Sevgililik, nişan, evlilik... Fark etmez.
Bu tarz ilişkiler odağın dağılmasına sebep olur mu?
Ve birbirini bu anlamda destekleyen çiftlerin sayısının cok az olduğunun farkında mısınız?
Sanırım bu sorulara cevabım hep evet olacak.
Siz ne düşünüyorsunuz peki?
Bu tarz ilişkiler odağın dağılmasına sebep olur mu?
Ve birbirini bu anlamda destekleyen çiftlerin sayısının cok az olduğunun farkında mısınız?
Sanırım bu sorulara cevabım hep evet olacak.
Siz ne düşünüyorsunuz peki?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Merhabalar,
Her insanın hayalleri ve hedefleri vardır. Hem kariyer anlamında hem de birisiyle kurulacak duygusal bir bütünleşme anlamında. Önemli olan, aradaki dengeyi koruyabilmek. Bazı insanlar partnerleri istemiyor diye kariyer hedeflerinden vazgeçiyor. Bu durum kısa vadede kazançlı gibi görünse de uzun vadede partnerler arasında çatışmalara sebep oluyor.
Çünkü kariyer hedefinden vazgeçen kişi artık karşıdaki ile ilişkisinde daha fazla beklenti içine giriyor. "Ben senin için iş fırsatlarını kaçırdım, kariyerimin önüne seni koydum" vs. Cümleleri dökülmeye başlıyor. Dolayısıyla sağlıklı ilişkilerde partnerler birbirini destekleyen ve yol açan olmalıdır. Gelişme süreklidir. Sizin hem kişiliğinize hem de işinize saygı duyan biri zaten sizi yolunuzdan alıkoymaz; aksine destekler.
Bu sebepten siz, işinize gösterdiğiniz ilgiyi partnerinize de gösterirseniz sorun olmaz. Buna rağmen partneriniz hala kariyer konusunda size engel teşkil ediyorsa, o ilişkiyi tekrar sorgulamakta ve üslubunca durumu izah etmekte fayda var. Çünkü bu sadece işinizle ilgili değil, tüm hayatınızda bazı olumsuzluklara sebep olabilir.
Teşekkürler yorumunuz için 🌸🌸