Selam dostlarım yks haftalık ders çalışma programı nasıl hazırlanıyor yalnız ben saatli çalışamıyorum saatli program yapmasını bilmiyorum o yüzden ne yapmalıyımdır tavsiyesi olan var mıdır gerçekten
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Her gün için dersler ve konular belirle. O gün şu dersleri ve şu konuları çalışacam gibi. Ya da şu kadar soru çözeceğim de diyebilirsin. İstediğin saat diliminde gün boyunca yapabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gününü ikiye böl ama erken kalkman da lazım en geç 9 da kalk 12 e kadar bir derse yoğunlaş okuldaki gibi kendine bir öğle arası ver. Tabiki bu 3 saat kesintisiz olmaz. Öğleden sonra da yine bir 3 saatlik plan yap bir süre sonra sende ders çalışmak isteyeceksin kendini hazır hissedince akşamda soru çözümü koyarsın yemekten sonra 2 saat eder sana günde 8 saat. Pazar günü kesinlikle çalışma haftada 6 gün 8 saatten 48 saat ediyor düzenli ve devamlı bu şekilde çalışırsan fazlasıyla yeter sana.
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
0Cevap
- +1 yıl
Tecrübeli biri olarak hemen söyleyeyim. Yilin başında salak gibi soyle yapıyordum mesela pazartesi 1 saat geometri 2 saat mat 2 saat Türkçe falan dhshwgsg yani bi gün içerisi bile aşure gibi oluyordu ama son 2 ay aklım başıma geldi. Dedim ki 3 hafta mat kampı yapicam sadece sonraki 3 hafta fizik vs. Bu şekilde bi anda gelistim bence en iyi taktik bu. Bu yöntemle 2 ayda ay netimi 10dan 70e cikardim
10 Yorumla - +1 yıl
Ben kaç kere yaptim hicbir bokta uygulamadım 😂 evin en sessiz olduğu ve kendinin en dinç en iyi anladığın zamanı bul ona göre plan yap
13 Yorumla- +1 yıl
Planlama yapmasını bilmiyorum nasıl ve nereden öğrenebilirim peki?
- +1 yıl
En kötü olduğum derse odaklan matematik diyelim diğer derslere göre daha fazla olsun çalışma saatin günde 6 saat çalış yeter konuları zordan kolaya göre sırala haftada ona göre çalış bazı konular bir günlük mesela o konuyu bitirdin o konu hakkkında soru çöz her hafta diğer unutmamak için gündelik 15-20 problem ve paragraf çöz gelir gerisi
- +1 yıl
Yalnız doğru söylüyorsun da ben saatli çalışamıyorum bu yüzden ne yapmam gerekir gerçekten teşekkür ediyorum şimdiden
- +1 yıl
sadece gün içinde yapacaklarını belirle saat koyma sende
20 Yorumla - +1 yıl
o zaman de ki bugün şu konuları bitircem falam hedefler koy
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi