Yaşım 23 olacak YKS'ye hazırlanıp üniversite okumak istiyorum. Sizce çok mu geç kaldım?

Ailevi nedenlerden ötürü okutulmadim , şiddetler gördüm evsiz kaldım vs oralara çok girmiycem kısaca şu an 23 oluyorum bir kaç aya ve yarından itibaren yks ye çalışmaya başlayacağım 6 ay var bu ilk girisim olacak ve 4 yıllık dil bölümü istiyorum 6 ayda 0 dan olmayabilir ama ben yinede olumlu düşünüp elimden geleni yapacağım hem işte çalışıyorum hem günde 5 Max 6 saat ders çalışmaya vaktim olacak o da hafta da 5 gün. o yüzden istediğim yer olmazsa 2024 yks ye 2. kez girip yani toplamda 18 ay hazırlanarak yaparım diye düşünüyorum ☺️ akrabalarım ailem sürekli kötü şeyler soyluyorlar şiddet vsde vardı zaten sildim görüşmüyorum hicbiriyle.. sizce olur mu? 6 ayda 2 yıllık yer mi tercih ederdiniz 12 ay daha çalışıp 4 yıllık yere mi gidersiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Kendi üvey ablam 2 yıllık dil bölümü okumamı oneriyor seneye 2024 u bekleme diyor ama beni hep kisksniyor kendisi 2 yıllık okudu gecisler yaptı öğretmen olarak atanmayı bekliyor. onu dinlemeyip 4 yıllık düşünüyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Yaşım 23 oluyor ve YKS'ye hazırlanıp üniversite okumak istiyorum. Sizce çok mu geç?
Yaşım 23 olacak YKS'ye hazırlanıp üniversite okumak istiyorum. Sizce çok mu geç kaldım?