Yardımcı olabilecek vad mı nasıl program yapabilirim?
1 ay
Ders programı nasıl yapılır?

Ders programını kendin belirleyerek, ilerlemen gerekir canım. Önceliğin eksik olduğun konular üzerine bir ders programı hazırlayabilirsin. Eksiklerini tamamladıkça, zaman içerisinde yeni program tekrardan oluşturursun. Örnek veriyorum; Türkçe dersinden dil bölümünü mesela yapamıyorsun pazartesi günü dil çalışma diye not edebilirsin. Salı günü, matematik geometri sorusu yapamıyorsundur. Geometri günü yazabilirsin. Çarşamba, perşembe artık hangi konuları yapamıyorsan o günü notlar halinde tutabilirsin. Konuları tamamladıkça, yeni haftanın programını bu şekilde devam ettirirsin..
Görüş
5Görüş
Pudra şekerini alıyorsun kağıda dokuyorsun i oromatik oluyor
Hedef ne şu an senin durumun ne? Hangi günlerin müsait hepsi önemli
Üniversite kazanami tüm günüm müsait
tamam gel hazırlayalım
Once net sayilarini ve çalışma hızını tespit etmelisin
Nasıl yapicam bunu şuanda sıfırım
Kendine deneme sinavi yap 2 tane. Net sayilarini çıkar. Hangi dersten iyisin hangi dersten kötüsün belirle. Kötü oldugun derslere daha cok vakit ayiracak sekilde calismaya başla. Bir konuyu Kac gunde bitirdiğini tespit et. Ondan sonra kafanda program olusur zaten
Hayatım ben sıfırım hiç bir şey bilmiyorum
Ama hangi dersleri yapamıyorum biliyorum
O zaman yapamadığın dersle başla. Önce ders calismaya basla. Bi kendini gör kac günde anladigini calisma hızını vs.. kafadan program olusturma. Çalıştıkça oturacak zaten. Herkesin hızı ayni degildir
üniversite hazırlık mı
Evet
Dershanaye gidiyor musun
Hayır açıktan okuyorum
istediğim bölüm hangisi?
Otdu biyoloji
altyapın var mı
Az bilgim bar
Bu konuda iyiyimdir
yardımcı olabilirim istersen
Ne üzerine program
Ders