Ben gerçekten anlamıyorum, eğitim yüz yüze olacak açıklamasından sonra kira fiyatları tavan yapmış. Ki sadece Eskişehir değil çoğu ilde böyledir üniversite öğrencilerinin yoğun olduğu yerlerde. Bu öğrenciler sokakta mı yatsın 1+1 eve 2 bin TL kira nasıl versinler?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bu yüzden öğrenciliği terk edip kuaförlüğe girdim , pişman değilim. İşin komik tarafı bir ayağı çukurda teyzeler yazık ettin diyor pişman olacaksın diyor ne yaşadığımızdan haberleri yok galiba hadi okulun sistemine bişey demiyoruz ya sömürülen öğrenciler? Hadi bunu geç okudun ettin adam oldun kpss de iyi bir puan almak o kadar öğrenciyle yarışmaktamı kolay? Elenen haksızlık olan bir sistem var ben ömrümü kimse kusura bakmasın boş cüzdanla hayallerle yaşayamazdım şimdi ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorum azda olsa en azından önüm açık ileride kendi salonuma geçicem iyide para kazanılıyor doktor olamıcaktım zaten yks ile ömrümü harcayamazdım
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÇok normal bence artık herşey aşırı pahalı ülke yol geçen hanı mülteci yabancılar Araplar Afrikalılar başka ülkeden gelenler bu kadar insan olunca adam 3bin yapsa da buluyor işine gelmez ise tutma diyor ne diyeceksin hiç birşey gözü doymak bilmeyen insanlar aç gözlülük ülkeye sürekli alınan mülteci yabancılar bu durum şuanda normal. Siz dua edinde 2 bin TL ya 3 bin 4 bin TL olsa ne olacaktı. Dünya üzerinde başka örnek böyle ülke yoktur Afrika Amerika Güney Amerika Asya Avrupa Avustralya her kıtaya bakın bizim ülke gibi örnek ülke yok böyle devam ettiği sürece daha çok artar
10 Yorumla
Eğitim & Kariyer konusunda 520 cevap paylaştı. Yapılan etik değil aç gözlülük ama şunu da unutmayalım benim evim olsa 1000 TL ye aileye kiraya veririm 2000 TL ye öğrenciye kiraya vermem para vermeden kaçan oluyor evi aşırı pis kullananlar var bi yerde ev sahibileri de haklı şu an 150 metrekare ev yapmaya kalksan500 bin TL sadece 1 daire fiyatı arsa parası hariç bence Türkiye de çoğu yerde kiralar ucuz bile ben ev yapmıyorum ya da almıyorum kiralar ucuz olduğu için yeni yapılmış güzel bir ev Denizli'de 1500-2000 arası gayet uygun
00 Yorumla
iyide birde ev fiyatlarına bak.200.000 lira eden bir eve 1.500 lira kira istenir. bundan 15.20 önce'de isteniyordu.0 evler uçmuş fiyat olarak siz kiralar fazla diyorsunuz. ev kira fiyatlarını talep belirler herşey böyle gerçi talep varsa fiyat artar kapitalizm böyledir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
117
Cevap
144Cevap
+1 yılElazığ'da deprem oldu kiralar uçtu, ülkede yangın oldu yangın söndürücü ekipmanları ikiye katlandı. Sinop'ta sel oldu hemen ardından ekmeğe zam yaptılar. Pandemi oldu sonra maskeleri, kolonyaları, dezenfektanları fahiş fiyata sattılar. Belki hatırlarsınız bir ara patates-soğan bulunmuyordu hiçbir yerde, stokçular piyasada ne kadar patates-soğan varsa stoklayıp fahiş fiyata satıyordu. Yine pandemi çıktığında millet toplu ulaşımdan çekindiği için fırsatçılar araba fiyatlarını allak bullak ettiler. Ülkede enflasyon var tabi ki fiyatlar eskisiyle mukayese edilemeyecek kadar artıyor evet ama enflasyondan daha da kötüsü böyle fırsatçıların varlığıdır. Sizce içimizde böyle dostlarımız (!) varken düşmana ihtiyacımız var mı?
