Ne hikmetse bugün virüsten ölenlerin sayısı 30 küsür felandı hemen geriledi virüs şaşkınlıkla izliyorum. Eylül gelince vakalar artar okulları açmıyoruz derler. Trajikomik insanlarla dalga geçiyorlar. Sen virüslü turistleri gel tık ülkeye sonra varyant var söyle ışık hızında vakalar azalsın okul zamanı gelince aşı olamyanları suçla Bu sefer varyant aşı olmayanlar yüzünden arttı diye söyle fiskos fiskos...
Ziya Selçuk un duyurması icin erken, çünkü 1: çocuklar aşılanmıyor, 2: varyant olayı aşıyı da geçiyor, 3:en cok delta olan ulkeden (Rusya) bol turist geliyor 4: havalar seinleyince kapalı yerde virus kolay bulaşıyor... bizim bakan da sanki bunlar hiç olmuyormuş gibi salgın bitti plani yapıyor, sonra vatandaşa salgin bitmis gibi davranmayin diye kizmayalim.. bakan bile olan bitene rağmen bitmiş gibi plan yapıyor... Eylül ekim sonradi yine olmayan a, b, c, d planları ile geceyarisi karar verilir...
Hayır Allah'ın izniyle inşAllah açarlar... Spor lisesin de okuyan ergenliği tepesine vurmuş mutsuz mu mutsuz bir oğlum var biran önce başlasın... Amin...
Geç olduğunu düşünmüyorum. Hayat sadece dersten ibaret değil ve pandemi süreci, alınamayan dersler, sınavlar öğrencilerin psikolojisini bozmuş durumda Öğrencinin de insan olduğunu düşünerek biraz daha süre vermeleri gerekiyor.
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Sorular > Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk "6 Eylül'de okulları açacağız." dedi. Sizce yüz yüze eğitime geçiş için bu tarih erken mi?