Gizli Üye(36-45)5 ayEvlenmeden önce farklı hayallerim vardı ekonomi o kadar beter oldu ki hiçbiri olmadı. Bir eşimin bir benim ailemin yanında yaşıyoruz bir çocukla. Maddi durumu bir düzeltelim. dedik daha beter oldu. Bu duruma gelmemize neden olan kim varsa Allah onları uzak etsin artık
16 Yorumla- 5 ay
Allah yolunuzu açsın
Cevap sahibi5 ayAmiin inşallah bu yi değişir artık bir şeyler bezdim bu halde n
- 5 ay
İnşAllah bakalım ne olacak
- 5 ay
Daha kötüye gitmesin de
- 5 ay
İnşAllah degisicek gönlünü ferah tut güzel düşün sadece
- 5 ay
İnsan yoruluyor bu durumdan gerçekten
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)5 ayBen hayallerime ulaştım, hayalim Şebinkarahisar'da Kuran kursu öğretmeni olmaktı ve oldum. Çevremdeki insanlar da hayallerine ulaşmak için ellerinden geleni yapıyorlar.
2161 Yorumla- 5 ay
Evet biliyorum hedefine ulaştığın için mutluyum
- 5 ay
Devamı da gelir inşAllah bizim içinde aynı şekilde güzel dileklerin için de teşekkür ederim
- 5 ay
O insanlar da ulaşır hedefine çalışmak insandns gerisi Allah'tan
Cevap sahibi5 ayİnşallah sizler de hedeflerinize ulaşırsınız
Cevap sahibi5 ayEİG için teşekkürler
- 5 ay
Rica Ederim ayrıca Hedefimiz ve temennimiz o yönde inşAllah ulaşacağım hoc şüphem yok
- 5 ay
Güzel düşünüyorum okuyorum çalışıyorum gerisi Allah'tan
Cevap sahibi5 ayİnşallah tabi ki öyle
- 5 ay
Evet öyle
- 5 ay
Hayırlısı bakalım
Cevap sahibi5 ayİnşallah evlenmek isteyen arkadaşlarım evlenir, atanmak isteyenler atanır.
- 5 ay
Evlenmek isteyen arkadaşlar akrabaları izin verirse evlenir inşAllah😆 atanmak isteyenler de hemen atansin inşAllah🥳
Cevap sahibi5 ayAkrabalarım karışmaz diyor, sadece akrabalarının katılabilmesi için fındık hasadına yakın bir zamanda nişan yapacaklarmış
Cevap sahibi5 ayAmin inşallah
- 5 ay
😆 Allah sabır versin umarım öyle olur nişandan sonra hasatta yorarlar damadı 😅
- 5 ay
Amin
Cevap sahibi5 ayDamadın kendi fındık bahçesi varmış zaten 😂
- 5 ay
😂Hee onun derdi başından aşkın desene😆
Cevap sahibi5 ayAynen öyle 😂
Cevap sahibi5 ayDamadın nereli olduğunu biliyorum 😂
- 5 ay
😂😂😆 Üstüne nişan sonra fındık sonra evlilik zor olacak gibi 😆😆
- 5 ay
Nereli
Cevap sahibi5 aySen ders çalışıyor musun şu anda, neler yapıyorsun
- 5 ay
Evet çalışıyorum okumalara devam onun dışında yeni kitaplarım geldi günlük 4 ders üzerinden okuma yapıyorum çalışıyorum
- 5 ay
Arada fırsat buldukça geziyorum geçen gün Giresun adasına gittim yürüyüş fotoğraf çekimleri vesaire dolu dolu geçti
Cevap sahibi5 ayAynen, öyle zor olacak gibi 😂
Cevap sahibi5 ayDamat Trabzonlu
- 5 ay
Sen neler yapıyorsun nasilsin nasıl gidiyor
Cevap sahibi5 ayMaşallah sana
Cevap sahibi5 ayUmarım hedeflerine ulaşırsın
- 5 ay
Evet öyle gözüküyor 😆Oo Trabzonlu bide kafası atarsa sıkıntı o kıskançlık belli oldu sebebi😆
- 5 ay
Teşekkür ederim 🥳😊Sana da aynı şekilde maşAllah görevini yapıyorsun
- 5 ay
İnşAllah sende hedef ve hayallerine ulaşırsın
