https://www.bugunkocaeli.com.tr/roportaj/7627155/kou-rektoru-gazetemize-acikladi-ben-universiteyi-20-eylulde-acacagim

birisi şuna bunu versin ve kullanmanın bedava olduğunu söylesin lütfen

Sen kimsin ki benim okuma hakkımı elimden alacaksın aşı olmadım diye bre hey cahil.
Zorunlu bir kapanma gelirse ki gelecek, aşı olan arkadaşlar da tıpkı aşı olmayanlar gibi online devam edecek. Yani nerden tutsan tutarsızlık var. Zorunlu kapanma da Üniversiteler açık olacak, aşı olan öğrenciler eğitimlerine yüz yüze devam edebilecek diyen bir babayiğit çıkar mı? Hayır.
Zırvalamış. Dediğin gibi anayasal bir güvence var: Tıbbı çalışmalarda zorla denek olunamaz. Ha ben aşı oldum:;) ama denek olduğumu bile bile oldum. Çünkü corona olmuştum gerçekten çok zor. O günleri tekrar yaşamak itemem
Haklı olduğunu düşünüyorum. Aşı karşıtı, bilim karşıtı insanlar beni eleştirmesinler lütfen. Umrumda bile değiller çünkü. Bilime karşı olan insan benim için cahildir. Toplum bağışıklığı kazanmamız için herkesin aşı olması şart, aşı zorunlu olmalı.
Cevap
39Cevap
Saçmalık değil, olması gereken bir yaptırım.
Ben toplum bağışıklığı yükselsin diye aşı olayım, üç beş düşük zekalı sığır, sırf Twitter'da Bill Gates'in insanları çipe dönüştürdüğüne dair dönen haberlere inandı diye aşı olmasın, onun gebermesi benim sokağa çıkma yasağına maruz kalmama neden olsun.
Ne güzel İstanbul be, var mı başka derdin senin..
Onu ben rektör diye atayanın TAAAA!!!
Yukarıdaki cümlede "..." ile belirtilen yere hangisinin gelmesi daha uygun olur?
a) g. tünün gılı olayım.
b) hüloğğğğ!
c) yedi sülalesine saygılarımı ileteyim.
d) he@@@mınaaaa goyayııım.
e) inlerine girecez inlerineeee!
Aşının gerçek verilerilerini açıklasın o zaman dangalak insan üzerindeki yan etkilerini anlatsın sonra belki olur millet bunlar ne kadar kansız insanlar ya koyunlar resmen öğrenciler mecbur mu vücuduna kimyasal sokmaya bunları rektör yapanı bulmak lazım
Uzaktan eğitim devam ederse hiçbir hak kaybından söz edilemez. Az önce cumhurbaşkanı da 2 günde bir test istenecek dedi.
İki gün dememiş düzenli olarak demiş yanlış olmasın.
Iste asi karsiti cahiller burada cok fazla mesela. Kendini akilli sanan, kulturlu sanan ama bi halttan haberi olmayan dolu burasi da. Asi olmayanlar evet toplumda yeri olmamali. Kimsenin hayatini riske atmaya hakki yok. Parasiyla yaptirsin testini medem bos bos konusacaklarina. Dogru demis adam, anayasa falan sacmalamissin adam yasak dememis testini olan gelsin demis. Bunu yapabilir, sizin medeni dediginiz avrupada amerika da daha kati kurallar var, birazcik okuuun cahiller
Çok bilmiş cahil geldi ya işte geldi
Ahdjdhsjshsdjfmdjd vucuduna aldigin asiyi senden daha iyi taniyorum
bu aşıların ardı arkası kesilmeyecek
adamlar 5. dozu konusuyor hayırdır olum deney faresimiyiz la biz
3 tane virüs var daha kötü virüsler de gelicek
her virüste ası mı olucaz biz vücudumuz bunu kaldırıcak mı
Bence grip aşısı gibi olacak. Sürekli yenilenmesi gerekecek.
Deyyus önce sınırından şehire giren potansiyel koronalılara bir çözüm bulun bunlar tam davar ya cidden :D Ulan binlerce kişi ne test var ne bir bok lap diye şehrin ortasına atıyolar sorun yok öğrenciye mi bileniyonuz gücünüz yetiyor :D
Öğrenciler aşı da olmayip, test de iki güne bir zaten yapılmaz, gidip derslerini görsünler onlar çok bu adam tek, sesinizi çıkarmayı, hakkınızı savunmayı öğrenin biraz her konuda, yoksa zaten üni de işiniz ne...