20 Yorumla
+1 yılMerhaba,
Kim nerden pay alırsa ohh ne âlâ..
Hata bizim aslında nasıl olsa açılıp açılmayacağı kesin değil (teşvik için söylüyor olabilirler)
Verecektik uzaktan eğitim veya açıköğretim nasıl olsa halimiz yaman ülke duman o zaman kâr edemeyeceklerdi.
Öğrenciyiz öğrenci meslek sahibi bile zor ödüyor aile var diye bol sanıyorlar herhalde neyse ki olduğum ilde verdim.
Şunu söyleyeyim; eskisi gibi olmayacak hiçbir şey yani bu yüzden alıştığımız gibi değil kendimizi garantiye alacak şekilde ilerlemeliyiz.
Eğitimimizi, sağlığımızı, geçimimizi düşünen yok.
Hadi sağlığımız için ayaklarımıza kadar geliyorlar buna da el atsınlar niye atmıyorlar?
Bedava mal fare kapanında olur kimsenin kimseyi düşündüğü yok, düşünüyorlar derseniz zararı yine size olur.
Hayırlısı olsun bakalım
Esen kalınız...🍃
27.08.21/10:5920 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılHani lan bir araya gelen güzel insanlardık dayanışma yapıyorduk. Bizim dayanışma ancak düşman işgali olunca ya da yanımızdaki biri ölürken olur. Normal zamanda herkes kendi yırtma peşindedir. Sonra dayanışma gerektiren duruma gelip son anda durumu kurtarmaya çalışıyoruz. İmar affı dere yatağına ev malzemeden çalma kötü inşaatlar gibi üst üste islenenen suçlar. Sonra da insan madur olunca o mağduriyetten para kazanmak isteyen bir zihniyet. Güzel ahlakli insanlarımız var tabi ama gezgin bir kadın turist bütün Avrupa'yı gezerken ona tecavüz edip öldüren insanlar da yaşıyor bu ülkede
20 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 442 cevap paylaştı. Herzaman dedim gene diyorum bu ülke insanı özellikle mal mülk sahipleri pozitif bir devleti haketmiyor.4. Murat karakterli bir lider olucak bak nasıl iki günde adam oluyor.
Çıkar kanunu keyfi kira artışı yapan ev sahiplerinin kiraya verdikleri evleri orada oturanlara iki senelik hibe ediliyor diye bak bakalım birdaha yelteniyorlar mı böyle bir işe.
Sel vurur zam yaparlar virüs gelir zam yaparlar deprem olur zam yaparlar okullar açılır zam yaparlar. Lanet olsun bunlara herkes sömürme peşinde11 Yorumla
+1 yılSelam,
Keşke inadına gidip parkta çadır kursalar.
Ama o zaman da terörist ilan edilirler, yok vazgeçtim yapmasınlar.
Fırsatçılık ADİLİK ve sorumsuzluk !
Bide yorumlarda buram buram cehalet kokan bir tip var ki şöyle diyor " yurtlarda sevişemiyorlar ohhhhhh ohh olsun" şu beyni laham kokan tiplerin destekçisi olduğu yurtlarda da tecacüz var !
O kokuşmuş zihniyete cevabım şu 👇
01 Yorumla- +1 yıl
Tesadüfe bak !
