Hocalara geldik dinliyorum daha çok verim aldım sanki ama Mehmet Celal özyıldız ayrıntılı anlatıyor arada kaldım
Mehmet celal özyıldız
Hocalara geldik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle ama kesinlikle Mehmet Celal Özyıldız diyorum. Hocalara geldik nasıl bilmiyorum ama Mehmet Celal Özyıldız harika anlatıyor. Ben atanmadan önce atamaya dair umudumu kesip onun videolarıyla çalışmalara başlamıştım. Yazarak çalışmama rağmen çok kısa süre içerisinde konuların çoğunu bitirmiştim. Çünkü anlatımı insanı hiç sıkmıyordu, eğlenceli anlatıyordu. Atanınca bıraktım ama eğer çalışmalara devam etseydim rahat 92-93 alırdım. Tabi diğer dersleri de onun gibi anlatan bir hoca bulabilseydim.
Ben yks üni sınavı için diyorum aynı olur mu
Hocalara geldik şöyleki tarih terimlerini açıklıyor birbiriyle bağlantısını açıklıyor işte şunu sorarlarsa cevap bu olur gibisinden 3 gündür dinliyorum tarih sorularında bağlantı kurmayı öğrendim normalde tarihe bön bön bakan biriyim ama Mehmet Celal öz yıldız ise anlatımı jendisini çok seven biriiyim kpss anlatmış tyt ayt diye ayrılmıyor bir de ayrıntılı anlatıyor sanırım arada kaldım bu yüzden
Aaa işte orasını bilmiyorum malesef. Kpss tarih yksye göre az biraz daha detaylı. O yüzden bişey diyemiyorum
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?