AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
147Cevap
Bu millete herşey müstehak okumuş adamına zulmeden öğrencileri ekonomik olarak beceren pis hastalıklı bir toplum
Tutan tutuyor olan tutamayana oluyor çanakkale de bile 1+1 ler 1100 olmuş ki bunlar kötü evler iyisi 2 binden aşağı değildir
Fırsat bu fırsat diyolar okullar açılıyo öğrenciler ev arıyıcak evi kiralarsa öğrenciler cebe para giricek onlarda para kazanma derdinde
Bu ülkenin hükümeti de bazı insanları da fırsatçı işe yaramaz ülke de genel olarak yaşanmaz bir durumdayız.
Uzaktan eğitim zamanında ağlayan ev sahipleri şimdi kirayı tavana çıkarıyorlar, ne denir bilemiyorum..
Toplumda herkes birbirinin ayağına sıkıyor. Böylece birbirimizi yiyip bitireceğiz
Kiralar Türkiyenin heryerinde fırladı. Altta kalanın canı çıksın.
Böyle rezil bir ülke yoktur yer yüzünde. Eğitime düşmanlar resmen.
Bu kadar da fırsatçılık olmaz... Ne boktan insanlar var.
Mal sahiplerini de suçlayamayız ki her şeyin fiyatı artiyo adamların görevi mi hayır işlemek de ucuza ev vermek? Ekonomi b. ktan olmasa bu hallere gelinmezdi
Evet sokaklarda yatsınlar 🙄 Allah başımızdan eksik etmesin !
Normal bence, Fırsatçılar Ülkesi Türkiye’ye hoşgeldiniz,
Ekonomi o kadar iyi durumdaki ne yapsınlar onlara göre az bile… Yazık gerçekten okulu açıyorsun öğrenim yüz yüze olmalı diyosun ama o öğrenciler orda nasıl ev tutacak düşünmüyorsun.
Herkes şrefsiz ve üç kağıtçı olmuş memlekette. Ne bekliyorsun ki yangında eldiveni 5 katına satan Covid'te maskeye zam yapan dezenfektanları 5 katına satan aşağılık zihniyetler var
Öğrenci şehri demesini biliyorlar hanımefendi orası bizi ilgilendirmez
Ben hep derim, devleti suçlarız ama devletin sunduğu imkanları sömüren yine vatandaşlar oluyor. Yangında yangın ürünlerinin fiyatlarını nasıl artırdılarsa yine öyle. Destek değil köstek oluyorlar hep.
Ogrencilere iş düşüyor bunu dile getirirp kendilerini savunmaları lazım yazık gerçek
Bizim insanımız böyle. Fırsatçı, esanfımız ev sahiplerimiz. Gerçekten çok kötü bir durum.
Malesef şu an itibariyle yiyecek içecek vs herşey fahiş arttı
fırsatçılar sağ olsun. Ama silah da dayamıyorlar öğrencilerin başına evde kal diye benim okuduğum şehirde öyle çok yurt vardı ki açıkta kimse kalmıyordu
Mersin Silifke'de 200 bin TL ev 500 bin TL oldu sen kira diyorsun
Ana caddede evimiz vardı orda sattı bizimkiler , Migros’un karşısında
50 bine mi ne
50 bine Toros veriyorlar bu bahsettiğin kaç sene önce
O dönem ordaki evler ucuzdu
O dönem paranın değeri yoktu o zaman kanka Ruslar piyasanın alt üst olmasını sağladı onların suçu yok fırsatçı pezoların eline kaldı millet. Adamın biri 150 bin TL ye 3+1 ev sattım buraya geldim 1+1 ev alamıyorum nasıl memleket diyor
Kimsenin umurunda değil dır. Herkes cebini düşünür..
Olmazsa yurtta kalırlar..
Bu ev sahiplerinin g*tünü sikmeli mk oturamasınlar evlerinde...
Bu dönémde sokakta yatmak da paralı oldu
Sokakta yatmak parası olana.
Ülkenin insanında Allah yok sözde herkes müslüman ama geçirmeli müslüman
Hersey o kadar saçma, o kadar adaletsiz, düzensiz ki bazen çok bunalıp intiharı bile düşünüyorum.
Yani bize diyorlar ki paranız varsa okursunuz. Yoksa okumayın.
Sorun, okusana problem. Diplomalı işsizler kategorisine hoş geldiniz. 🥳
Bizim ülkedeki şarlatan hiçbir ülkede yok evleri 2 yıl boş kaldı onun acısını çıkaracaklar.
tum ekonomi ogrenci olan Eskisehirde oğrenciler tutmasa kim tutacak bu evleri ayıp gercekten
Haksız kirayı kontrol eden bir yetkili merci yok mu
Hangi haksızlığı kontrol eden bir merci var ki
Hep devleti suclarlar ama basta bizim insanimiz bozuk. Okullar acilir kiralar artar, deprem olur kiralar artar, sel olur baska turlu firsatcilik yaparlar. Yaziklar olsun.
insan insanlığını kaybetti denetim de olmayinca istedikleri gibi at koşturuyorlar😔
Geçen senenin zararını çıkarıiirler herhal, bende ordan 2-3 ev alıp kirayamı versem acep
nefret edilecek bir özelliğimiz..
dolu yağar yorgan fiyatları artar, felaket olur suyu 5 liraya çıkarırız..
beter bir milletiz bu anlamda..
asgari ücrete de iyi zam yapıldı 3 bin yani az değil kiralar neden ucuz olsun
Bölgesel enflasyon. Hep oluyordu bu. Tutmayin evlerini kisa düser
Hele İstanbul kira fiyatlarında aklını kaçırmış. Buna bi çare bulunmalı
Nerde ne kadar fırsatçı insan evladı varsa alayınınnnnnn🙄
fırsatçı, üç kağıtçı ahlaki değerlerden yoksun bu insanlar...
