- https://www.dailymotion.com/video/x82i6r740 Yorumla
- +1 yıl
Ben önlisans okurken bizim sınıfta bir tane kadın vardı 26 yaşında 2 çocuğu vardı. 2 tane de birisi 30larında diğeri 40lı yaşlarda erkek vardı. Üniversite ortamı böyle bir yer. Liseden yeni gelmiş kişiler ilk başta garipseseler bile sonradan duruma adapte olacaklardır. Ekstradan teyzem 40 yaşından sonra gidip tarih okudu. Bence geç değil.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Hayır, geç kalmadın. Asla böyle geç kaldım diye düşünme. Bizim sınıftan örnek vereyim sana. Bizim sınıfta 33 yaşında bir abla vardı ve derslerini zamanında verdi, okulu bitirdi 5 senede. Yani okulu bitirdiğinde 38 yaşındaydı, o da senin gibi anneydi üstelik. Okulu bitirdikten sonra çalışmaya başladı, mesleğini yaptı. Yaşını sorun etme sakın, istediğin gibi oku. Okumanın yaşı yok.
00 Yorumla
İstersen 82 yaşında ol içinde bu istek varken kesinlikle kaybetme derim aklına koydupunu yapabilecek bir insansın birbirimizi tanımıyoruz ama başarabilirsin ben buna inanıyorum önemli bir detay daha mezun olduktan sonra iş bulabileceğin bir bölümü kazanmaya çalış olur mu bir sorun olursa yardımcı olurum görüşmek üzere
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Hiçbirşey için geç değil ayrıca yaşın da genç bence
11 Yorumla- +1 yıl
Tesekkur ederim
- +1 yıl
70-80 yaşında kadınlar mezun oluyor, geç değil merak etme.
10 Yorumla Hiç geç kalmadım benim komşum 48 yaşında kadın 4 çocuğu var üniversiteyi bitirdi dışarıdan
10 Yorumla- +1 yıl
Hayır Hugo 40indan sonra bisiklete bindi sokrates öldürülmeden bir gun once ogrendi flüt calmayi bilginin gec kalmisligi yoktur bi saat sonra ölsen bile ogrenmelisin senin için
00 Yorumla - +1 yıl
Okumanın yaşı olmaz, ayrıca daha gençsiniz...
Eşiniz için sorun olmazsa okuyabilirsiniz, ama 2 çocukla okumak biraz zor olabilir.
Yolunuz açık olsun 🙂00 Yorumla Hayatta hiçbir şey için geç kalınmış değil. İstiyorsan oku kanka.
10 Yorumla- +1 yıl
Hayır, gençsiniz. 50 yaşında hatta daha yaşlılarda üniversiteye gidenler var. Siz genç halinizle niye gidemeyesiniz?
00 Yorumla - +1 yıl
Asla geç kalmış sayılmazsın okumak için. Çevrene ve sana olumsuz şeyler söyleyen iç sesine aldırış etme, oku üniversiteni.
00 Yorumla Bende 26 yaşındayım ve Allah izin verirse imkanım olursa 3 sene staj görüp meslek sahibi olmak istiyorum okumanın yaşı olmaz bence vazgeçme
00 Yorumla- +1 yıl
bu dediğin imknasız birşey değil.. bu işin içerisinde olduğum için hatta senin durumunda olupda ünide çok başarılı olan kişiler tanıyorum..
00 Yorumla - +1 yıl
hayır 40-50 yaşında derse gireni gördüm geç kalmadın hiçbir şeye
02 Yorumla- +1 yıl
Ya öyle oluyor mu?
- +1 yıl
evet birinin de öyle çocukları vardı ama giriyordu derslere ödevleri yapıyordu baya amca dayı falan diyecektik nerdeyse ama o umursamıyordu pek yani geç değil yaşın teyzeler var çocuğun sesi geliyor pardon hocam diyip geri mikrofon kapatıyordu
Bu gözler 55 yaşında üniversite bitireni gördü. Bence geç değil
00 Yorumla- +1 yıl
Çocuklarına yeterli ilgiyi verebilcekmisin. Asıl onların eğitime ihtiyacı var
00 Yorumla - +1 yıl
Einstein'in bisikleti diye bir şey var. Hiç bir şey için geç kalınmadığını ifade ediyor.
