Eğitim & Kariyer YKS açıklandı. Hayaller neydi, gerçekler ne oldu? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor YKS açıklandı. Hayaller neydi gerçekler ne oldu? Güncellemeler+1 yıl boun :x Güncellemeler+1 yıl güney kampüsü YKS açıklandı. Hayaller neydi, gerçekler ne oldu? Cevapla YKS Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gidiyoruz bakalım boğaziçine inş bir daha olay felan olmaz 😃 0 10 Yorumla Soran +1 yıl kapıda polis yığılı bende ordayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu nasıl bir şans ya skcem ha ciddi mi Yorumla Soran +1 yıl polis bu sne gitmez2 tercih sonram gs ydi o mu çıksaydı keşke dedim :/ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi bölüm seninki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu arada gs nasıl iki tercih sonrası beni yeme ilk başa yazılır o Yorumla Soran +1 yıl 8 tercihimi kazndım gs ise 10 cydu. Gs küçük yeri diye geride bıraktım ama bölüm iyiydi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi bölüm kazandın ben psikoloji Yorumla Soran +1 yıl boşver bölümü burda çok pislik yaptım artık beyaz sayfa açmak istyorum :X çift anadal da geçebilirim senin bölümü :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi bakalım basarilar😃 Yorumla Soran +1 yıl sağl sanada Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayaller eskisehir hayatlar Erzincan be kanka 0 11 Yorumla Mapustayım +1 yıl Lann ben de kazandım erzincanı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mapustayım hangi bölümün😃 Yorumla Soran +1 yıl hepimiz erzincanı kazandık pembe şşşttt ses etme :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😏😏😏 senin hangi bölüm Yorumla Mapustayım +1 yıl Resim öğretmenliği Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mapustayım hayırlı olsun Yorumla Mapustayım +1 yıl Yarın gidip kayıt yapıcamÇukurocada da yetenek sınavına girecem kazanırsam orayaaa ✈ Yorumla Mapustayım +1 yıl Senin bölümün? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Mapustayım benimde sağlık hizmetleri Yorumla Mapustayım +1 yıl Kayıt yapcan mı Yorumla Mapustayım +1 yıl H. o Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gidiyoruz bakalım boğaziçine inş bir daha olay felan olmaz 😃
kapıda polis yığılı bende ordayım
Bu nasıl bir şans ya skcem ha ciddi mi
polis bu sne gitmez
2 tercih sonram gs ydi o mu çıksaydı keşke dedim :/
Hangi bölüm seninki?
Bu arada gs nasıl iki tercih sonrası beni yeme ilk başa yazılır o
8 tercihimi kazndım gs ise 10 cydu. Gs küçük yeri diye geride bıraktım ama bölüm iyiydi
Hangi bölüm kazandın ben psikoloji
boşver bölümü burda çok pislik yaptım artık beyaz sayfa açmak istyorum :X çift anadal da geçebilirim senin bölümü :D
Hadi bakalım basarilar😃
sağl sanada
Sür şöfor gidelim bu şehirden
Hayaller eskisehir hayatlar Erzincan be kanka
Lann ben de kazandım erzincanı
@Mapustayım hangi bölümün😃
hepimiz erzincanı kazandık pembe şşşttt ses etme :D
😏😏😏 senin hangi bölüm
Resim öğretmenliği
@Mapustayım hayırlı olsun
Yarın gidip kayıt yapıcam
Çukurocada da yetenek sınavına girecem kazanırsam orayaaa ✈