Az önce yapılan bir açıklamaya göre Milli Eğitim Bakanı Selçuk: “Tedbirlerimizi aldık, yüz yüze eğitime eylül ayında başlayacağız.” şeklinde bir demeç verdi. Vaka sayılarının bu denli yüksek olduğu dönemde okullar açılmalı mı sizce?

bazı insanların asla efektif kararlar alamayacağı tavırlarından belli olur ya hani, ziya selçuk aynen öyle. çok etkisiz bir bakan. Yaptığı, iyileştirdiği hiçbir şey yok. İlk geldiğinde eğitimci diye mutlu olmuştum ama fos. Okullar ise kesinlikle açılmalı. Artık zıvanadan çıktı çocuklar. Bizim mahalledeki çocuklar ders saatinde dışarıda oyun oynuyordu. Bu önlem almayı falan, biz evde otururken turistleri akın akın ülkeye doldurmadan önce düşüneceklerdi. Açılacak, yoksa tamamen eğitimsiz kalacak bir nesil.
Oteller ve sınırlar kapatılmalı ve artık okullar açılmalı!
Yoksa bir nesli kaybedeceğiz artık..
😘😘😍😍
Evet. Alanya'da üniversite öğrencisiyim. Hazırlık yılının ortalarında ( Mart ayında) uzaktan eğitime geçildi ve ben memlekete (Diyarbakır'a) annemlerin yanına geri döndüm ki anne ve babamla hiç iyi anlaşamam. Şu an üni 2 öğrencisiyim ve deliriyorum resmen. Mayıs ayının sonlarında da buna benzer bir duyuru yapmışlardı hemen kendime ev kiraladım Alanya'dan. Sözleşme Eylül 1 de başlıyor. Eğer açmazlarsa hem akıl sağlığım hem de kontrat için verdiğim para uçacak ✈️ (tek yol gidiş olmak üzere)
Acsinlar, kısır döngü degil mi tek cumleyle geri kapanir.
Biz de afiyetle yeriz.
Askerden dönmüş birini gördüm sanki 😲 evet evet askerden dönen birini gördüm 😇
Hayırlı olsun hoş geldin mösyö
Ben bitirdin sanmıştım 🙄 umarım en kısa zamanda biter ve özgürlüğüne kaldığın yerden daha güzel bir şekilde devam edersin
Cevap
10Cevap
Açılmalı. Yoksa gençlerin geleceği kararacak. Kardeşim online eğitimi tatil olarak görüyor. Derslere katılmıyor. Tek derdi oyun oynamak oldu. Baya asosyalleşti. İnsan yüzü görmüyor. Biz üniversiteliler en azından ders çalışıyoruz. Sınavlar zor oluyor. Ondan idare ediyoruz. Bize online olabilir. Manitsizde devam ederiz ama ilkokul, ortaokul ve lise için korona sayılarını arttırsa bile açılmak zorunda
Bence açılmaz + ingiltere halkın bütününü idi sanırım aşılamıştı ona rağmen vakaları 50kya dayandı yani Türkiye ye bağıra bağıra vaka geliyor
E Bi zahmet açılsın. Sen turisti ülkeye tıkarken virüs yokta okullar açılırken mi virüs var
Bunlar yüzünden ölecek 1 kişinin bile hesabini ahirette verebilecekler mi?
Ne tedbiri almış acaba , sacmalaik.. Bu akp güruhuna güvenmeyin.
Evet, artık açılması gerekiyor.
Sonunda hayat okulu açılır.
Her şeyi kapatıp okulları açmalılar.
sadece meslek lisesi açılsın diğerleri çöp çünkü
Açılmasın böyle iyiyidik bee 😂
baslasın artık nereye kdr mk
açılmasın hiç istemiyorum
Rez al olmayacak
hayırlısı olsun. size de bir merhaba
Açılmayacak abi boş yapmayın
Milli eğitim gene umutlarla dolu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?