28 yaşındayım ve iki çocuğum var. Üniversite okumak istiyorum. Çok mu geç kaldım?

Ben önlisans okurken bizim sınıfta bir tane kadın vardı 26 yaşında 2 çocuğu vardı. 2 tane de birisi 30larında diğeri 40lı yaşlarda erkek vardı. Üniversite ortamı böyle bir yer. Liseden yeni gelmiş kişiler ilk başta garipseseler bile sonradan duruma adapte olacaklardır. Ekstradan teyzem 40 yaşından sonra gidip tarih okudu. Bence geç değil.
Hayır, geç kalmadın. Asla böyle geç kaldım diye düşünme. Bizim sınıftan örnek vereyim sana. Bizim sınıfta 33 yaşında bir abla vardı ve derslerini zamanında verdi, okulu bitirdi 5 senede. Yani okulu bitirdiğinde 38 yaşındaydı, o da senin gibi anneydi üstelik. Okulu bitirdikten sonra çalışmaya başladı, mesleğini yaptı. Yaşını sorun etme sakın, istediğin gibi oku. Okumanın yaşı yok.
İstersen 82 yaşında ol içinde bu istek varken kesinlikle kaybetme derim aklına koydupunu yapabilecek bir insansın birbirimizi tanımıyoruz ama başarabilirsin ben buna inanıyorum önemli bir detay daha mezun olduktan sonra iş bulabileceğin bir bölümü kazanmaya çalış olur mu bir sorun olursa yardımcı olurum görüşmek üzere
Cevap
33Cevap
Hiçbirşey için geç değil ayrıca yaşın da genç bence
Tesekkur ederim
70-80 yaşında kadınlar mezun oluyor, geç değil merak etme.
Hiç geç kalmadım benim komşum 48 yaşında kadın 4 çocuğu var üniversiteyi bitirdi dışarıdan
Hayır Hugo 40indan sonra bisiklete bindi sokrates öldürülmeden bir gun once ogrendi flüt calmayi bilginin gec kalmisligi yoktur bi saat sonra ölsen bile ogrenmelisin senin için
Okumanın yaşı olmaz, ayrıca daha gençsiniz...
Eşiniz için sorun olmazsa okuyabilirsiniz, ama 2 çocukla okumak biraz zor olabilir.
Yolunuz açık olsun 🙂
Hayatta hiçbir şey için geç kalınmış değil. İstiyorsan oku kanka.
Hayır, gençsiniz. 50 yaşında hatta daha yaşlılarda üniversiteye gidenler var. Siz genç halinizle niye gidemeyesiniz?
Asla geç kalmış sayılmazsın okumak için. Çevrene ve sana olumsuz şeyler söyleyen iç sesine aldırış etme, oku üniversiteni.
Bende 26 yaşındayım ve Allah izin verirse imkanım olursa 3 sene staj görüp meslek sahibi olmak istiyorum okumanın yaşı olmaz bence vazgeçme
bu dediğin imknasız birşey değil.. bu işin içerisinde olduğum için hatta senin durumunda olupda ünide çok başarılı olan kişiler tanıyorum..
hayır 40-50 yaşında derse gireni gördüm geç kalmadın hiçbir şeye
Ya öyle oluyor mu?
evet birinin de öyle çocukları vardı ama giriyordu derslere ödevleri yapıyordu baya amca dayı falan diyecektik nerdeyse ama o umursamıyordu pek yani geç değil yaşın teyzeler var çocuğun sesi geliyor pardon hocam diyip geri mikrofon kapatıyordu
Bu gözler 55 yaşında üniversite bitireni gördü. Bence geç değil
Çocuklarına yeterli ilgiyi verebilcekmisin. Asıl onların eğitime ihtiyacı var
Einstein'in bisikleti diye bir şey var. Hiç bir şey için geç kalınmadığını ifade ediyor.
Gec kalmadın, yeter ki yürekten iste. Tüm hayallerin gerçek olur
Hayir universite icin neden gec kalasin alakasi yok
Hayat bir şey için geç değildir.. bu felsefeyle hareket edin … yeterki insan istesin …
Hiç bir şey için geç kalmış değilsiniz. Ve eminki başarı ile ünv. kazanıp mezun olacaksınız.
İnsanın en iyi tarafı son nefese kadar geç kalmadığıdır. Aslında geç kalmak yoktur.
Okuyup ne yapacan kardes para icinse ise gir.
Para için değil okumak istediğim için.