Fırsatçılık, denetleyen olmadığı sürece değişen bir şey olmaz.
Yüzde 20; geçen senenin kayıplarına ait normal zam.
Yüzde 20; fırsatçı pzv zammı.
Ev sahipleri kar vicdanli resmen merhAmet 0 insanımızda çıkarcılık hep
Eee çare sosyalizm :D
Kusura bakmayın ama serbest piyasaya razı olup da bunlara kızmak saçma.
Hangi sosyalizm? Çin sosyaliz mi mi? Çarlık sosyaliz mi? Kapitalizm yeğlesinler daha iyi.
@Lapadulaa E bunu yeğliyorsanız ağlamayın diyorum ben de :D Ayrıca, hangi sosyalizm lafı da biraz angutumsu geldi bana kusura bakma :D Sosyalizm Çin'in Küba'nın ya da başkasının tekelinde değildir. En iyi, en adaletli şeklini uygulamak gerekir.
Uygulayan bir ülke göster bana hep bir ütopya peşindesiniz. Kitaplardaki gibi olmuyor öyle sosyalizm.
@Lapadulaa Eee neden uygulasın adamlar salak mı? Mesela Mozambik kralı ekmek elden su gölden sarayda yaşamak varken gidip zenginliğe kamuya mı açacaktı :D Dünyada sosyalizm yok ama savaş var, kıtlık var, açlık var her türlü pislik var... Ama yine de kapitalizmden kopamıyorsunuz e müstahak valla :D Sanki dünya şu an çok şahane bir yer :D
gerçekten de öğrencilerin olduğu yerde her şey daha da pahalanıyor. Her şey zor
"Kyk bursunu alıp içki içiyorlar parti yapıyorlar. Hiçbirinin ihtiyacı yok" diyen aptalll dayıların, kyk bursuna 50 tl zam yapıp yurt fiyatlarını da 50 tl yükselten ak beyinli çomarlarınn olduğu bir ülkeden ne beklersin ki ?
Birkaç gün önce en güvenilir şehir Eskişehir diye soru soranlar nerede? 😂
güvenilirlikle kira parası ne alaka skksfks
Güven çok kapsamlı bir kelime. Fiyat istikrarı da insana güven verir.
bahsettiğin araştırmadaki güven kelimesi suç oranını baz alarak yapılmış bir araştırma. Laf olsun diye konuşmamak gerek :d
Ben de zaten oradan alıntı yapıp laf atmak istedim
Herkes övmüyor muydu burayı? Öğrenci şehri, öğrenci dostu... Misafirperverlik bu mu?
Her ne konuda kim fırsatçılık yapıyorsa... devamını getirmek istemiyorum
Deprem olan ülkede kiralar uçarsa okullar açılınca uçması normal
Ee tabiki zengin şımarık kız çocuklarının babalarının parasına göz koyduk versinler tabi 2 katı versinler bmw ye binenler burda aglamasin
Esnafimiz oyle ogrenciden ne kadar koparirsak kardir mantigindalar maalesef
Fiyatlar yukselir sasirmadim
okumasinlar iste. uni mezunu olmanin ne ayricaligi kaldi bu ülkede. esasli egitim isteyen yurt disina artik.
Eskişehirde yaşıyorum ve fiyat artışı gibi bisey yok boş yere milleti kandırmayın
Ülkede böyle bir sorun var kim kimden ne kadar çalabilirse çalıyor işte
Ne demek yüzde 40’ımış. Yüzde 85 artış kiralar var. Çünkü eski evleri kiminki kentsel dönüşüm kiminki de kırıklık çatlaklar bütün evleri kirayı yükseltilenler için bence hiç bir b*k doğru olamazlar.
Fırsatçılık başlamış yine ekonomi çok kötü halkta halkı eziyor
Soyguncular işte fırsatı kullanıyorlar, pandeminin zararını çıkaracaklar, kendi bebeleride başka yerde okuyor aslında bir yerden gelirken bir yerden gidiyor :)))
Sümer Mahallesinde 4+1 eve 6.500 tl kira vereceğiz çok pahalı gerçekten.
devlet yurdu istiyorum da herkese cikmiyomus ozel yurtlara asla maddi gucumuz yok napicam bilmiyorum
Hangi sehir
@MYLOVEBLACK İstanbul
Arkadaş tam bir yayamdir yardımcı olur 😀
Yardimci oluruz tabi insanlik daha ölmedi :)
Fakirgenc sen git siyaset takil
Bizin ince islerimize karisma
AA peki gidiyorum 😀
Bana kefil olda git
Bacim bu fakirrumuzlu gencede yardim ettim zamaninda yurt buldum yurda soktum. senide yerlestirecez uygun biyere