Hastanede yediğim azarlar?

Hemşirelik öğrencisiyim. Yaz stajı yapıyorum. Staj yaptığım hastane özel bir hastane. Damaryolu falan açmama izin vermiyorlar hastayı iki kere delmemek için. ben 4 yıllık okuyorum çalışanlar genelde lise mezunu veya 2 yıllık mezun hemşire bile değiller aslen. Ama bana emir vermeleri sinirimi bozuyo. Çok ayak işi yapıyorum. Laba kan götür, ilaçları al eczaneden, eksik olan malzemeler için üst katlara bak gibi bir sürü saçma sapan ayak işini ben yapıyorum. Hastayı ameliyathaneye ben indiriyorum. Amelşyattan sonra alıyorum. Öyle yani. Çok bunaldım. Flo da çalışıyordum aynı zamanda ama ordan ücretsiz izne ayrıldım stajım var diye. Kendimi de çok eksik hissediyorum. Bilmediğim çok şey var. Elim damaryolu açmaya falan yatkın değil. Nasıl yapıcam bilmiyorum seneye de mezun oluyorum. Kendimi kötü hissediyorum. Ayrıca sürekli saçma şeyler için de azar yiyorum başhemşireden. Neden bileklik taktın neden hastanın adını staj defterine yazdın neden hasta asansörünü kullandın gibi. Bugünde hemşire seruma antibiyotik kat dedi. Bankoda otururken bende gidip hastanın cekmecesindekine kattım. Yanlış serummuş. Bana hastaya takılı olana takacaksın demedi. Sinir oldum. Serum çöpe gitti. Nasıl dayanabilirim? 8 günüm kaldı.
Hastanede yediğim azarlar?