21 yaşındayım fabrikada çalışıyorum her gün üstüm başım leş gibi eve geliyorum yoldan geçen herkes bana bakıyor sizce ben ezikmiyim siz fabrikada çalışan bir kızla sevgili olurmuydunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl21 yaşındasın ve bilemiyorum; belki kendi başının çaresine bakmak için, belki de ailenden para almaktan utandığın için, kendi başının çaresine bakmak için çalışıyorsun. Bu ne kadar güzel bir şey biliyor musun sen?
İnan ki, ne iş yaptığının önemi yok, konfeksiyon olsun, fabrika olsun... vs. ne olursa olsun, kendi ayaklarının üstünde durabilmen takdir edilecek bir şeydir...
Ben ne insanlar gördüm; ben burada çalışmam, şurada çalışmam diyen... ben boşuna mı okudum diyen... iş beğenmeyen insanlar... baba parası yiyen insanlar...
Çalışan insan, hayatının zorluklarını bir nebze olsa da gören insandır. Ne iş olursa olsun farketmez, asla çalışmaktan vazgeçme... ve yaptığın işten utanma... Çünkü;
"ÇALIŞMAK UTANILACAK BİR ŞEY DEĞİLDİR"20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Ne alakası var? Ekmek kazanmak nedir bilen insan buna eziklik demez, içi elvermez zaten.
Diyen de ekmek parası nedir bilmiyordur, hayatı tanımamıştır, hayatı tanımayanlar çocuklardır, onları da ciddiye almamalısın zaten, seni kırmalarına, üzmelerine izin vermemelisin.
Emeğine sağlık.10 Yorumla
Bence hayatı bilen ve yere sağlam basan bir kızdır. Yakın olsaydık ve biri sana onu dese idi. Diyenin çenesi çıkana kadar vururdum ki. Unutmasın o anı hiç (çene bir kere çıktı mı bir daha düzgün yemek yiyemezsin. Hep çıkar)
10 Yorumla
+1 yılNe alakası var? Bir kere kaç vın tane işsiz insan varken gayet şanslısın. O sana bakıp duranlara "ne iş yapıyorsun?" diye sorsan bir tane iş sayamazlar. Elalem var ya hani; ne yaparsan yap beğenmeyen, mutlaka takmak bir kulp bulan. O sana aşağılar gibi bakanlar, senden daha kötü durumda. O yüzden kafana takma 🌸
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
67Cevap
İşten çıktığında üstünün kötü olması gayet normal. Böyle nedenlerden üzme Kendini. Mümkün oluyorsa, iş kıyafeti ayarla..
En önemlisi Paranı iyi kullan. Boşuna eziyet etme kendine.
Sevgili olmaksa, Seviyorsam neden olmasın. İşi Fark etmez. Zamanla daha iyi işleri de olur..11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah Allah nasip ederse kendi işimi kurcam onun için çabalıyorum
Eğer trol amaçlı değilse bu soru. Tebrik ediyorum seni. Kimseyi işinden dolayı yargılamak bizim haddimiz değil. Çalışan emek veren herkes takdir edilmeli. Bol keyifli bir iş hayatı dilerim size.
Sırf işinizden dolayı biri sizinle sevgili olmuyorsa evlilik dusunmuyorsa kusura bakmasın kimse yazık o insana acınacak halde demektir.03 Yorumla
Soran+1 yılNeden trol olsun sizde her soruya trol diyorsunuz
- +1 yıl
Ben 30 yaşındayım. 28 yılı İstanbul'da geçti. Son 2 yıldır Trabzondayim. İstanbul'da görmediğini burda gorsum ben. Erkekler akşama kadar milletten şarap parası dileniyor. Eşleri akşama kadar çalışıyor. O gereksiz erkek kılığındaki yaratıklara bakıyor. Her kadın kendine layık erkeği bulsa bile her zaman kendi ayakları üstünde durmayı her zaman bilmeli.
