Fazlasıyla iş imkanı ve kaliteli üniversiteler var evet, ben de İstanbul'da okumayı düsunuyorum lakin bu demek değil ki İstanbul dışında daha iyi okullar yok
Ondokuz Mayıs Türkçe Tıp 9K ile İngilizce Tıp 11K ile kapattı, 1975 yılında kurulmuş bir üniversiteye İstanbul'da değil diye çöp muamelesi yapman güldürücü. Daha yüksek puanlı tıplar var mı? Evet var. Ama ikisinden de doktor olarak mezun oluyorsun ve tıp bölümleri mühendislik gibi değil. Nerede okursan oku tıp iyidir.
11k aşırı düşük tıp için. 7k diş hekimliğine eczacılığa falan kalırdı eskiden. İngilizcesi bi de 11k. Neyse tıp kazanmışın çok şükür çıkışta işin hazır
Devlet tıp 22K ile mi ne kapattı özellerle 50K ile kapatıyor. Sen daha iyisini kazan yapabiliyorsan ne diyeyim tövbe yarabbim. Kıskançlığından ne diyeceğini şaşırdın sende ha
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İstanbulu kazanamadığına üzüldüm
Tıp okuyorum
İstanbul'da tıp yok mu?
Burada konu İstanbul'da neden okumadığım mı?
Herkes İstanbul'da okuyacak diye bir gaye mi var
En iyi okullar orda. Ondan üzüldüm dedim zaten kötü bişey demedim
Bi de anadolu üniversitesinin kültürü ile istanbulunki farklı. Lisenin devamı gibi değil
Tıp Fakültesi olarak en iyisi Hacettepe, puanım yetseydi Ankara 'da okuyor olurdum. Tıp okumaktan memnunum, Samsun'da güzel bir şehir. Yani sanane?
Ne okuyorsun merak ettim :d
Fazlasıyla iş imkanı ve kaliteli üniversiteler var evet, ben de İstanbul'da okumayı düsunuyorum lakin bu demek değil ki İstanbul dışında daha iyi okullar yok
Anadolu üniversiteleri lise gibi bişey. Tıbbı sütçü imamdan da bitirsen doktorsun ondan kötü değil yine
Ondokuz Mayıs Türkçe Tıp 9K ile İngilizce Tıp 11K ile kapattı, 1975 yılında kurulmuş bir üniversiteye İstanbul'da değil diye çöp muamelesi yapman güldürücü. Daha yüksek puanlı tıplar var mı? Evet var. Ama ikisinden de doktor olarak mezun oluyorsun ve tıp bölümleri mühendislik gibi değil. Nerede okursan oku tıp iyidir.
Burada istediğim şey samsunda 1+1 ev kira ve masraflardı. Seninle hangisi daha iyi kavgası yapmayacağım. Sen kazan istersen benden geçti
11k aşırı düşük tıp için. 7k diş hekimliğine eczacılığa falan kalırdı eskiden. İngilizcesi bi de 11k. Neyse tıp kazanmışın çok şükür çıkışta işin hazır
Devlet tıp 22K ile mi ne kapattı özellerle 50K ile kapatıyor. Sen daha iyisini kazan yapabiliyorsan ne diyeyim tövbe yarabbim. Kıskançlığından ne diyeceğini şaşırdın sende ha
İyice ayağa düşmüş
Sen ne okuyorsun
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!