00 Yorumla - +1 yıl
Gec kalmadın, yeter ki yürekten iste. Tüm hayallerin gerçek olur
00 Yorumla - +1 yıl
Hayir universite icin neden gec kalasin alakasi yok
00 Yorumla - +1 yıl
Hayat bir şey için geç değildir.. bu felsefeyle hareket edin … yeterki insan istesin …
00 Yorumla - +1 yıl
Hiç bir şey için geç kalmış değilsiniz. Ve eminki başarı ile ünv. kazanıp mezun olacaksınız.
00 Yorumla - +1 yıl
İnsanın en iyi tarafı son nefese kadar geç kalmadığıdır. Aslında geç kalmak yoktur.
00 Yorumla Okuyup ne yapacan kardes para icinse ise gir.
11 Yorumla- +1 yıl
Para için değil okumak istediğim için.
- +1 yıl
Hayır tabii ki de, okumanın yaşı olmaz, siz kendinize güvenin yeterli. Bu sene sınava girdiğim sınıfta 50’li yaşlarda bir teyze vardı mesela 🌸
10 Yorumla Yok ya ne geçi okumanın yaşi yok ben 19 yaşındayken ablalar abiler 35 37 yaşlarında bizim sınıftaydı hepimizden 4 elle sarılıyorlardı derslere
00 Yorumla28 yaşındayım iki önlisans, bir lisans bitirdim şu an yükseklisans yapıyorum ve tekrar üniversiteye hazırlanıyorum... Hiç bir şey için geç değil, bir daha okuyabileceğin bir hayatın olmayacak pişmanlığını yaşama derim öyle böyle okursun
01 YorumlaAsla. Komşum şerife teyze bile yaşını almış bir hanfendi olarak üniversite okuyor sizde çok rahat okuyabilirsiniz.
00 Yorumla- +1 yıl
Geç olan tek şey senin çalışmaya başlamaman
10 Yorumla Hayır
Tam tersine çok değerli olur okursan10 Yorumla- +1 yıl
değil aöf devam edebilirsin
10 Yorumla Hiçbir şey için geç değil. Yeter ki sen iste.
10 Yorumla- +1 yıl
Hicbir şey için geç değil mühim olan gerçekten buna hazır olman top sende
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır geç kalmadın daha yaşın çok genç ayrıca okumanın yaşı yoktur 🙂
00 Yorumla bence okumalısın yaşın geçde değil ben olsam okurum
00 Yorumla- +1 yıl
Bu isim yasi yok ben öğrenci akbili 25 yaşımda aldım mesela liseden
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Durumun varsa oku, geç değil. 40yaşında hatta daha büyük insanlar vardı benim sınıfımda. 26 yaşlarinda falanda vardı yami gayet normal
00 Yorumla Okumakta yas yoktur daha gencsin bence oku
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Hayır tabii ki. Abim 34 yaşında üniveriste okuyor
10 Yorumla - +1 yıl
Okunacak bir şey değil üniversite
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Hayır gayette okuyabilirsin sen vazgeçme yeter
10 Yorumla Geç değil hiçbir şey için
00 Yorumla- +1 yıl
Hayır okursun neden ki
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 360 cevap paylaştı. Asla geç değil. Yeterki oku ve azmet
00 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir şey için geç değildir.
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır devam edilir
20 Yorumla Hayır kesinlikle
10 YorumlaHayır yaşı yok bunun
10 Yorumla- +1 yıl
Geç kalmadın abla okumanın yaşı mı olur
10 Yorumla - +1 yıl
Hayir istesen okuya bilirdin 🙂
01 Yorumla- +1 yıl
Okuyabilirsin bence
Hiç te bile :)
41 Yorumla- +1 yıl
Yoo neden geç kalasın ki
00 Yorumla - +1 yıl
Açıktan kaydol çok rahat bitirirsin neresi geç
00 Yorumla Bnce geç değil ama zor olur senin için
00 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle geç değil.
00 Yorumla - +1 yıl
Başlamak için geç değil vazgeçmek için erken!
00 Yorumla - +1 yıl
Kendine güvenmen yeterli herşeyi başarırsın
00 Yorumla - +1 yıl
Kalmadın
00 Yorumla - +1 yıl
Geç olsun güç olmasın be
00 Yorumla - +1 yıl
Hicbir şey için geç değil sen iste yeter
00 Yorumla - +1 yıl
Hayır geç değil
00 Yorumla - +1 yıl
Gec kalmadin...