Akrabalarım beni ezikliyor?

Kuruntu yapıyor diyeceksiniz ama bence öyle. Örnek vereyim. Hiçbir zaman derslerim harika olmadı ama belli bir yerden sonra kendimi toparladım ve derslerime yoğunlaştım. Teşekkür de aldım takdirde üniversitede onur belgesi de. Ailem eğitim hayatım boyunca yanımda durmadı genellikle iki tane kardeşim var onlarla ilgilendiler. Özel okul özel hoca falan.. Mesela üniversiteyi ilk kazandığım zaman kimse beni tebrik etmemişti. Zaten benim için çok zor olmuştu psikolojim bozulmuştu birde üstüne üniversite kazanmıştım. Yüksek ihtimal ön lisans olmasını küçümsediler. Neyse hazırlıkta birinci oldum daha sonra 1. sınıfa geçtim Nisan ayında karantinaya girdik bu dönemde mezun oldum. Toplam üç senelik bir okul hayatım oldu ve bölüm birincisi olmamı üstün körü online eğitime bağladılar. Hazırlıkta 85 ortalama yaptım ve birinci sınıf 1. dönemde ortalamam 3'dü. Karantina dönemlerinde de 3 üstü ortalamam vardı zaten 4'e yakın ortalama ile mezun oldum. Karantina olmasa yüksek ihtimal yine birinci olurdum ama bakışların ve imaların altında bunlara yatıyor. Sizce peki?
Akrabalarım beni ezikliyor?