi ise yaramıyor. Elalemin annesi babası gönderir 300-400 harçlık onlar yer içer, gezer, canlı müziklere gider sen öylece onları izlersin, ya da uykum var bahanesiyle yurda gidersin. En basiti 550 tl burs, kredi aldığını düşün bunun 200 tl si devlet yurduna gidiyo. Kaliyo sana 300 tl bi ay 300 tlyle turkiye şartlarında nasıl geçineceksin. Bu parayla ayrı eve çıkmayı unut fakirsen. En basiti sana kitaplar aldırıyorlar, onlar zaten 60-70-90 lira.
(Bu dediğim kitaplar 2 yıllık okullardaki kitaplar)
Memurluk artı üni düşüncem vardı lise mezunu olacağım sıralar. Ve herkes bana boşmuşum gibi bakıyordu o sene üni sınavlarına bile girmediğim için. Sonra sonra gerek haberleri okurken zorluk yaşayanları duyunca ve akabinde ailevi problemlerde olunca ve bunun yanı sıra seninde bu yazdıklarına bakılırsa iyikide gitmemişim diyorum.
Hedefim cebimde param, üstümde şık kıyafetler, tabi aynı zamanda mesleğim, bunun yanındada olursa kollarımda sevgililerim gibi hayallerim var. Olursa bu şekilde olsun diyorum. Öbür türlü 5kr olmadan gidipte karaları bağlamak bütün sene ızdırap gibi geçer.
Benim öyle oldu. Canli örnek benim. Bende senin gibi düşüncelerle kız arkadaşımın gazına gelip gittim. iki yıl sürünerek geçti. Yeri geldi ac ac uyudum, derslere girdim. Yeri geldi arkadaşlarım takılırken uyucam deyip yurda kaçtım, yeri geldi kendi sınıf arkadaşlarımın ayağına üç kuruş kazanmak için sipariş götürdüm. Sonuc elde var yine sıfır.
İlk arkadaşınızı iyi tanıyın, düşmanınız olacak..
Ahhaha yaşadım 😂
Neden?
yurtdışına gitme planınız ve imkanınız varsa bir şekilde erasmus falan bir şeyler yapın. ülkede kalacaksanız diplomadan pek bir şey beklemeyin.
Saf olmayın safsanız da belli etmemeye çalışın. Şamar oğlanı olursunuz. Şimdiden derslerinize iyi çalışın işe girerken zorluklar yaşarsınız benim gibi. İyi bir üniversitededen mezun olmaya çalışın. Kendinizi geliştirin.
Ben çok saf bie insanım ya nasıl belli etmeyeceğiz kdbjd olur olmadık yerde saçma saçma konuşuyorum ve birkaç rezil anım var şimdiden
@selenatorsari Öncelikle dilinin altını dolduracak kadar büyüklükte bir taşı güzelce yıkarak dilimizin altına yerleştiriyoruz.
Taşı çıkarmadan konuşamayacağımız için.. insanlarla sürekli pata küte konuşamıyoruz..
Kendi kendimize dünya, yaşam, amaç, sanat.. vs düşünüp, çıkarımlar yapıyoruz. Güzel kitaplar okuyor, filmler izliyor, amaç edinip çalışıyoruz ...❤️
Kizlar eğer dikkat çekmek istiyorsa ki şimdi hepsi hayir istemiyoruz diyecekler ama icinden isteyen vardir ,😃 ilk gun kisa voleybol taytlaro. oluyor siyah onlardan giysin şimdi zaten moda onlar cok dikkat cekiyor hemde estetik tek tavsiyem budur
Sizin gibi sapıklar olduğu sürece üniversite boka dönüşüyor
Ne alaka sapiklikla anlayamadim
Boş verin bu ülkede okumayın. Hırsızlık öğrenin arsizlik yapın. Bu ülke bunu hakediyor derdim
hiç bir şey umduğun gibi olmayacak olurdu tavsiyem
Maalesef öyle oldu...
Olabildiğince ögrenci işlerinden uzak durun
Sakın aynı sınıftan sevgili yapmayın.
Boş bir üni oluyorsan hiç okuma
Bir daha lise okuyun jajaj
Devir kötü kurtar g*tü ( annemin tavsiyesi ) 😂😂😂😂😂
Derlerinize iyi çalışın ve kaytarmayın
Derslerinize
Her ortama girme, çıkamazsın.
herkesle muhattap olmayın.
Bir başlayım gerisi kolay
İyi bir arkadaş edinin ilk
Ortam öyle izlediğiniz Amerikan filmlerindeki gibi değil. Bunu bilin de sonradan hayal kırıklığına uğramayın 😛😎
Türkiye'de artık eğitim çöp. Okuyup ne yapacaklar ki. Günde 5 6 saat ders yapacağıma, Youtube'ta içerik üretirim daha iyi. Aklı olan Youtube'a girsin bence. 😎👍
Anı yaşa, tadını çıkar !
Abiye giyip gelmeyin
Ünide kızlar teklif etmıyor
hemen ortamlara girmeyin etrafı gözleyin önce
scedıcation canım çekti izleyim şey oldumööç
dizi seks education netflix
İnşallah kapanırda başlaayamazlar.
Hak yemelerinin sefasını süremesinle ohh
Herkes çıkarcı ve sahteee
Devir kötü kolla g*tü.
Kızların tamamı çelik kilot giyecek sizin yüzünüzden. Bu kadar paranoyak olmayın
@Freddy1616 çelik külot mu :D :D haklıyım ama ya.
Sadece bir saatlik yola gidecekken bile tek kalan o koltuğa sırf yanında kadın oturuyor diye binememek ne acıdır bilir misin?
Bir kadın yalnız başına canlı müziğe gidebilirken
Sırf erkek olduğun için içeri alınmamanın acısını hiç tattın mı?
@Freddy1616 valla kusura bakma devir böyleyken bunları yaşarsın da, istediğini giyememek, istediğin saatte çıkamamak falan bunları da siz tatmadınız yani. Erkeklik gene daha kolay bence. Her yerde vücutlarımız üzerinden konuşuluyor. Bunun kadar irrite edici ne var?
@Freddy1616 Valla kusura bakma da o senin salaklığın. Ne demek kızın yanına oturamıyorum ya. Senin art niyetin yoksa düzgün biriysen kendini tanıyorsan ortada sorun yok ki zaten. Valla ben istediğim araca biniyorum ve istediğim kızın yanına oturuyorum ve kimse beni istemiyormuşcasına hareketlerde bulunmuyor. Sen gayet normal bir harekette bulunuyorsun bunda ayıplanacak ya da çekinilecek bir şey yok. Sen değil, tacizci tecavüzcü şerefsizler utansın. Ben istediğim kızın yanına da oturuyorum başka bir kız gelip yanıma da oturuyor. Neden bunu sanki dünya savaşı çıkartılacak bir konu gibi görüyorsunuz anlamış değilim, biraz erkek/kadın olun hepinize söylüyorum.
Kendinizi toz pembe bir dünyaya kaptırıp kaybetmeyin.
Sevgili yapmayın, pişman olursunuz
Yasadigin sehre bir daha donme*
Bolum disi arkadas edinmek
Karı kız ortamına girme, dersini çalış derdim.
emir gibi birini bulmadan gelme
emir gibi biri nasıl oluyor
Düzenli not tutup satsınlar
Valla hiç yaklaşmasınlar stresten boş zaman kaybından başka bi şey değil
Her anın tadını çıkarın 😊
İnsanlar sizi sadece çıkarları için kullanacaklar.