Arkadaşlar yks hakkında aman aman bir bilgim yok demek istediğim yerlesmek istediğim bölüm eşit ağırlık ama matematiğim pek iyi değil eşit ağırlıktan baraji gecsem tyt de başarılı olsam ikisinin toplami birlesince puanim fazla düşük olurmu? Birde Obp Ayt ye işe yararmı?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hangi bölüm istiyosun
Bolumle bi alakasi yok eşit ağırlık sadece
matematiğim iyi değil sozelden ilerleyip tyt den güzel puan yapsam aytden ea barajını geçsem yeterli olurmu diyorum
Alakası var işte istediğin bölüm yüksek bi bölümse matematikte yapman gerekiyo ama çok iyi bi sıralama istemeyen bi bölümse sosyalin edebiyatın filan iyiyse matematikten az yapsanda kazanabilirsin ve obp etki ediyo evet
4 yıllık moda tasarımı istiyorum 278 di en son fazla yüksek değil yani tyt den sozelden ilerlesem ayt den baraji gecsem yeterli diyorsunuz
Barajı geçsem derken eğer matematik hiç çözmeyeceksen sosyale çalışman lazım biraz yoksa puanın çok düşük gelir edebiyattan filan iyi bişeyler yaparsan kazanırsın bence bu arada matematikten 0,5 net kuralı vardı bi ara barajı geçebilmek için hala var mı emin değilim kalkmış olabilir ama o kadar net yapabilirsin demi riske atmamış olursun
Ama her türlü tutturursun ya
Aslında sozelde sıkıntı cekmiyorum aklım cok rahat alıyor ama matematikte cok zorlaniyorum maalesef sistemde çöp olduğu icin her bolumu esit agirliga aldilar 0,5 net kuralı kac soruya denk geliyo bilginiz var mı
Sözelde sıkıntı çekmiyosan elinden geleni yap nası olsa bölümün puanı düşük diye boşlama iyi bişeyler yaparsın bence. Matematikten 0,25 net için 1D 3Y bile yetiyo ki yaparsın ya zaten bir iki soru çok kolay oluyo sadece onlardan 5 net filan yine yapabilirsin bence
Bu arada dediğim 0,25 kuralı kalkmış olabilir hatta kaldırıldı gibi hatırlıyorum bi araştır
Daha demin baktım tyt de Türkçe veya matematikten birisinden 0,5 yapma zorunluluğu varmış Ayt de ise ea dan sozel veya sayisaldan 0,5 yapilması gerekiyomus
E iyi o zaman ikisinden birinden yapmak yeterliyse
ama genede matdan da 0,5i gecmeye calisirim ne olur ne olmaz
Aynen yap bende girdim bu sene yks ye sonuçları bekliyorum
nasıl geçti pekii hangi bölümdeydin
Sayısal okudum aslında ama ea dan girdim zordu baya özellikle matematik hiç bu kadar zorunu görmemiştim
çoğu kişi öyle dedii peki ayt mattan kac net yaparsin tahmini
10 net yapamam o kadar diym
Kötü ozaman senin için :/ hedefin neydi
ne sordun anlaşılmıor
Gireceğim bölüm eşit ağırlık diyorum ama matematigim iyi değil tytden iyi puan yapsam aytden baraji gecsem yeterli olurmu
olur muhtemelen bölümede bağlı hukuk vs. değilse olur yeterli ama ea da fark yaratanlar iyi derece yapanlar matı iyi olanlar
bölümüm fazla yüksek puanli değil istediğim yerde 278di ve eşit ağırlık tyt ve ayt birleştirildiği için tyt den ilerlesem ayt den barajı gecsem yeterli olur diye dusunuyodum
rahatça gidilir
biraz uzatıyorum kusura bakmayin ama matematikten kac tane dogru soru yapsam yeterli olur sizce
yani hiç soru yapmayıp diğerlerinden az çok iyi bişey yapsan bile bu puan gelebilir ama senin hedefin içinm matta 10 net ideal
Tamamdır teşekkürlere