Cevap sahibi5 ayEvet kesinlikle öyle, kafası attı mı diyormuş ki, sana dokunan olursa bakan bile olursa onu yakarım diyormuş 😂
Cevap sahibi5 ayRica ederim, evet görevimi yapıyorum ve çok seviyorum
Cevap sahibi5 ayAmin inşallah, ben de teşekkür ederim
Cevap sahibi5 ayArkadaşımın kim olduğu hakkında bir tahminin vardır bence 😂
- 5 ay
😆😂😂 Şimdi anlaşıldı sözlerin sebebi😆 Bakalım kız ileride ne diyecek bu konu hakkında merak ediyorum gerçekten 😆
- 5 ay
Ne güzel işte severek işini yapıyorsun inşallah daha güzle yerlerde yaparsın🥳
- 5 ay
Rica ederim 😊
- 5 ay
Arkadaşın hâlâ net değil aklımda😆 biri var ismini hatırlamıyorum olabilir
Cevap sahibi5 ayİnşallah sen de güzel yerlere gelirsin, senin gibi azimli bir insanın iyi yerlere geleceğinden eminim 🙂
Cevap sahibi5 ayValla kızın hoşuna gidiyor, ne güzel beni koruyor, seviyorum onu diyor 😂
Cevap sahibi5 ayAklında kim var, belki onu da tanıyorumdur 😂
- 5 ay
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için hep beraber inşAllah😊🏵️ çalışıyorum çabalıyorum amacima varacağım inşallah şüphem yok 🥳 hiç bir zaman vazgeçmem sonuna kadar giderim ve ayrıca bende snein için cooom daha güzel yerlere geleceğinden hiç şüphem yok😎
- 5 ay
😂 Kızın hoşuna gidiyorsa sorun yoktur kızlar ilgi görmeyi sever zaten doğaları gereği ama aşırı ilgi zamanla aynı tepki alır mı o düşündürüyor 😂
- 5 ay
😂 Bilmiyorum geçen dönemij sonunda bir kız evlenecem vb Nisan vb birsye demişti bir hocamizin yanına gelip odada muhabbet ediyorduk hocayla o kızdır belki ama ismini hatırlamıyorum
- 5 ay
Tansian şaşırmam 😆
Cevap sahibi5 aySanırım senin bahsettiğin kız geçen yaz nişan yapan kız, onu da tanıyorum 😂 ama arkadaşım o değil 😂
Cevap sahibi5 ayBana demişti, hocalarıma nişan günümü söyledim demişti
- 5 ay
Hangisi acaba herkes evleniyor 😆
- 5 ay
Hmm o olabilir 😆
Cevap sahibi5 ayÇalışan çabalayan insan yapar, Allah çabalayana yardım eder, güzel düşüncelerin için teşekkür ederim 😊
Cevap sahibi5 ayEvet biz kızlar ilgi görmeyi seviyoruz, doğamız gereği böyleyiz 😂
- 5 ay
Evet haklısın Kader gayrete aşıktır gayret edenin onu açılır ben teşekkür ederim asıl 😊Sen daha azimlisin mesleğini edinmişsin maşallah daha güzel yerlere geleceksin
- 5 ay
😆 Evet öyle gerçekten Allah'ın yarattığı nadide bir varlık
Cevap sahibi5 ayGiresunlu bir kız, onların kavga ettiği bir kız varmış ya, sen demiştin benim arkadaşım diye, onu hiç sevmezdi 😂
- 5 ay
Doğanız gerei ilgi görmek çok sevilmek daha da mutlu ediyor sizi
Cevap sahibi5 ayBen şu anda sözleşmeliyim, inşallah seneye kadrolu atanmak istiyorum ama akademi var işte
- 5 ay
Evet 😂😂 Onu sevmeyen çok sanırım 😂
Cevap sahibi5 ayEvet biz kızlar çok nadide varlıklarız 😂
Cevap sahibi5 ayEvet ilgi görmek bizim mutlu ediyor, kendimizi değerli hissettiriyor 😂
- 5 ay
Olsun mesleğin elinde ve avantajlisin inşAllah kadrolu da olacaksın şüphem yok akademi de süresi düşüyor eğitime göre gönlünü ferah tut
