Okul hayatınız boyunca öğretmenler tarafından sevilen bir ögrenci oldunuz mu?
Beni severlerdi genelde.

Okuduğum döneme göre değişkenlik gösterdi. İlkokul ve ortaokulda başarılı ve sakin bir öğrenciydim. Öğretmenlerin takdirini kazanmıştım. Liseye geçip hormonların coşması sonucu itlik, serserilikten dolayı öğretmenlee benden hoşlanmazdı 😅. Kavga eder, olay çıkarırdım. Lise sonda durulmuştum geç de olsa öğretmenlerin saygısını kazanmıştım. Üniversitede sınıflae kalabalık olunca tabi çoğu öğretmen tarafından tanınmıyordum bile. Birkaç hocayla daha fazla muhabbetim oldu. Hatta bir tanesi sürekli kahve içmeye, birlikte yemek yemeye, yürüyüş yapmaya çağırıyordu. Muhabbetimi severdi. Ama ben çoğunlukla gitmezdim orası ayrı 😅
Lisedeyeken beden hocalarımın hepsiyle çok iyi anlaşmıştım. Bir tanesi beni spor başkanı seçmişti. Hoşlanmadığım derslerde nöbetçi öğrenciye kendimi çağırtır, odasında kahve sigara çay içerdik. Arada hafta sonları halı saha maçına da gidiyorduk.
Bunu lisede okuldan atılan birisi olarak söyleyebilirim ki kimilerin baş tacı kimilerin illet ettiği bir öğrenciydim.
Büyük saygımın ve sevgimin olduğu hocalarım da var düşman olduğum hocalarda.
ilk okuldan sonrasını okumadım geçen sene açık öğretimden devam ettim ortaokul daha yeni bitti yaza liseye kaydolacağım kısaca öğretmen talebe ilişkisi nedir pek bir bilgim yok sadece sınavlara giriyorum henüz bir öğretici olmadı
Bir tane matematik hocası hariç bütün öğretmenlerim beni çok severdi. O matematik hocası da problem sorularını onun öğrettiği şekilde çözmüyorum diye sevmiyordu.
Ben de hocanın söylediği şekilde çözmezdim problem sorularını😅
@Dkjdjdkdkdkej O hocanın çözümünden hiçbir şey anlamıyordum, formül yazıp sayıları yerine koyuyordu. Benim kendi yönetemlerim vardı ve gayet işe yarıyordu.
Sende kendimi buldum şu an😅
@Masal0153 Üniyi tanıdık çıkmasın diye söylemek istemiyorum ama 16 bin yapmıştım, TYT matematikte 38 doğru 1 yanlışım vardı.
@Masal0153 Tıp
Tebrik ederim. Ama tavsiyem şu öğretmeninizle aranızdaki problem başka şeyden kaynaklıdır. Formül değildir. Burda sizin mesajınızı okuyan çoğu kişi bunu anlamaz ve öğretmenlerine karşı olur. Ki bunun için destek ve örnek arıyorlar. O yüzden başarınızı yanlış aktarmayın bence. Çok fazla genç yanlış yapıyor bu yüzden
@Masal0153 Kendisi yazılı kâğıdımı gösterip ben size böyle bir çözüm yolu göstermedim diyerek beni azarlamıştı. Dünyadaki bütün öğretmenleri tanımıyorsunuz, nerden biliyorsunuz yanlış aktardığımı? O hocayla aramdaki sıkıntıyı ben biliyorum siz bilmiyorsunuz.
@Masal0153 Bütün öğretmenler dört dörtlük değil, çok kötü öğretmenler de var ve öyle olanlara en çok sizin ses çıkarıp aranızdan atmaya çalışmanız gerekirken savunarak mesleğinizin imajını zedeliyorsunuz. Şu an yazdığınız yorumu okuyan herkes öğretmenliği ilahlaştırdığınızı düşünüp iyice sinir olacak size tavsiyem bunu yapmayın. Haksız olana haksız demeyi bilin ki söyledikleriniz anlam ifade etsin. Bunu sadece öğretmenler için söylemiyorum doktorlar da yapıyor bunu ve gün geçtikçe halkın doktorlara olan nefreti de artıyor.
