Eğitim & Kariyer Kürtaj olmak memuriyete engel mi? kimsoruyor1 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar evlilik dışı kürtaj olmak memuriyete engel olur mu sizce? Güncellemeler+1 yıl Henüz memur değilim , ileride önüme engel olur mu yani? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar daha fazla yorum var mı? Kafam çok karışık. Kürtaj olmak memuriyete engel mi? Cevapla Evlilik Soruları Engel Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Eternal_Creed Takip Et FenomenYoda Yaş: 37 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 391 cevap paylaştı. Merhaba.Hayır hiç bir şekilde etkilemez. Bu senin özel hayatın. Yüz kızartıcı bir suç işlemediğin için sorun çıkmaz. 0 0 Yorumla
hazzedar Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 91% +1 yıl hayır ya. anayasada özel hayatın gizliliği diye bir şey var. yasal olarak yok böyle bir şey ama ülke birilerinin illegal çiftliğine döndüğünden bilemiyorum tabi! 0 0 Yorumla
QuiZMa Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Adli vakalarda 1 yıl ve üzeri ceza almamak. Yüz kızartıcı suçtan yargılanmamak memuriyeti etkileyen durumlar. 0 0 Yorumla
mursel60 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Olmaz sadece bir hafta rapor alirsin özel hastanede kurtaj olursun 0 8 Yorumla mursel60 +1 yıl Kisinin hak ve hurriyet kanunlarinin kapsami icersinde oldugu icin hic bir engeli yoktur Yorumla mursel60 +1 yıl Yani sana diyorum kurtajin sana hic bir sekilde memuriyetine bir zarari yok diyorum bununla ilgili bir cok tanidigim var Yorumla mursel60 +1 yıl Bosuna tedirgin oluyosun Yorumla kimsoruyor1 +1 yıl Bana özelden yazar mısınız? Yorumla mursel60 +1 yıl Istek attim kabul et Yorumla mursel60 +1 yıl Sen bana istek at ve yazabiliyim Yorumla kimsoruyor1 +1 yıl İstek attım. Yorumla mursel60 +1 yıl Yaziyorum kelmiyormu yazdiklarim Yorumla
Gizem776 Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 66% +1 yıl Ne alakası var bir bilgim yok bu konuda ama saçma yani sanmıyorum sonuçta yasal olmayan birşey değil ki gebeliği sonlandırmak 0 0 Yorumla
miayn_menk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Ben kürtaj yasak diye biliyorum bir sebepten ötürü 0 1 Yorumla 35DarkSoul35 +1 yıl Yasak değil devlet hastaneleri yapmıyor sadece Yorumla
satiriasis20 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Hayır ne alakası var 0 1 Yorumla satiriasis20 +1 yıl 657 yi aç orda şartlar yazıyor alakası yok söylediğinin kimse bekaret raporu istemiyor senden Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Merhaba.
Hayır hiç bir şekilde etkilemez. Bu senin özel hayatın. Yüz kızartıcı bir suç işlemediğin için sorun çıkmaz.
hayır ya. anayasada özel hayatın gizliliği diye bir şey var. yasal olarak yok böyle bir şey ama ülke birilerinin illegal çiftliğine döndüğünden bilemiyorum tabi!
Adli vakalarda 1 yıl ve üzeri ceza almamak. Yüz kızartıcı suçtan yargılanmamak memuriyeti etkileyen durumlar.
Olmaz sadece bir hafta rapor alirsin özel hastanede kurtaj olursun
Kisinin hak ve hurriyet kanunlarinin kapsami icersinde oldugu icin hic bir engeli yoktur
Yani sana diyorum kurtajin sana hic bir sekilde memuriyetine bir zarari yok diyorum bununla ilgili bir cok tanidigim var
Bosuna tedirgin oluyosun
Bana özelden yazar mısınız?
Istek attim kabul et
Sen bana istek at ve yazabiliyim
İstek attım.
Yaziyorum kelmiyormu yazdiklarim
Ne alakası var bir bilgim yok bu konuda ama saçma yani sanmıyorum sonuçta yasal olmayan birşey değil ki gebeliği sonlandırmak
Ben kürtaj yasak diye biliyorum bir sebepten ötürü
Yasak değil devlet hastaneleri yapmıyor sadece
Hayır ne alakası var
657 yi aç orda şartlar yazıyor alakası yok söylediğinin kimse bekaret raporu istemiyor senden
memuriyet ne demek?
olabilir
Sanmam
Evet olur