- 5 ay
Evet öyle gerçekten 😆😆 Allah ne güzel yaratmış :)
Cevap sahibi5 ayGaliba öyle çünkü a sınıfından görüştüğüm kızlardan hiçbiri onu sevmiyordu 😂
- 5 ay
😂😂Çok sert laf atar geri adım atmazdi😆
Cevap sahibi5 ayBahsettiğim arkadaşımın onunla apayrı bir tartışması olmuştu, bana anlatmıştı, gerçi diğer kızlar da tartışmış onunla 😂
- 5 ay
Bilmiyorum biliyor olabilirim de😆 öğrenmem gerek
- 5 ay
Evet herkesle tartisirdi😆
Cevap sahibi5 ayKızlar demişti bana, özür dilemesi gereken yerde özür dilemiyor, lafı uzatıp üstüne gidip kavga çıkarıyor diyorlardı 😂
Cevap sahibi5 ayBen de diyordum takmayın boş verin diyordum 😂
Cevap sahibi5 ayAcaba o kız şu anda ne yapıyordur 😂
- 5 ay
Evet 😆😆O aşırı dobra biri ama lafını yemeyen bir ben varimdır😆Oda iyi karşılık veririm diye
- 5 ay
İyi demişsin oda hep öyle hususi laf atmaz😆
- 5 ay
Kpss calsiiyo4 sanirsam
Cevap sahibi5 ayİyi valla sana helal olsun o zaman 😂
Cevap sahibi5 ayKpss mi çalışıyor, neden ki 😂
- 5 ay
Sağolasın teşekkür ederim 😅
- 5 ay
Kpss ve dhbt atanmak için oda sanırım bilmiyorum
Cevap sahibi5 ayNeden öyle herkesle tartışan bir tipti acaba, sorunları mı vardı 😂
Cevap sahibi5 ayKızlara derdim umursamayın diye, umursamıyoruz ama yine kavga çıkarıyor derlerdi 😂
- 5 ay
Yo ondan değil karakteri öyle sevdiklerine dshs çok laf sokardı😆
- 5 ay
Şair nefi gibi
Cevap sahibi5 ayÖzellikle nişanlanacak olan arkadaşımın onunla bayağı kötü bir anısı vardı 😂
- 5 ay
😂😂 Güzel demişsin ama onun dilinde düşünce kurulmak zor😆
- 5 ay
😂 Bilmiyorum artık bı kim bilsem belki bilirim
Cevap sahibi5 ayDemek ki sen onun dilinde düşünce kurabilmişsin, o yüzden sana laf atmamış 😂
Cevap sahibi5 ayArkadaşıma seni sordum, seni tanıyormuş, o da beni tanır dedi 😂
- 5 ay
Ben ona laf atacak imkan vermedim hiç 😆Ama attığım oldu😆
Cevap sahibi5 ayO neden kpss çalışıyor, ags çalışması gerekmiyor mu, benim tanıdığım kızlar ags çalışıyorlar
- 5 ay
Evet demiştim sana üni de herkes beni tanır bende herkesi bazılarının ismini bilmesem de tanırım 😆onun ismini bilsem tsbirim a sınıfında çünkü
- 5 ay
Başka bir şey dedi mi
- 5 ay
Tam bilmiyorum kpss dhbt ags ne çalışıyor
- 5 ay
Kpss vardı ama
Cevap sahibi5 aySen laf atınca ne yaptı 😂
- 5 ay
Güldü 😂
Cevap sahibi5 ayBen de dhbt çalışıyorum, ikimiz de akademi kazanırsak belki o kızla yüz yüze tanışma imkanım olur, merak ettim onu 😂
- 5 ay
Olabilir gerçekten 😆Ama iyi biri annesine dayısına da laf atar ama tanıyınca seversin yaşı büyük ama
Cevap sahibi5 ayAnnesiyle dayısına mı 😂 yaşı kaç ki, evli mi
- 5 ay
Hayır bekar 35 vb vAr sanırım yaşını kimseye söylemez bir arkadaşım söylemişti bana da😆
Cevap sahibi5 ayBenim nişanlanacak olan arkadaşım diyordu, ben onu önceden seviyordum ama tartıştıktan sonra ondan nefret ettim diyordu 😂
- 5 ay
😂ne yaşadılarsa artık 😆
Cevap sahibi5 ayOo yaşı varmış bayağı, galiba evlenmeyi hiç düşünmemiş 😂
- 5 ay
Bilmem orasını düşünmemiş olabilir 😆