Anlama şekliniz çok farklı yazılanları. Ne desem size yazdıklarım geçmiyor. İlahlastirmak falan haşa ne dediğinizi bile bilmiyorsunuz. Dört dörtlük yazmadım. Sadece dedim ki eğitim hayatı bu cahil çok , okuduğunu anlamayan çok. Doktorların da günümüzde boş kişiler olduğu artık bilinen bisey. oturup sohbet etmeyi bilmiyorlar. Ancak kavga gürültü , böbürlenme ya da boş muhabbet. Özetle şunu söyleyeyim. Tartışmaya gerek yok. Ben diyeceğimi dedim. Siz anlamak istediğinizi anladınız. Bundan sonra size yazmaya gerek yok. Zaten istediğiniz gibi yorumluyacsksiniz. Hayatınızda mutlulujlar. Dilerim. İstediğiniz hakareti edebilirsiniz. Cevap vermeyeceğim artık. Selametle✋
@Masal0153 Ben sadece 1 öğretmen ile sorunumu yazınca öğretmenleri kötü gösteriyor oluyorum ama siz gelip benim mesleğime mensup herkese böyle hakaret edince sıkıntı olmuyor öyle mi? Bilmediğiniz şeylere o öyle olmamıştır diye atlamazsanız sevinirim iyi günler.
Cevap
8Cevap
Felsefeci hocamı çok severdim..
Kızı gibi ilgilenirdi, hiç kimseye art niyet beslemezdi , insanlığı çok üst düzeydi..
Daha da hayatımda öyle bir insana denk gelmedim..
Genelde severlerdi hatta bi hocamiz tum sinifa gicikti bi tek benle anlasiyordu bi arkadasim akraba misiniz dedi kxckgkghk
Kendi halinde ve saygılı bir öğrenci olduğum için severlerdi en azından birçoğu öyledir diye düşünüyorum.
Hep sevilmisimdir yani neredeyse bazı hocalarla knki durumuna gelmiştik çok çok yakındık okulu sevmemim tek yanı hocalarimdi..💛💛
ilk okul dörde kadar hep dayak yedim ortaokulda adam yerine koymadılar lisede sevdiler ama lisede bitti şimdi
Kendi halinde bir öğrenci olduğum için severdi öğretmenlerim beni
Evet. Sadece bir tane matematik hocam bana takmıştı, sevmiyordu. 😂
Lise hariç hepsi çok severdi. Lise de yaka silkiyorladı :)
Evet hepsiyle sakalaşan biriydim ilkokul öğretmenim hariç
Ben, okul hayatımda , iş hayatımda, arkadaş ortamında ya en sevilmeyen ya dışlanan ya da en az sevilen kişi olmuşumdur hep 🚬
Tek edebiyat hocamla aşırı zıt öğrenciydim. Diğer bütün hocalarım severdi.
Bir zamanlar Lise Ve Üniversite de Onur Kolu Ögrencisiydim İlkögretim Çook Yaramazdım 🤭
Genelde öğretmenler severdi, bir kaç tane öğretmen hariç
Çok sevilirdim hep sıfır alırdım
Yani sessiz sakin bir öğrenciydim severlerdi.
Çalışkan degildim ama hep sevmişlerdir
Bir hocam dışında hayır.
Genelde pek sevilmezdim
Beni sevmeyen hoca olmadı şimdiye kadar.
Sevildik pek de bir kârım olmadı ama
Sevildim sanırım
Hep sevildim, saygı duyardim hep
Pek değil
Bazen
Evet hepsi beni çok sevdi. 😊
Evet
Genelllikle.
Evet 😄
Evet severlerdi
Hayır
Oldum gibi