Çadır kursunlar dedim Twitter da gündem olmuş birileri bana "öğrencileri sen teşvik ettin" demesin şimdi 😂
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGeçen sene okul olmadı, ev sahiplerinin işi boktu. İyi oldu ders alsınlar da almıyorlar. Stüdyo daire dayalı, döşeli 550 TL idi. 1+1 dayalı döşeli 650 TL idi. Şimdi öğrenciler gelince en az 1000-1200 yüzden başlar. Böyle se@tefsiz insanlar dolu her yer. Kardeşim senin çocuğunda üniversite okuycak ya da okuyor. O da başka şehirde yüksek kira ödüyorsun. Okuyan kisilere değil kira yukseltmek, hatta daha da indirim yapıp, onun rahat okumasını sağlamalıyız. İşte bunun adı milliyetçilik olur. O zaman, kendi milletin de herkes başarı kazanmasi için yapılan mücadeleye verdiğin katkıya göre senin milliyetçi olduğun belli olur. Milliyetçim diyen bile , kapitalist olmuş. Vicdanlarını s@keyim.
10 Yorumla
+1 yılGörgüsüz ve cahil, sorgulamayan büyük bir kitle var her şey onlar yüzünden basimiza geliyor zaten. Ondan sonra yurtdisina gidicem diyince bu ülke seni buyuttu blabla... diyorlar. He büyüttü hayrına büyüttü dimi benim cebimden zerre çıkmadı. Şaşırmayın arklar bu kesimden bir halt olmaz. Bu kesim dediğim de 40+ kişiler yoksa bizim kuşak her şeyin farkında ve anlayışlı.
31 Yorumla
+1 yılHiç şaşırmadım gerçekten. Özellikle Z kuşakları bu ülkeden çok çekiyor, içlerinden en iyi şekilde profesörler ve idealistler çıkacaktır ama hepsi yurt dışına gidecekler. Bu ülke Z kuşaklarını hak etmiyor.
Bizim zamanımızda da öğrenciye kiralar hep fahiş fiyattan veriliyordu. Ama bu kadar fırsatçılık yoktu. Yazıklar olsun ülkemizin yaşlılarına yazıklar olsun yönetenlere..30 YorumlaLanet Antalya'da da durum farklı değil. Devlet büyüklerinin bu soruna bir çözüm getirmesi gerekiyor. 1+0 yerin dibindeki eve adamlar mükemmel, bu fiyata bu ev kaçmaz diye başlık açıyor. Kira 1400 tl. Ufacık bir cam yola sıfır. Neymiş üniversiteye yakınmış neymiş eşyalar sıfırmış.
20 Yorumla
+1 yılYahu ben de kirada oturan birisiyim, ev sahibim bana dedi ki, yüzde 30 zam yapman lazım, tamam dedim, neden demeyeyim, yahu herşey en az o kadar zamlanmış, herşey de fiyatlar uçarken ev ve araba da fiyat artışlarına bu kadar kızmak da biraz saçma değil mi, bence bunlar daha güzel günler.
10 Yorumla
+1 yılÇadır kuruyoruz. Allahsızlar 1+1 ev kirasını 4 yıl biriktirsem birçok şehirden villa alabilir içine de havuzunu kondurtabilirim. Sanki uzay üssü kiraya veriyorlar. Ne yapalım biz de mi halkın ekmeğini yiyip, dolandırıcılık, hırsızlık yapalım. Bu ülkede namusunla yaşamak ne zamandır suç var mı açıklayacak yargıç.
Tutmayın beni19 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Ben alışkınım birkaç senedir motorla seyahat ediyorum hem bir saatte alırım ben 100kmi. Ha bir de köy iyidir düşünsene iki arkadaş motorla köy gibi bir yerde 500 tl kiradasınız 500 de motor yaksın 1000tl 3+1 evde kiradasın. Hayal gibi
- +1 yıl
+1 yılBir adam oğretim görevlisine sormuş ki hocam 4+1 ev aldım her dairesini 2000'e kiraya vermeyi dusunuyorum. Öğrenci gelir dimi? Okullar hakkinda bilginiz var mi? Demiş. Küfür etsem hafif kalır. Beddua ediyorum yani. Allah o evden o insanlara para kazandiramasin. Kazanacaklarsa da yemek nasip olmasin.
