İlki daha faydalı olur ancak şöyle bir detay gözden kaçmamalı.
Bayraktarın şirketi özel şirkettir. Daha Erdoğan seçilmeden önce bu proje için çalışmaları vardı Erbakan önerileri onu etkilemişti çünkü. İha siha vb. yapım hükumete bağlanmamalı çünkü ne akplik ne chplik durum var. Adam kendi şirketini kurmuş üretimini yapıyor bu kadar basit. Ayrıca Bayraktar devletten hiç bir yardım almadığını da defalarca vurguladı. Parti açısından soruyorsan hani Bayraktara bu projede öncü olan Erbakan, Erdoğan ve akpyi yerden yere vuruyordu hatta bir çok eleştirileri dahi var ki Erbakan'ın ne kadar haklı olduğunu görüyoruz. Hani illa siyasi prim vereceksek bu projede öncülük etmesine öneride bulunan Erbakan'ın başarısıdır diyelim.
Muharrem İnce de muhalefet mesela ama o desteklicez diyor. Particiliği fanatikliği bu ülkede bırakmak lazım. Ama olmayacak bir hayal bu da toplum bozuk bizim.
iki seçenek var, biri pudra şekeri çekenler, gemicikleri olanlar, terörist hizbullahçılarla iş yapanlar, yolsuzlar... ikinci seçenekte ülkeyi kalkındırmak isteyenler. hangisi?
Anladım biz önce düşmanımıza bakarız tersini yaparız. Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Osmanlı imparatorluğu yeniden diriliş olarak doğru adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.. Kendine iyi bak sen Fatih'in emanetisin bize
millet onlara bakmaz ekonomiye bakar cebine giren paraya bakar karnının doyup doymadıgına bakar türkiye tarihinde ilk kez insanlar kiralardan kovuldu kiraları ödeyemez hale geldi
kardeşim iktidarın iyi şeyinin ötesinde dünya kadarda kötü şeyi var hepsini eşit kıyaslamamız gerekmez mi? adaletli olacaksak iki tarafıda tartmamız lazım adamlar şeker fabrikasını 5 milyona satıyor ama sonrasında sehre 45 milyon degerinde heykel dikiyor nasıl bir yönetim bu? bunun gibi ne saçmalıklar var
Belli oluyor. İkinizi de sevmiyorum ama adamların yaptığı hizmet sizi 10'a katlar. Siz ancak böyle 10 yaşında veletlerin hazırladığı heykel yabıyorlaaar yeğenim fotoları paylaşırsınız