Aile & Toplum Akrabalarınız sizi sever mi? Valera_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Hep akrabaların kötü olmasından bahsederiz, peki siz iyi bir akraba mısınız? Akrabalarınız sizi sever mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Yusufakgul Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Benim akrabalarimdan Allaha şükür beni sevmeyen yok denecek kadar azdır. Zaten o da çok uzak akraba sevse de sevmese de pek bir ehemmiyeti yok benim için. 0 0 Yorumla
gggünesss Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ne ben akrabalarımı seviyorum ne onlar beni seviyor konu kapanmıştır 😅 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 470 cevap paylaştı. Severler. Sürekli telefonlaşmayız ama muhabbet kaldığı yerden devam eder uzun zaman sonra bile. 0 0 Yorumla
Belayımdiyorum Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Akrabanın nerden akraba olduguna bağlı illa ki sevende vardır sevmeyen de tabi.😅 0 0 Yorumla
pumpkindessert Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Bilmiyorum ya onlarla pek ilişkim yok sever sevmez bilemiyorum 0 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Genelde miş gibi yaparlar ama sevmeyen yoktur 0 0 Yorumla
deliremecem Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Akrabalarım zengin bazısının oteli var ve birbirlerine sıkı sıkıya baglilar 0 0 Yorumla
KinkyFurky7 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 946 cevap paylaştı. Akrabalarım benden iyi akraba bulamaz bunun için şükretmeliler 0 0 Yorumla
Sözlerin_prensesi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sevmez çünkü bende onları sevmem 😂 1 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet sevmeyen duymadım. İki kişidir belki 0 0 Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kimseye zararım yok ama sevdiklerini sanmıyorum. 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Sevmesinler onların sevdiği insandan hayır gelmez 0 0 Yorumla
Bilinmeyen_hayat Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bilmiyorum bazıları sever bazıları sevmez 0 0 Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 708 cevap paylaştı. Bir kaçını tanıyorum onlar da seviyor 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Bi kaç kişi hariç hiç zannetmiyorum 😂 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Hayır 🙃 0 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. severler severler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Benim akrabalarimdan Allaha şükür beni sevmeyen yok denecek kadar azdır. Zaten o da çok uzak akraba sevse de sevmese de pek bir ehemmiyeti yok benim için.
Ne ben akrabalarımı seviyorum ne onlar beni seviyor konu kapanmıştır 😅
Severler. Sürekli telefonlaşmayız ama muhabbet kaldığı yerden devam eder uzun zaman sonra bile.
Akrabanın nerden akraba olduguna bağlı illa ki sevende vardır sevmeyen de tabi.😅
Bilmiyorum ya onlarla pek ilişkim yok sever sevmez bilemiyorum
Genelde miş gibi yaparlar ama sevmeyen yoktur
Akrabalarım zengin bazısının oteli var ve birbirlerine sıkı sıkıya baglilar
Akrabalarım benden iyi akraba bulamaz bunun için şükretmeliler
Sevmez çünkü bende onları sevmem 😂
Evet sevmeyen duymadım. İki kişidir belki
Severler kimseye zararım yok
Severler ama ben sevmem onları,
Kimseye zararım yok ama sevdiklerini sanmıyorum.
İşini gördüklerim sever.
Sevmesinler onların sevdiği insandan hayır gelmez
Bilmiyorum bazıları sever bazıları sevmez
Bir kaçını tanıyorum onlar da seviyor
Bi kaç kişi hariç hiç zannetmiyorum 😂
Yüzümü gördükleri yok ki
Allah var hepsi sever/
Çok sever
Hayır 🙃
severler severler
Evet sevilirim
Sevmezler