00 Yorumla
+1 yılEvet Ankara 'da öğrenci olarak ben de bu durumdan mağdurum. İki senedir boş eve kira ödediğim yetmiyormuş gibi %40 zam geldi bize de.. Ha açıldı ha açılacak derken evi boşaltmak da istemedik. Şimdi şükür okullar açılacak diye bir geri dönüş var kesin olarak fakat tekrardan kapanması durumunda ne olacak bilmiyorum bu sefer evi kapatıp tamamen memleketime dönerim herhalde. Keşke bu konuda biraz insaflı davransalar.
00 YorumlaGeçen sene pandemi sebebiyle herkes kaldığı evden ayrıldı. Öğrenciler olmayınca da çoğu ev boş kaldı. Bu evler için kredi ödeyenler çok ciddi sorunlar yaşadılar ki biri de benim.
Kira vermemek için çıkan çocuklar geri aradılar beni. Abi ev boşsa tutalım diye. Boş olsa 1 sene önce aldığım ücretin en az %40 ı fazla isteyecektim ama dolu olduğu için maalesef deyip geçtim.
yine de 1 1 eve 2000 tl cidden çok fazla.00 YorumlaFırsatçılık iyi bir şey değil tabisi ama öğrenciler gerçekten evleri çok pis bırakıyorlar. Kirayı ödeme konusunda bazen şu an paramız yok sonra öderiz vs. diyorlar. Devlet te kiracıdan yana maalesef. Ha deyince de atamıyorsun evden. Biraz ev sahiplerini de anlamak gerek diye düşünüyorum. Problem çıkaran aileler de var tabisi ama daha çok öğrencilerin vurdum duymazlığı oluyor.
00 YorumlaDeprem olur su fiyatına ev fiyatına zam yaparlar, elektrikler gider fener fiyatına zam yaparlar, pandemi çıkar utanmadan 100-150 liraya dezenfektan satıp, maskeye zam yaparlar. Çünkü iki yüzlü ve fırsatçılar. Kar biliyorlar o haksız yere elde ettikleri ''kazancı''. Terbiyesizlik bu benim gözümde.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılLafa gelince, birlik, beraberlik naraları atarlar. Ama Türk insanı kadar çiğ, fırsatçı, ruhsuz ve merhametsizi yok. Aç gözlü birer piranaya dönüştük, Yozlaştık, pisleştik iğrenç bir şey olduk iyice be. Dünya 1 yozlaştıysa Türkiye ve Türk insanı 1000 yozlaştı.
20 Yorumla
+1 yılYine akbabalar, sırtlanlar durumdan faydalanıyor. Cidden bu haberlere şaşırmıyorum. Covid öncesi bir kutu maske 5 TL’ye satılıyordu. Sonrasında 50 liralara çıktı piyasada bulunmuyordu falan filan. Kolanyada aynı şekilde. Bizim insanımız böyle birşeye talep varsa hemen parası uçar. Ancak elhamdulillah müslümanız derler. Söyleyeceklerim bu kadar.
10 Yorumla
+1 yılBu sene her yerde bu konuda bir fırsatçılık var. Geçen yılın acısını çıkarıyorlar. Allah ıslah etsin.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYa şimdi okulu yüz yüze açıcaz dediler ama virüse bağlı yine bu hareketlenme artınca sayı yine yükselicek o zaman yine mecbur kalacaklar kapatmaya zaten açılması için daha erken virüs hala aramızda zam yapma derdine düşenler boşuna yapmış olur insanlar da enayi değil o kadar para versin ortak eve çıkarlar ya da aile ile kalırlar yine de vermezler o parayı.