Cevap sahibi5 ayValla ne yaşadıklarını söylesem belki sen de olaydan haberdarsındır, o yüzden arkadaşımın kim olduğunu çıkarabilirsin 😂
- 5 ay
Kavga vb mi
Cevap sahibi5 ayOlabilir belki 😂
- 5 ay
Olayın içinde cam kırılması vb var mı çekirdek yada😆
Cevap sahibi5 ayEvet kavga gibi 😂
- 5 ay
Arkadaşın ismi E ile mi başlıyor 😆
Cevap sahibi5 ayArkadaşım benden sanırsam din felsefesi notu istemişti, ondan sonra demişti, bu kız din felsefesinde kavga çıkardı, zaten ben onunla kavgalıyım demişti, ne oldu diye sormuştum, anlatmıştı her şeyi 😂
- 5 ay
😂😂 Biliyorum onu skskdk
- 5 ay
Ogün dersteydim
Cevap sahibi5 ayEvet çekirdek gibi bir şeyden bahsetmişti, yoksa olaydan senin de mi haberin var 😂
Cevap sahibi5 ayNe ciddi misin, o olayı sen de mi gördün 😂
- 5 ay
Olayın içindeydim tüm olayı biliyorum 😂 3 4 kişi daha var olayda😅 Olay dekana kadar gitti
Cevap sahibi5 ayBir dakika, sen arkadaşımı çıkarabildin mi yoksa 😂
- 5 ay
Ben olay yaşanırken ordaydim 😂
- 5 ay
Evet tanıyorum
Cevap sahibi5 ayEvet arkadaşım olayı dekana söyledim demişti
Cevap sahibi5 aySen olay yaşanırken ne yapmıştın 😂
- 5 ay
Sadece dekana değil 1 2. Hocaya da😅
Cevap sahibi5 ayİsminin baş harfini de biliyorsundur o zaman 😂
- 5 ay
İzliyordum bayağı gülmüştüm
- 5 ay
Evet biliyorum E o olaydaki herkes yakın arkadaşım 😆
Cevap sahibi5 ayOlayın çekirdek kısmı biraz komik olmuş gibi ama geri kalan kısım bayağı kötü olmuş, ben arkadaşımdan duyduğum kadarıyla söylüyorum
Cevap sahibi5 ay2. Hocaya da gittiğini bilmiyordum, neden bu kadar uzamış ki olay
- 5 ay
En son kısımda bir arkadaşım erkek arkadaşım sinirden bıçak alıp peşine düşmüştü yakalasa öldürurdu şüphem yok sonradan olay bayağı kötü olmuştu polis vb gelmişti
Cevap sahibi5 ayBu arada şu anda o arkadaşımla yazışıyorum
- 5 ay
Çok uzun hikaye 😅
- 5 ay
Ne güzel 😆
Cevap sahibi5 ayNe polis mi bıçak mı, bana hiç bunlardan bahsetmemişti, neden erkek arkadaşın ona karşı o kadar sinirlendi ki
- 5 ay
Söylememişse boş ver uzun mesele iki tarafta da
- 5 ay
Bu birkaç günlük bir olay
Cevap sahibi5 ayArkadaşıma şimdi sordum da, polis ve bıçak olayından haberim yok diyor
- 5 ay
boş ver oda anlatmak istemez uzun ve yorucu bir mesele pek hoş olaylar olmamıştı yani onun da bilmediği şeyler vardır
Cevap sahibi5 aySenin dediğini arkadaşıma anlattım, bana diyor ki, ben o bahsettiği erkeğin kim olduğunu tahmin edebiliyorum, onu nişanlıma söyleyeceğim diyor
- 5 ay
😆😆
Cevap sahibi5 ayHmm anladım, o zaman arkadaşımın nıöak olayından haberi yoksa o erkeği siz sakinleştirmiş olabilirsiniz, öyle tahmin ettim
Cevap sahibi5 ayBıçak olayından*
Cevap sahibi5 ayArkadaşım da diyor, hoş bir olay değildi boş ver, gece gece neden bundan bahsettin diyor bana 😂
- 5 ay
Evet öyle oldu ben o sıra gerideydım arkadaşlar durdurmuş güvenlik vb ne oldu tam bilmiyorum o sıra duyduğum kadarıyla da uzun konu kapalı kalması doğru olur
- 5 ay
Evet öyle 😆😅.
