Eğitim & Kariyer Denizli'de öğrenci yurt fiyatları pahalı mı 😔? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Denizli de öğrenci yurt fiyatları pahalı mı? Güncellemeler+1 yıl ... Denizli'de öğrenci yurt fiyatları pahalı mı 😔? Cevapla Deniz Soruları Fiyat Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ajax__ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl 2-3 tane arkadaş bulup eşyalı bir aparta geçmek daha mantıklı bence 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Denizliliyim canım beğendim sorunu🙂 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Biliyormusun yurt fiyatlarını Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tanıdıklara sorarız Yorumla Soran +1 yıl Tamam canım Yorumla burhandeja15 +1 yıl Denizlilililiiii Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl arayarak sorabılırsin bu sene mı kazandın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sınava giricem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl maddı durumdan mı cekınıyorsun Yorumla Soran +1 yıl Evet ailem destek olmuyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anladım soyle yapalım senyazbana ordankonusalımtmm? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sustun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
2-3 tane arkadaş bulup eşyalı bir aparta geçmek daha mantıklı bence
450 tl veriliyor maalesef.
Denizliliyim canım beğendim sorunu🙂
Biliyormusun yurt fiyatlarını
Tanıdıklara sorarız
Tamam canım
Denizlilililiiii
arayarak sorabılırsin bu sene mı kazandın
Sınava giricem
maddı durumdan mı cekınıyorsun
Evet ailem destek olmuyor
anladım soyle yapalım senyazbana ordankonusalımtmm?
sustun
Hiç bilmiyorum