10 Yorumla Deprem sel olunca elini ovuşturup kiraları iki katına çıkarıp ‘mecburlar kalacak yere ihtiyaçları var’ düşüncesinde bir toplum için şaşırılmayacak bir şey bu.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTopyekün boykot etmek gerek. Bir de evi kaç kişinin tuttuğuna göre fiyat verenlerde var evin değeri neyse o, kaç kişinin tuttuğu ev sahibini ilgilendirmez. Dolmuşta yer vermiyoruz diye laf eder kendi çocuğunu asla koymayacağı iş yaptırıp gençler iş beğenmiyor der kızları zorla tesettüre sokup namus öğretiyorum sanar mevzu ev kiralamaya gelince dayar zamlı kirayı ondan sonra büyüklere saygı kalmamış gençlik yok şöyle oldu böyle oldu, çok kinliyim bu yetişkinlerin yüzde 55lik kısmına.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılne iki bini Antalya da Akdeniz üniversitesinin olduğu semtte üniversiteler açılma kararından önce 2 binin altında kira yoktu iki bine bulan şükrediyordu o evlerinde içine girilmiyor yani lüKS yerler değil yeni evlerde var da onlar da dört bin vardır herhalde şimdi de baya artmıştır
00 Yorumla
+1 yılBu durumun bir Eskişehirli olarak ben de farkındayım senin bahsettiğin %40 artış değil bence %100 artış şu an ben işim gereği Eskişehir'in bir ilçesinde ikamet ediyorum bulunduğum ilçede 1000 ile 1500 arasında ev kira fiyatları değişiyor
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılülkenin istenen noktada olması ve durmasının sağlanması gerek. ön önemi basamağı halkın cahil olmasını sağlanak. başta egitim - öğretime darbe vurulması gerek.
sonra da asosyal gençlerin yetişmesini sağlamak gerek10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılEv sahipleri öğrencileri yolunacak kaz görüyorlar maalesef. Devlet bunu takip etmelidir, 500 liralık eve 2500 lira kira isteyen hacı amca acaba vergisini ödüyor mu, ya da ödüyorsa kaç lira gösteriyor da kirayı öyle ödüyor?
00 Yorumla
+1 yıl1 + 1 2 bin harbi çok ya
Zaten bizim insanımız bize yapıyor bunu herkes kendini düşünüyor ben kazanayımda başka ne bk yerse yesin diyor yazık gerçekten kendi milletimizde bunu yapıyorsa kimse kimseye güvenemez00 Yorumla
+1 yılOkusalar bu sefer işsizlik sorunu oluyor, atanamayan çok mezun var. milletin parasını söke söke alıp utanmadan her şeyi pahalaştıran Türkiyedeyiz. Ne bekliyorlar acaba öğrencilerden karavan veya çadır mı?
00 YorumlaBirlik olun. Öğrenciler bir araya gelsin ve o parayı ödemeye razı olmayın. 1400 diyorsa ben 1000den fazla vermem deyip çıkın. Ama iyi organize olmanız gerekiyor.
10 YorumlaEskişehirde yaşıyorum 2bin tl değerinde apart kirası ile hiç karşılaşmadım ama bu fiyat kapsamlı olanaklar içinde olmalı. Burda fiyatlarda çok büyük bir artış yok. 🤔
10 Yorumla
+1 yılArz talep ve booooollca haysiyetsizlik, onursuzluğun birleşmesi..
Lafa gelince biz çok vicdanlı, duygulu, merhametli insanlarız deriz.. Barbar geldik barbar gidiyoruz19 Yorumla- +1 yıl
yurtta kalsınlar kim dior ev tutun die
- +1 yıl
@Deliyimbendeliyim Gerçekten bravo :) tercih etmek, konfor ya da lüks bizim neyimize..
Arkadaşım şu koyun kafasından çıkar mısın? Ülke için gerekli bu. - +1 yıl
yurtta sevişemiyorlar tabi
- +1 yıl
@Deliyimbendeliyim yurt imkanları yeterli degil! Her yerde herkese yurt cikmiyor. Özel yurt parası da evden pahalı.
- +1 yıl
@Deliyimbendeliyim ya sanane insanların sevişip sevişmemesinden !
