Arkadaşlar selam ben yarın üni sınavına gireceğim ama maalesef çok az çalıştım ve pdr istiyorum tabii ki bu kadar az çalışma ile pdr kazanmam zor benim sorum şu sınavdan sonra sonuçlar açıklanmadan kendim puanımı hesaplayabilir miyim ona göre tercih yapmam lazım puanım düşsün istemiyorum ya da düşük gelse bile kıytırık bir bölüme mi gitsem en azından aile evimden ayrılmış olurum ya da mezuna bırakıp daha iyi hazırlanıp istediğim bölüme mi gitsem
Güncellemeler
+1 yıl
Türkçeden 20 sosyaldan 9 matematik ve fen'den 6 soru yaptım biraz kötü geçti gibi sizce barajı geçmişmiyimdir
Tamam yapmadan önce bı bakarsın puanına ona göre hesapların arada 10 binlik oynama varsa yazarsın istediğini eğer gelmezsse zaten yerlesm sesin bu şekilde puanın kirilmaz
Sacmalama ya mezuna kalırsan daha tecrübeli olup daha bilinçli girersin seneye. Herkes şaşkın ördek gibi dolanırken sen ormanların kralı aslani olursun
Sen sadece hayallerin için mücadele et mezuna kalamam dünyanın sonu değil en azından kendine fırsat ver. En azından dersin ki denedim ama olmadı. Bı böyle demek var bir de keşke mezuna kalsaydım o zaman durumlar çok değişik olurdu deyip kendi kendini yemek var
Sırf okumak için okuma çok pişman olursun sadece hayallerin için elinden geleni yap olursa olur olmassa da olmadı dersin. Üniye gidince hayatın degismiyo hayat uniden ibaret değil. Üni sınavı küçük bir ayrıntı sadece o kadar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Daha bunları düşünmek için çok erken. Hele bı sonuçlar gelsin ondan sonra karar verirsin.
Ama seçim yapmak istemiyorum puanım düşükseee
Tamam yapmadan önce bı bakarsın puanına ona göre hesapların arada 10 binlik oynama varsa yazarsın istediğini eğer gelmezsse zaten yerlesm sesin bu şekilde puanın kirilmaz
Bence bu sene gittin gittin.. yoksa daha okumaya hevesin kalmaz
Hadi ya :/
Sacmalama ya mezuna kalırsan daha tecrübeli olup daha bilinçli girersin seneye. Herkes şaşkın ördek gibi dolanırken sen ormanların kralı aslani olursun
Dimiii ben de böyle düşündüüümm
Sen sadece hayallerin için mücadele et mezuna kalamam dünyanın sonu değil en azından kendine fırsat ver. En azından dersin ki denedim ama olmadı. Bı böyle demek var bir de keşke mezuna kalsaydım o zaman durumlar çok değişik olurdu deyip kendi kendini yemek var
Haklısın çook sağol içim rahatladıı
Sırf okumak için okuma çok pişman olursun sadece hayallerin için elinden geleni yap olursa olur olmassa da olmadı dersin. Üniye gidince hayatın degismiyo hayat uniden ibaret değil. Üni sınavı küçük bir ayrıntı sadece o kadar.
Elinden geleni yap duruma göre bakarsın
Puanım düşük olacak zaten seçim yapmıycam deyip ya puanım yüksek gelirse
Gir önce sınava sonrasına bakarsın önceden kontrol edemeyeceğin bir şeyi düşünüp canını sıkman aptalca
Sağol ya