Nasıl bir süreç izlemeliyim? Deneme süreci de yapmadıkları için bana kıyafet falan verildi firmadan onları da oraya bırakıp. Dilekçe mi yazmam gerekiyor (istifa dilekçesi) Çıkmayacaksın deme veya para isteme imkanları olur mu?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynen bende is kurdan bulmuştum.. İşi bıraktığın gün paranı alabilirsin ama bana tam maaşımı vermediler
2 gün çalıştım ücret ödeyeceklerini sanmam. Umarım firma sorun yaratmaz
Ay inşallah 2 gün sonuçta onlara heal et başımın gözümün sadakası olsun de:)
😂😂 Öyle derim artik yapacak bir şey yok. Kendimi yeyip bitirmemden iyidir çıkmam. Kölelik sistemi resmen çok yoğun ve tempolu oturmaya vakit yok 15 dakikada yemek yeyip geliyorsun 1 kere falan
Çalışan demir paslanmaz 😬
Öyle de. Kendimi denemek için yapılacak iş değil. Önümde bir KPSS var oturup ona çalışmam ve atanmam daha mantıklı
Bana yardımcı olmaya çakıştınız size çok çok teşekkür ederim❤
Para istemezler ama tazminat alamazsın
Valla tazminatında değilim tek çıkayım da
Yok istersen cıkarsın sorun etmezler. Memnun değil misin
Evet değilim çok yorucu ve kendime ayıracak vaktim olmuyor. Kendime gelemeden tekrar yollara düşüyorum
Onların seni cıkarması lazım. Calıstığın yıla göre tazminat alırsın.
2 gün çalıştın sadece. Bugün gitmeyip telefonla haber versem mi müdüre?
O zaman tazminat alamazsın. Ben 3-4 sene calıstın sandım. Ama para istemezler, oraya git dilekçe yaz ver bişey demezler. Bende 2 gün calısmıstım madame coco da dayanamadım cıktım
Öyle mi? Onlar da mı işkurdan belge imzalattılar işe girerken?
Evet. Bunu işkur istiyor dediler yani 2 ay onlara bağlı çalışılıyormuş.
Psikolojim o kadar yerinde değil ki kendi kendime cevap vermişim🤦♀️
Olsun sorun değil. Yok ben hiç işkura gitmemiştim aslında.
İşkura sorsana onlar kesin söylerler
Ben de işkura gitmedim ama işkura ait belge imzalattı firma
Sen gidip sorsan söylerler belki ama iş yerinden habersiz sor
Öyle mi yapmalıyım. Ben de iş yerine durumu telefonla izah etsem mi acaba diye düşünmüştüm
Ya bir tanıdık referans alınarak girdim ona da ayıp olacak belki ona bir şeyler diyecekler ama ne yapayım kölelik resmen. Çok zor şartlar
Telefonla söyleme, bence önce işkura git bi sor araştır. Gerçi bugun cumartesi işkur kapalı dimi
Para önemli değil diyorsan, işkura gitme direkt ayrıl. Ama çalıştığın yere git yüzyüze konus bence
Yok ayıp olmaz ama dediğim gibi yüzyüze konus. Durumunu anlat güzelce. Belki çalıştığın gün kadar maaş verirler.
Öyle yapayım bari çok uzakta servisle eve gelmeme izin verirler mi acaba? Gerçi sormama gerek yok sanırım
Tek sorun, onlar 2 gün için sigorta başlatmıştık derler max baska bisey demezler
Derler onu kesin ama iptal edemeyecekleri bir şey değildir galiba
Yani vermesi lazım. Kabul etmezse insan değildir o yani zaten
Yok canım iptal edilir.
Umarım ya. Anneme izah edemiyorum durumu dün çok sinirlendi. Abarttığımı düşünüyor daha 2 günden diye
Yok ya işler artık daha ağır. Benimde satış danışmanlığı yaparken 1 günde canım cıkmıstı ikinci günü ayrıldım valla.
Hangi termal oteldesin bolu filan mı
Hayır başka bir yer firma adı vermeyeyim etik olmaz sanki buraya yazmam
Gerçekten can çıkarıyorlar az eleman çok iş mantığı yapıyorlar dayanılacak gibi değil. Görevlerimi söyleyeyim insanları yönlendirme yardım etme hes kodu sorgulama telefonlara bakma. Randevu verme ve oturacak vaktim kısıtlı oluyor 2 gündür. Çıkarken de yerlere mop atıyorum bulunduğum kata
Tamam sorun değil ben meraktan sordum. Asgari ücrete mi calısıyordun?
Normalde ne mezunusun? Ya bunları soruyorum sana daha iyi yardımcı olabilmek ve fikir verebilmek için. Yanlıs anlama
Galiba asgari ücret öyle yazmıştım daha altı olur mu bilmiyorum
Normalde asgari ücrete cekilmez öyle yer.
Dan diye işe alındım ve başlattılar keşke kendimi hiç yormasaydım. Anneme durumu izah etmeyi deniyorum olmuyor sızlanıyorsun sen hep diyor. Ağlayarak uyandım bugün.
Bosver ne derse desin takma sen onu.
Elde değil ya ben kendimi zorlayarak devam edersen ne KPSS ye calisabilirim bu sekilde ne de psikolojimi koruyabilirim. Kendimi kapana kısılmis gibi hissediyorum😭😭
Baska isler bak, ofis isleri filan
Valla işe falan bakmak istemiyorum oturup adam akıllı ders calismam daha mantikli. Atanamzsam eger o zaman bir seylere bakilir gibi. Universitemin bitmesine 1 yil kaldi. Okudugum bolum de iyi
Çok yardıncı oldunuz olmaya calistiniz size ne kadar tesekkur etsem az❤ Asiri bunaldim bir miktar iyiyim simdi
O zaman siz okulunuza ve kpss ye odaklanın. Rica ederim ne demek keske daha fazla yardımcıı olabilseydim size basarılar ❤️
Ya çok teşekkür ederim. Size de hayatta başarılar yüzünüzden gülücükler eksik olmasın💙
Teşekkür ederim sizinde gülücükleriniz eksik olmasın 💞
Hangi firma ve nasıl bir iş
Termal bir otel resepsiyon işi aşırı yorucu her işe koşuyorsun.
Şöyle söyliyeyim bende işkurla 101e girdim 3 ay deneme sürecim var ilk günden direkt iş kıyafeti verdiler işkur danışmanınla görüş
İşi işkur aracılığı ile almadım firma ile görüşerek alındım firmaya mı gitmeliyim
ha pardon evet firmaya git
Ay inşallah büyük tepki vermezler
Neden ayrılmak istiyorsun
Çok yorucu ve yolu 1 saatten uzun 9 saat çalışma ve artı yol derken kendime vakit ayıramıyorum. Kendime gelemeden iş başı. Odaklanmam gereken bir sınav var birlikte yürütebilirim sandım mümkün görünmüyor. Daha önce iş deneyimim olmadığı için bu kadar yorulup derse bakamayacağımı tahmin etmedim. Adamlar da çok asabi umarım beni anlarlar.
Senin için yanlış bir tercih olmuş
Kesinlikle çok yanlış oldu hiç bu işe bulaşmamalıydım. Dert etmem gereken bir sınavım olmasa bir şekilde sürdürmeyi denerdim ama olmuyor😢Kendimi çok kötü hissediyorum
yaktım
Yakılacak durum zaten dhdjsjs
Yaka yaka ciğer kalmadı be kdhdkdn