- +1 yıl
@Deliyimbendeliyim ne olur şaka yaptığını söyle bana. Gerçi şakası bile komik değil. Bir insan bu kadar cahil olamaz imkânsız
- +1 yıl
@noeshia şaka yapsa ne, insanları sinir etmekten keyif alan insanlar da canım en nihayetinde
- +1 yıl
Hay sansürüne
- +1 yıl
@noeshia mantıksız soru yani yurtta kalamıosan ev tutun 4 kişi 2 bin lira kişi başı 500 tl
+1 yılSokakta yatmasınlar da kardesim sende biraz ev sahibini düşün 5-6kisi olup ev tutacaklar aylk 200 300 kira vercekler evin anasını aglatacaklar.. kiracı da haklı
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 438 cevap paylaştı. Eh bi gecen yılın acısını cikarmasinlar mi şöyle kanırta kanırta
Zaten memlekette öğrenciyi sömürmeyen mi var fırsatı görünce resmen gözlerinde dolar işareti çıkıyor10 YorumlaKrizi fırsata çevirmekte müslümanların üzerine millet tanımıyorum. Ama olsun ya elhamdülillah müslümanız 😒
20 Yorumla
+1 yılKafayı mı yediniz abartmayın insan olun insanlığın sonu böyle gelecek zaten dünyanın sonunu getiriyorsunuz insan insana yardım etmeli böyle kuyu kazarak zorlayarak dünyayı yok edeceksiniz virüse afete yenik düşeceksiniz sonra elin yapay robotu bile senden akıllı ve zengin olacak kafanızı duvarlara vuracaksınız
00 Yorumla
+1 yılYıllardır kiracıyım. Ev sahipleri aç gözlülükte dünya markası türkiyede. Gözleri doymaz. Gider en pahalı evin kirasını ister kendi küflü eski yıkılan evine
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılKonunun siyaset ile alakası yoktur lütfen oraya bağlamayalım. Ben bitek parti bilirim oda bu konuya abes olur. Her zaman söylerim bu ülkede tek ucuz şey insan hayatı.
00 Yorumla
+1 yılBak bu yapılanlar bizim burda olmaz. Zor zamanda desteklemek lazım birbirini, lakin özellikle bu ve bunun gibi toplumlarda tam tersi oluyor. Ece ÜNER gerçekten haklı.
00 Yorumla
+1 yılİnsanların maddi anlamda kötü durumda olmalarını fırsata çevirenlere , çevirmeye çalışanlara yazıklar olsun... Bence en azından öğrencilere bu konuda bir ayrıcalık tanınmalı.
00 Yorumla
+1 yılFırsatçılık işte rezil insanlar okuyan insanlara faydamız dokunsun diyecek yere işleri hep onlara zorlaştırıyorlar. Çok yazık gerçekten nasıl bir ülke olduk.
00 Yorumla
+1 yılEskişehir öğrenci yoksa hayatin olmadigi bi sehir. Corona akillarini basa getirmemis hala zavalli insanlari somurke pesindeler. Yiyin efendiler yiyin...
00 Yorumla
+1 yıl2 sene önce çok düşüktü fırsat diye fiyatı artirmislar böyleleri yüzünden öğrenciler ev bulamıyor mecbur kalıyor Eskişehirliyim ama yaptıkları hiç adil değil
03 Yorumla- +1 yıl
yurtta kalmıyorlar sevişemiyorlar diye ev tutucaklar iyi oldu sapık öğrencilerimize
- +1 yıl
Bazıları için öyle evet o konuda doğru çok yapan eden var gerçekten arkadaşın apartta kaldım defalarca sesten uyuyamadık evde erkek kız kalması saçma zaten kızla erkegin evde kalması açık açıkk cinselliğe sebeple ateşle barut ne olursa olsun aynı evde kalması sakıncalı ama bizimkiler içip içip anca seks yapıp sevişiyorlar dayılarda ev sahipleride. Rahatsız ama napsin bu sene bakalım ne yapacaklar
- +1 yıl
@Deliyimbendeliyim insanların hayatları niye karışıyorsun isteyen istediğini yapar onun dışında herkeste bunu yapmıyor
+1 yılBiz malum iktidara sövüyoruz ama kusura bakmasınlar, bizi onlardan daha çok kendi milletimiz s*kiyor.
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 672 cevap paylaştı. Gerekli mercilere şikayette bulunun arkadaşlar. Özellikle Eskişehir'de okuyanlar. Bu fırsatçılara göz yumdurmayın.
10 Yorumla
+1 yıldaha da artacak diye düşünüyorum ben ev kiralarını eşyaları da öyle
herkes pandemiyi bahane edip artıyor fiyatı10 YorumlaÖğrencilerin tek derdi sekss, odtu İTÜ gibi uniler dışında diğer uniler gereksiz hukuk ve tıp dışında , Akdeniz üniversitesnde çok şey gördüm
10 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu mal sahipleri çok fırsatcı ülke genelinde hep böyle yapılması gereken kimse bunlara fırsat vermemli ama malesef hala kapanın elinde kalıyor mantıgı
10 Yorumla - Eğitim & Kariyer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılbu öğrencilerde genel seçimler geldiginde '' yok ben oy kullanmayacagim , yok ben oy kullanmaya gitmeyecegim '' vb. şeyler demesinler işte.. bu hayat pahaliligindan şikayet ediyorlarsa , gitsinler oy kullanarak görevlerini yerine getirsinler.
00 Yorumla Millet şerefini yitirdi diye boşuna demiyorum. Biz eski biz değiliz.
20 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 851 cevap paylaştı.
u +1 yıl1+1 ev 2000 lira diye bişey yok
Eskişehir de fiyatlar halen aynı
artış yok21 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılMilletimiz kadar aç çıkarcı daha bir başka millet yok
20 Yorumla1 1 ev nerede 2bin₺ kira acaba? Kadıköy ise evet doğrudur. Ama Eskişehir'in hiçbir yerinde o kadar pahalı bir yer yoktur
00 Yorumla
+1 yılYanı bu Ülkeden de bu beklenirdi neye ihtiyaç varsa hep bi zam fazla aç gözlü insanlara sahip bi ülkeyiz ne yazık ki
00 YorumlaBu yüzden insallah acilmaz da bombos kalir yurtlar ve apartlar millet sokakta yatsin diye resmen yuzde 200 yuz zam yapmislar haysiyetsizler 😡
00 YorumlaYurtta kalmak da artık imkânsıza yakın. Herkes öğrencilere düşman gibi bu kadar açgözlülük de ayıptır.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılDünyanın en merhametli misafirperver vicdanlı dost milleti türkler lafa gelince.. ama perde arkasında hiçde öyle değil...
00 Yorumla Yazık günah ya öğrenci diye insanların daha çok destek olması gerek zaten 3 kuruşla geçinmeye çalışıyor gençler. Gerçekten çok ayıplıyorum
00 YorumlaBizim ülkede enflasyon sebebi sadece kötü yönetimden değil fırsatçı insanlardan da artış gösteriyor bence.
00 YorumlaBı de Müslüman ülkeyiz güya. Ne ararsan Bizim ülkemizde var. Bir teknede ben vurayim düşüne der gibi 🙄🙄🥴
00 YorumlaBen İstanbul'da üniversiteye giderken yurt çıkmadı kyk sıra vardı okulun arkasına cadir kurmuştum bir hafya yaşadım orda 😎
00 Yorumla- Devamını Gör (201)
Devamını Gör(246)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Yüz yüze eğitim kararının ardından Eskişehir'de kira fiyatları %40 artış gösterdi. Bu öğrenciler sokakta mı yatsınlar?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler