İlki daha faydalı olur ancak şöyle bir detay gözden kaçmamalı.
Bayraktarın şirketi özel şirkettir. Daha Erdoğan seçilmeden önce bu proje için çalışmaları vardı Erbakan önerileri onu etkilemişti çünkü. İha siha vb. yapım hükumete bağlanmamalı çünkü ne akplik ne chplik durum var. Adam kendi şirketini kurmuş üretimini yapıyor bu kadar basit. Ayrıca Bayraktar devletten hiç bir yardım almadığını da defalarca vurguladı. Parti açısından soruyorsan hani Bayraktara bu projede öncü olan Erbakan, Erdoğan ve akpyi yerden yere vuruyordu hatta bir çok eleştirileri dahi var ki Erbakan'ın ne kadar haklı olduğunu görüyoruz. Hani illa siyasi prim vereceksek bu projede öncülük etmesine öneride bulunan Erbakan'ın başarısıdır diyelim.
Muharrem İnce de muhalefet mesela ama o desteklicez diyor. Particiliği fanatikliği bu ülkede bırakmak lazım. Ama olmayacak bir hayal bu da toplum bozuk bizim.
iki seçenek var, biri pudra şekeri çekenler, gemicikleri olanlar, terörist hizbullahçılarla iş yapanlar, yolsuzlar... ikinci seçenekte ülkeyi kalkındırmak isteyenler. hangisi?
Anladım biz önce düşmanımıza bakarız tersini yaparız. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Osmanlı imparatorluğu yeniden diriliş olarak doğru adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.. Kendine iyi bak sen Fatih'in emanetisin bize
millet onlara bakmaz ekonomiye bakar cebine giren paraya bakar karnının doyup doymadıgına bakar türkiye tarihinde ilk kez insanlar kiralardan kovuldu kiraları ödeyemez hale geldi
kardeşim iktidarın iyi şeyinin ötesinde dünya kadarda kötü şeyi var hepsini eşit kıyaslamamız gerekmez mi? adaletli olacaksak iki tarafıda tartmamız lazım adamlar şeker fabrikasını 5 milyona satıyor ama sonrasında sehre 45 milyon degerinde heykel dikiyor nasıl bir yönetim bu? bunun gibi ne saçmalıklar var
Belli oluyor. İkinizi de sevmiyorum ama adamların yaptığı hizmet sizi 10'a katlar. Siz ancak böyle 10 yaşında veletlerin hazırladığı heykel yabıyorlaaar yeğenim fotoları paylaşırsınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İlki daha faydalı olur ancak şöyle bir detay gözden kaçmamalı.
Bayraktarın şirketi özel şirkettir. Daha Erdoğan seçilmeden önce bu proje için çalışmaları vardı Erbakan önerileri onu etkilemişti çünkü. İha siha vb. yapım hükumete bağlanmamalı çünkü ne akplik ne chplik durum var. Adam kendi şirketini kurmuş üretimini yapıyor bu kadar basit. Ayrıca Bayraktar devletten hiç bir yardım almadığını da defalarca vurguladı. Parti açısından soruyorsan hani Bayraktara bu projede öncü olan Erbakan, Erdoğan ve akpyi yerden yere vuruyordu hatta bir çok eleştirileri dahi var ki Erbakan'ın ne kadar haklı olduğunu görüyoruz. Hani illa siyasi prim vereceksek bu projede öncülük etmesine öneride bulunan Erbakan'ın başarısıdır diyelim.
Sonuçta orduya katkı sağladı
Diğerleri projeye dokunucağız diyor
Muharrem İnce de muhalefet mesela ama o desteklicez diyor. Particiliği fanatikliği bu ülkede bırakmak lazım. Ama olmayacak bir hayal bu da toplum bozuk bizim.
iki seçenek var, biri pudra şekeri çekenler, gemicikleri olanlar, terörist hizbullahçılarla iş yapanlar, yolsuzlar... ikinci seçenekte ülkeyi kalkındırmak isteyenler. hangisi?
7'li masa olmayacağı kesin
Durmak yok yola devam
Hizbullahı görüyorsun HDP'yi görmüyorsun, ne kadar PKK dhkp-c PYD YPG varsa doldurdu CHP'ye onları görmüyorsun bre gafil
Eğer gerçekten türk isen kanına dokunur bunlar
Yunan artığı mısın nesin
jajfjwkd ne diyorsun ya
İnancın nedir
ateistim güzel kardeşim
Anladım biz önce düşmanımıza bakarız tersini yaparız.
Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Osmanlı imparatorluğu yeniden diriliş olarak doğru adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz..
Kendine iyi bak sen Fatih'in emanetisin bize
ne osmanlısı reis? osmanlı öldü 100 sene oldu. kaldı ki osmanlı iyi de değildi. asıl iyi olan iyi padişahlardı. fatih falan o kadar
Osmanlı ölmez sistem değişir,
onun izinden gidenler İHA siha kızılelma yapar
millet onlara bakmaz ekonomiye bakar cebine giren paraya bakar karnının doyup doymadıgına bakar türkiye tarihinde ilk kez insanlar kiralardan kovuldu kiraları ödeyemez hale geldi
Ekonomi açısından sormadımki
Ülkeye faydalı işleri kim yapar
kardeşim iktidarın iyi şeyinin ötesinde dünya kadarda kötü şeyi var hepsini eşit kıyaslamamız gerekmez mi? adaletli olacaksak iki tarafıda tartmamız lazım adamlar şeker fabrikasını 5 milyona satıyor ama sonrasında sehre 45 milyon degerinde heykel dikiyor nasıl bir yönetim bu? bunun gibi ne saçmalıklar var
Doğrudur 45 milyonluk heykel nereye dikilmiş
rizeye cam bardak heykeli bakabilirsin
Teşekkür ederim bu konuyu inceleme yapacağım
Boş algı. Sizin yaptığınızın 10 katı metro yaptı adamlar. Siz yiyorsunuz onlar çalışıyor
Kim yaptı metro'yu
Mağarada mı yaşıyorsun?
Evet dünyadan haberim yok benim
Belli oluyor. İkinizi de sevmiyorum ama adamların yaptığı hizmet sizi 10'a katlar. Siz ancak böyle 10 yaşında veletlerin hazırladığı heykel yabıyorlaaar yeğenim fotoları paylaşırsınız
Sen çok çelişkili konuşuyorsun
Bu seçimde tercihin hangisi olacak?
Oy vermicem aktroll sana ne
Verme banane
Mantık olarak iha siha kızılelma yapanlar
Eşek heykeli yapanlar gelirse projeler duracak
Projeler devam etsin ülkemiz kazansın
Olur mu heykel dünyanın buluşu hem daha apo pi.. nin heykelini dikecekler
Buna izin vermemek gerekir
ekonomi iyi olsun da
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!