+1 yılÇalışıp helal para kazanıyorsan neden eziklik olsun... O yaşta kendi paranı kazanıyorsan takdir ederim ben seni.
10 Yorumla
+1 yılEvde asalak gibi oturup baba parasi yiyen bir işe yaramayip faydalı oldugunu sananlar eziktir benim görüşümde. Emekci insana saygımız ve sevgimiz sonsuzdur.✌
11 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun güzel yorumlarınız için kardeşim 🌼
Çalışmak eziklik değil. Zor şartlar altında çalışan insanlar asla eziklenemez. Sen bakma insanlara. Herkes üniversite okuyup mesleğini eline alamıyor. Bu ülkenin bir öğretmene, bir doktora ihtiyacı olduğu kadar fabrika çalışanına da ihtiyacı var.
00 YorumlaTabii ki hayır ben tıp okuyorum ve en yakın arkadaşım bir fabrikada çalışıyor bir kişiyi mesleğine göre değil kalbine, insanlığına göre değerlendirmeliyiz :)
00 Yorumla
+1 yılEziklik başkasına muhtaç olmaktır. Kendi parasını kazanmak değil.
Şehir dışı şantiye işim olduğunda bende aynı sorunu yaşıyorum. Başkasının düşüncesine takılmak doğru değil.00 Yorumla
+1 yılBaşkasına muhtaç olmak daha çok seni ezik yapar.. Onun için çalışmaya devam mm gözüm. Onun bunun ağız kokusunu çekeceğine kendi alın terinin kokusu çek daha Bi seni yüceltir.
00 Yorumla
+1 yılEzik olan sen deilsin sistemin kendisi ezik. fakat fabrikada çalışıp başkasını zengin edip karşılığını hakkıyla alamiycagima göre kendime calisip çorap bile satsam daha akillicadir
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 461 cevap paylaştı. Saygı duyarım neden ezik gözü ile bakayım? Kendi hayatını kazanmaya çalışan ve bu uğurda çabalayan insanlara sadece saygı duyulur o etrafın bakışlarına da aldırma herkes önce kendine bakacak.
00 Yorumla
+1 yılNe alaka bence gayet güzel çalışıp ekmeğini kazanıyorsun bunda utanılacak hiçbir şey yok
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekür ederim güzel yorumlarınız için kardeşim 🌼
- +1 yıl
Rica ederim ne demek🌸
Senin o alın terin o kadar kıymetli o kadar değerli ki seni ezik görenlerin sahip olduğu hiç bir şey o alın terinin zerresi etmez 👍
10 Yorumla
+1 yılAlnının teri ile yapılan her iş kutsaldır. 21 yaşında tecrübe kazanmaya başlamış iş hayatına atılmış biri olmaktan gurur duymalısın.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılNe alakası var arkadaşım. Hırsızlar utansın. Namusunla alın teriyle çalışman en güzel en onurlu duruş değil midir?
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var ya alın terınle para kazanıyorsun senden iyisimi var takma kafana kimse sana o düşünceyle o sebepten bakmaz
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 544 cevap paylaştı. Dostum fabrika dediğin yerin duşu olur, iş elbiselerini çıkarır, kendi kıyafetlerini giyer evine gidersin. Ne bu serkeşlik
01 Yorumla
Soran+1 yılServis beklemiyor hemen binip gidiyorlar
Ezik değil. Kendini kötü Hissediyorsan eğer yanında kıyafet götür lavaboda değiştir çalışırken iş çıkışında temiz kıyafet giy.
00 YorumlaO sana bakanlardan kadın olanları için söylüyorum, o kadınlardan kaç tanesi koca parası yemeden durabilir? birde onu düşün.
00 Yorumla
+1 yılNe güzel çalışıyorsun işte bi duş alırsın temizlenir süslenirsin.
Eziklikle alakası yok kanımca.01 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten çok temiz bir insanım takıntılı derecede sayfadamdaki diğer sorduğum sorulara bakarsan anlarsın
+1 yılCalismak ezuk yapmaz. Sana is elbisesi vermiyolr mi
02 Yorumla
Soran+1 yılVeriyorlar ama sırılsıklam oluyorum leş gibi üstüm başım o kirli temiz elbise giyip gelemem
- +1 yıl
Yanim da zatrn giydigin gunluk elbise vr. Is yerinde degis kendine dikkat et.
Eğitim & Kariyer konusunda 637 cevap paylaştı. İşte çalışmak bir insanı ezik yapmaz. Böyle saçma düşüncelere girmeyin. Emeğinle kendi paranı kazanıyorsun bundan güzel bir şey mi var.
00 YorumlaKendi emeği ile ekmeğini ve parasal özgürlüğünü kazanan bir insan neden ezik olsun ki? Aksine daha çok ilgi çekebilir.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılNeden ezik olasın ki alın teriyle paranı kazanıyorsun
10 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı. Sen ezik değilsin çalışabiliyorsun ben işsizim çalışamıyorum toplumda ezik olan benim
12 Yorumla
Soran+1 yılNeden çalışamıyorsun
Kendi parasını kazanan her insan gibi, şerefli namuslu insan evladıdır.
neden ezik olsun.10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 426 cevap paylaştı. Neden ezik olsun? Kendi ayaklarının üstünde durmak, para kazanmak ne zamandır eziklik oldu
00 Yorumla
+1 yılEzik değilsiniz. Eğer birlikte mutlu huzurlu aşk yaşayacaksak ve iyi biriyse birlikte olurdum.
00 Yorumla
+1 yılŞanslıdır. Orda çalışmak için uğraşan nice insan var.
00 Yorumla
+1 yılKimin ne dediğinin önemi yok.
Ekmeğinin peşinden koş00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de fabrikada çalışıyorum
Bizde de kizlar var çalışan
Hatta geçen gün birisini gördüm
Tanışmak için fırsat kolluyom 😅
Ne fabrikasi seninki?00 Yorumlaezik güçsüz kişiye denir kendi ayağı üzerinde duran birisinden daha güçlü şey yoktur ben olurdum
00 YorumlaNiye ezik kime göre neye göre
Ekmek parasını kazanıyor işte00 Yorumla
+1 yılhayır tabiki çalışman kendi emeyile çalışmanın neresi ezikliktir hayır asla degildir
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyle düşünme ve kendini üzme önemli olan kıyafet para değil kalp ve karakterdir
00 Yorumla
+1 yılFabrikada calistigin icin ezik olmazsin sana o gozle bakanlar ezik olur
00 Yorumlaİslama uyarsa Banada Uyar Sevgili Olurdum neden olmayayım ki Sonuçta oda bir Hanımefendi dir
00 Yorumla
+1 yılFabrikanın muhasebesine baktım cillop gibi gacilar vardı ya ah ahhh
00 Yorumla
+1 yılNe zamandan beri namusuyla helal para kazanmak eziklik olmuş. Bakanları umursama. Kimin ne niyetle baktığını bilemezsin. Böyle bir düşünceyi de sil at kafandan
10 Yorumla
+1 yılBen bir eziklik göremiyorum eziklik meyvede olur he insandada olur ama kolun bacağın ağır bişeyin altında kalır ezilir insanda eziklik bu kadardır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sevgili olurdum onlar kendi pis kalplerini temizlesibler önce helaliyle evine ekmek götürüyorsun bakma sen onlara kendi yolunda devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence daha düzgün düzğün paralı bir iş bulsan daha iyi
06 Yorumla
Soran+1 yılMesela?
Cevap sahibi+1 yılYani imkanın var mı bilmiyorum ama bim gibi defacto gibi yani
Soran+1 yılAynı parayı veriyorlar askeri ücret
Cevap sahibi+1 yılTemiz olurdu üstün başın soguk yerde çalışırdın
Soran+1 yılBurasıda soğuk knk
Cevap sahibi+1 yılSen belirsin
Gizli Üye(36-45)+1 yılEmekçi hiçbir kardeşimiz kendisini ezik hissetmesin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılFabrikada çalışan bir kız ezik değildir ama böyle bir soru soran kişi eziktir. Mesleğin eziklikle alakası ne ya
00 YorumlaBende fabrikada çalıştığım için sıkıntı olmazdi tencere kapak olurduk 😇😇
00 Yorumla
+1 yılNamusunla calisiyorsun. Bence bu eziklik degildir.
Eskortluk yapip birsusu parasi olanlarida gorduk.20 Yorumla
+1 yılÇalışıyor olması başlı başına çok iyi bisiy ekmeğini çalışarak kazanıyor ve kimseye muhtaç olmuyorsa üzerinde ne olduğu ve ne kadar kirlendiginin bı önemi yok. Kendisiyle gurur duymalı
00 YorumlaSen onurlu bir insansın merak etme üstündeki kir pek çok insanın kalitesinden emin ol daha değerli
12 Yorumla
Soran+1 yılBurdaki herkes normal olduğunu hatta onurlu bir iş yaptığımı söylüyor ama işten gelirken yoldan geçen insanlar hiçte öyle bakmıyor tuhaf tuhaf bakıyorlar ama izinli olduğum gün bakımlı bir şekilde temiz kıyafetlerimle gezerken bir övgüler bir iltifatlar insanlar çok iki yüzlü dış görünüş odaklı tamamen
- Eğitim & Kariyer konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılniye ezin olsun emeğiyle çalışıp üretiyor herkes zengin doğmuyor böyle şeyleri kafaya takmayın önemli olan çalışıp üretmek kazanmak emeğin gücüyle
00 Yorumla Ülkenin yarısı fabrika işçisi ne yani hepsi ezik mi
00 Yorumla
+1 yılKendi ayakları üzerinde durabilen, yanlış yollara sapmayan her kadın güzeldir. Sizi sadece tebrik edebilirim.
00 Yorumla
+1 yılNeden ezik olsun ki alın terin ile kazanıyorsun.
10 Yorumla
+1 yılezik değilsin helalinle ekmeğini kazanıyorsun
10 YorumlaNiye Ezik Olsun A*k Hatta Çekici Olur Emek Veriyor Derim
00 Yorumla
+1 yılEzik neden olasin ki ne isi bu?
14 Yorumla
Soran+1 yılGıda fabrikası
- +1 yıl
Anladim giyinme odasinda ustunu degistrme imkanin yok mu peki
Soran+1 yılVar ama o kadar kirleniyorumki üstümde biber domates herşeyin suyu oluyor bir yumurtam eksik menenen olmak için o yüzden o kirlilikle temiz elbise giyemem
- +1 yıl
Takma bosver eminim ki yemek kokulari falan insanlari rahatsiz ediyo diye dusunuyosundr ustune trenckot giy parfum sık bakanlarada garip olan ne var de hic cekinmeden sor yani
Sevgili olmama ama ezmem de.
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden olmasın?
Soran+1 yılSenin yanına öyle gelicek hali yok heralde
ezik olduğunu düşünüyorsan evet
24 Yorumla- +1 yıl
@canlaromero çok güzel yazmışsın helal 👏👏ağzına sağlık yoksa ben yazıcaktım 😆
+1 yılSenden güzel kim var, kurban olurum sana
01 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa😔😔😔
+1 yılValla üzdün beni ya 😔. Sen baş tacı sın.
02 Yorumla
Soran+1 yılÜzülme ben izinli olduğum günlerde temiz kıyafetmerimle bakımlı bir şekilde dolaşınca bir iltifatlar bir övgüler insanların iki yüzlülüğünü her seferinde tekrar tekrar görüyorum sadece dış görünüşe bakıyorlar kalplere değil
- +1 yıl
Haklısın. Maalesef dediğin gibi.
+1 yılhayır değilsin , ne iş yapıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılGıda fabrikasında çalışıyorum
- +1 yıl
İstanbul'da mı
- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı