Ben tenefuste çocuğun tekinin burnunu kanatmistim yumruk vurmustum yeni gelen öğretmen kız ipince parmak izlerini çıkarmıştı yanaklarimda birde kırmızı ojeli tırnakları ile kulak memelerimi delerek kanatmisti bir dahada hiç kavga etmedim 😊
Ceza vermem sadece yaptığının yanlış olduğunu ona göstererek öğretmeye çalışırım. "Bir musibet bin nasihatten iyidir." demişler. Ceza vererek, kızarak bir yere ulaşamayız.
Tenefuste çocuğun burnuna yumruk vurup kanattigim için yeni gelen öğretmen kız da tırnakları ile kulak memelerimi delerek kanatmisti bir dahada hiç kavga etmedim 😊
Tenefuste çocuğun tekinin burnunu kanatmistim yumruk vurarak yeni gelen öğretmen kız sınıfa girince tahtaya çıkarmıştı beni önce bir tokatladi sonrada kulak memelerimi kırmızı ojeli tırnakları ile delerek kanatti bir dahada hiç kavga etmedim 😊
İlkokul 4 tü sanırım çocuğun burnu çok kanamisti kavgacı bir çocuktum yeni gelen öğretmen kız tahtada bir dayak attı bana tekme tokat hepsi vardı sonrada kulak memelerime kırmızı ojeli tırnaklarını geçirdi altima isedim bir kaç tokat yedikten sonra yinede dövmeye devam etti altım ıslak tek ayak bekledim köşede bir dahada kavga etmedim çocuğun burnu uzun süre dinmeyince terbiye amaçlı dövdüm demiş
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayır
Ailem bu konuda çok katıdır
Öğretmenlerim bana ses bile yükseltemezdi
Ailem hemen şikayetçi olurdu
Siz öğretmen olsanız çok yaramaz çocuklara küfür eden ceza verirmisiniz
Hayır tabi ki
Küfür eden kavga eden öğrenciye bir şey demezmisin
Kızarım, ailesine bildiririm
Ben tenefuste çocuğun tekinin burnunu kanatmistim yumruk vurmustum yeni gelen öğretmen kız ipince parmak izlerini çıkarmıştı yanaklarimda birde kırmızı ojeli tırnakları ile kulak memelerimi delerek kanatmisti bir dahada hiç kavga etmedim 😊
Beden hocamız vardı Tokatçı, dilim dişimin arasındayken bir tokat attı soruyu bilemedim diye dilimi ısırmıştım
Vardı öyle psikopat tipler
3 sınıfta çarpım tablosunu beceremediğim için ilkokul öğretmenim tekme atmıştı sjsjs 3X30= 33 😃
Kadın öğretmen mi erkek mi
Allah ondan razı olsun. Ondan sonra oturup tabloyu ezberledim sjsjs
Erkek. Ama çok kaliteli bir insandır
Ben de tahtada soruyu yapamadığım için yeni gelen öğretmen kız tekme tokat gebertmisti tahtada 😊
Öğretmenler baş tacı. Liseyi bitiremiyordum son sınıfta matematik'ten. Sorumluluk sınavından 5 soruyu hoca kendisi söyledide diplomayı aldık.
Olmadı.
Siz öğretmen olsanız çok yaramaz küfür eden çocuklara ceza verirmisiniz
Ceza vermem sadece yaptığının yanlış olduğunu ona göstererek öğretmeye çalışırım. "Bir musibet bin nasihatten iyidir." demişler. Ceza vererek, kızarak bir yere ulaşamayız.
Tenefuste çocuğun burnuna yumruk vurup kanattigim için yeni gelen öğretmen kız da tırnakları ile kulak memelerimi delerek kanatmisti bir dahada hiç kavga etmedim 😊
👏👏👏
Neden alkisladiniz 😊
Hayır
Siz öğretmen olsanız çok yaramaz küfür eden çocuklara ceza verirmisiniz
Döverim xlsxxdkd
Benim gibi ogrenciniz olsa kesin parmak izlerin çıkardı yanaklarim da
Tenefuste çocuğun tekinin burnunu kanatmistim yumruk vurarak yeni gelen öğretmen kız sınıfa girince tahtaya çıkarmıştı beni önce bir tokatladi sonrada kulak memelerimi kırmızı ojeli tırnakları ile delerek kanatti bir dahada hiç kavga etmedim 😊
Kaç yasındaykrn oldu bu
İlkokul 4 tü sanırım çocuğun burnu çok kanamisti kavgacı bir çocuktum yeni gelen öğretmen kız tahtada bir dayak attı bana tekme tokat hepsi vardı sonrada kulak memelerime kırmızı ojeli tırnaklarını geçirdi altima isedim bir kaç tokat yedikten sonra yinede dövmeye devam etti altım ıslak tek ayak bekledim köşede bir dahada kavga etmedim çocuğun burnu uzun süre dinmeyince terbiye amaçlı dövdüm demiş
Hiç bir soruşturma bile açılmadı
Sence öğretmen kız ceza almalimi bu durumda ipince parmak izleri çıktı yüzümde
Cevabını inan merak ettim sence öğretmen ceza almalimi o öğretmen kıza ceza verilmelimiydi
Öğretmen ceza almalı tabi ki
Yani çocuğun burnunun kanaması birde çabuk dinmemesi öğretmen kızı haklı çıkardı soruşturma bile olmadı
Bende sağlı sollu girmiştim çocuğa 😂😂
Siz öğretmen olun ben yaramaz öğrenci oluyum kulak memelerimde tirnaklarinizla delik açıp tokat yapıştırın 😊
Çok güzel adam edersiniz siz valla 😊