Haksız değil anayasa ile alakası yok durumun şu an çoğu yerde uygulanmaya başladı bu uygulama ilkokullar bile acilacak diye aşı yaşı 15'e kadar düştü aşı olun yahu
haklı. aşı olmayanlar toplum içine girmesin. ya da test yaptırıp öyle derse girecekler. yok öyle milletin sağlığını kendi yarım akılları yüzünden tehlikeye atmak.
Haklı, Covidli bir kişi yüzünden onca çocuğun hakkına girmiyor işte. Zaten aşı olmayanları toplu taşımadan tut, AVM ler vs. hiç bir yere alınmamalı hatta sokağa çıkışı bile yasaklanmalı. Bu hem onların hem de toplumun sağlığı açısından ehzem.
Bilende konuşuyor bilmeyende bunlar nasıl prof olmuş anlamış değilim bildiğin kara cahil..
saçmalık bu kadar insanların canını düşünmez bunlar herseylere engel koyup olmazsa böyle olcak şehir dışı yasak vs şeyler koyuyorsa bu aşı saf zehirdir
devlet hiçbir zaman halkını bu kadar düşünmemişti açlıktan ölenlere yardım etsinler covid bı halt degil
Ben hak verdim. Aşı olun ya da rest yaptırın. Bunun nesi anayasaya aykırı?
Zaten online. Bi sonrakine girerim napim 🤦♂️
Üniversite öğrencilerinin egitim hakkını gasp edemezler... bumlar hesap en vermeli.. bence gencleri çocukları zorlamak sacms, çünkü aşı olan da virus kaparsa bulastiriyor, aşı olmayan da... bunlar apir sapir israrlar..
C. Başkanı bile gönüllülük dedi sen kimsin m. Q bunağı.
KerDeşiM O ÖyLe DeĞiLl İçinDe Zıvı Çipss Varr
Jsjsj kanka şaka bir yana aşı felan olmam ben
2 haftada bir pcr test kağıdı veririm işte. d
sen tüm anayasal hakların kullanıldığımı düşünüyon sokağa çıkma yasaklarında felan kim dinledi anayasal hakkı
Babasının malı mıymış o üniversite? Ağzı olan konuşuyor... Tam bir sürü psikolojisi. İbretlik.
Vurulmadan önce sorumluluğu üstüme aliyorum diye imza attığın aşıyı zorunlu tutamazsiniz..
Yaa hadi yanımdaki birisi aşılarını olup korona oluyorsa ve aşışız ben olmuyorsam sıkıntı bu bence bünyeye bağlı bu durum meyve sebze fiyatlarını düşürşünler ilk önce aşı olun fiye eklerine herkes tutturmuş aşı olun diye ben şahsen olmam zorunlu değil hakkım da var bunun garantisi yok çünki her sene fakrlı bir covid aman daha bi sürü şey var
Ulkede şeyini sallasan profesöre çarpar oldu.. Çok mu aramışlar bunları?
Zaten böyle bir şey var ama bu o.. c.. gu ne oluyorsa ortaya çıkmış artistlik yapıyor
İktidar a yaranmaya çalışıyor sanırım malum ileride siyasette görebiliriz kendilerini
İyide biz niye aşı olduk o zaman bu salgın böyle devam edecekse ne anladık bu işten
türk anayasası kadar mantıksız şey mi var. Doğru bir karar aşı olmayan evden izler
Ben debl fenomen olayim murat övüçten ne eksiğim var demiş.
Koyunlar dağılınca böyle olur her yerden bir ses çıkar
Sonra Türkiye neden gelişmiyor. Bu kafayla devam. Bilimden daha iyi biliyosunuz siz. çip takcaklar size31.
hakli saglik herseyin onunde kimsenin baskalarinin sagligini tehlikeye atmaya hakki yok sanirim yeterince acik asinin ne kadar onemli oldugu insan sagligindan daha onemli birsey yok
Herkese de profesör unvanı veriyorlar ya. Eğitim sisteminin çöp olduğu oradan anlaşılıyor
Haklı bence. Destekliyorum
Kendisi olmuş mu aşıyı emin mi?
bak arkadaşım agza bak agza
Böyle andaval lara prof ünvanı veriyorlar bide
Asıl soru şu olmalı : bu adam nasıl prof olmuş?
adam gibi adam almasın
Sanırsın rektör değil de köyün ağası... 😂
Adam kendi aşı oldu mu
Soy adının hakkını vermiş
Ahh be azerbaycanda da durum böyle malesef
Online hak olucak gibi isteyen uzaktan
gündeme gelmeye çalışan aciz bir tip..
Sen kimsinde almıyorsun hain herif
doğru demiş tebrik ederim kendisini
millet iyice kafayı yedi
Adam haklı.
Zaten iş buraya varcak alışın bence