Cevap sahibi5 ayBen konuyu değiştireyim, arkadaşıma sokratesin düşüncelerini sorayım 😂
- 5 ay
Olur öyle yap. Geçmişten konuşmanın gereği yok can sıkılmasın
Cevap sahibi5 ayArkadaşlarının ve güvenliğin durdurması iyi olmuş, olayın uzaması çok daha tatsız şeylere sebep olabilirdi
Cevap sahibi5 ayBizim okulda bıçak götürmek yasaktı, sizde serbest miydi ya 😂
- 5 ay
Şüphen olmasın olurdu çok uzun mesele işte
- 5 ay
😆Bizim okulda güvenlik protokol gereği var
Cevap sahibi5 ayAynen öyle, sen çok düşünceli birisin, aynı zamanda çalışkansın
Cevap sahibi5 aySokratesi soruyorum, hala diyor ki nişanlıma yazacam onu diyor 😂
- 5 ay
Teşekkür ederim;) hep öyle olmaya çalışıyorum
- 5 ay
😂 Boşversin geçmiş meseleleri açmasın boşuna
- 5 ay
😆😆😅. m
Cevap sahibi5 ayValla bizim okulda güvenlik çok sıkıydı, hatta öğrenciler okul bahçesine araba park edemezlerdi, KATÜ zamanından beri yasakmış
Cevap sahibi5 ayBizim okulda öyle bir şey olsaydı okula bıçak getirdi diye disipline verirlerdi 😂
- 5 ay
Ne güzel sistmeli okul bizim üni de cooook eksik var validen daha çok dusunmusumdur çözümleri vali olsam şehri kalkindiracak planlar var aklımda öyle düşün 😆
- 5 ay
Bizde önemi yok
Cevap sahibi5 ayRica ederim, bence de geçmiş meseleleri açmasın, hem erkeklerin hoşuna gitmez böyle şeyler
Cevap sahibi5 ayVay be sizin okul bayağı acayipmiş 😂
Cevap sahibi5 ayGiresun valisi mi olmak istiyorsun, yakışır sana 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayHayaller hâlâ duruyor yerinde. Sadece gerçekler diyor ki biraz daha sabret.
17 Yorumla- 5 ay
Hm neymiş hayalin
- 5 ay
Her emeklinin hayali :)) egede küçük şirin bir balıkçı kasabasında yaşamak😌
- 5 ay
Jdddj ben balıkçı deukde orman içinde deniz kıyısında Akdeniz Marmara ya da civarında yaşamak okyanus da olur yurt dışı
- 5 ay
Ama güzel hayalin umarım gerçekleşir
- 5 ay
Bizim de işte Ayvalık hayalimiz var😌
- 5 ay
Hayırlısı 😆
- 5 ay
💐
Yapay Zeka Cevapladı
İbrahim, hayaller ve gerçekler genellikle farklı yollardan yürür ama bu kötü bir şey değil. Hayaller bizi motive ederken, gerçekler bize büyümeyi ve adapte olmayı öğretir. Senin için hayallerin ve hayatın gelişiminde nasıl bir yer tuttuğunu anlamak güzel olabilir. 🛤️ Belki de hayallerinle gerçeği birleştirmenin yolunu bulmuşsundur ya da şu an o ittifakı kurma aşamasındasındır. Hayat, bu dengeyi ararken anlam kazanıyor bence. Senin hikayen nasıl? 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 754 cevap paylaştı. Yalan oldu 🤣
11 Yorumla- 5 ay
Ne😆
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği